Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔιαφοραΝέο σύστημα Jeep MUD system

Νέο σύστημα Jeep MUD system

Μια ακόμα καινοτομία από την Jeep που με το νέο σύστημα MUD (Manual Untidying on Demand) προσφέρει τη δυνατότητα ο χρήστης να δίνει στο αυτοκίνητο του το απόλυτο look περιπέτειας όποια στιγμή το επιθυμεί.

Θεωρητικά τα SUV είναι συνυφασμένα με την περιπέτεια και τα ταξίδια, αλλά στις μέρες μας σε μεγάλο βαθμό το κύριο πεδίο δράσης τους είναι οι διαδρομές μέσα και γύρω από τα αστικά κέντρα. Για όσους θέλουν να δίνουν την αίσθηση ότι καθημερινά ζουν την περιπέτεια με το SUV τους, η Jeep® παρουσιάζει το MUD system που μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα μετατρέπει ένα καλογυαλισμένο SUV σε ένα όχημα που δείχνει ότι μόλις πέρασε μέσα από μια ακραία off-road δοκιμασία.

Μέσω ογδόντα μπεκ τα οποία βρίσκονται στρατηγικά τοποθετημένα σε όλο το αμάξωμα, το σύστημα MUD ενεργοποιείται από τον οδηγό μέσω του αντίστοιχου επιλογέα στη κεντρική κονσόλα και ψεκάζει το αυτοκίνητο με το ειδικό μείγμα μετατρέποντας το μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα σε ένα απόλυτα λασπωμένο όχημα. Για λόγους ασφαλείας το Jeep MUD system ενεργοποιείται μόνο ενώ το όχημα βρίσκεται σταθμευμένο.

Το ειδικό μείγμα λάσπης είναι υποαλλεργικό και περιέχει ειδικούς καταλύτες οι οποίοι αντιδρούν με τους ρύπους της ατμόσφαιρας όπως τα οξείδιά του αζώτου βοηθώντας να γίνεται ο αέρας πιο καθαρός στην πόλη. Παράλληλα, μόλις το μείγμα στεγνώσει εντελώς μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί όταν το θελήσει ο χρήστης με τη χρήση αέρα υπό πίεση. Το σύστημα μπορεί να λειτουργήσει και σε μοντέλα όπου αφαιρούνται τμήματα του αμαξώματος, όπως τα Wrangler και Gladiator, προσφέροντας το αντίστοιχο MUD look και στον οδηγό και τους επιβάτες.

Πηγή: Jeep

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο