Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΝεαΝέο Ranger Raptor πιστό στη φιλοσοφία «Ford Built Tough»

Νέο Ranger Raptor πιστό στη φιλοσοφία «Ford Built Tough»

Παραμένοντας και στη νεότερη εκδοχή του απόλυτα πιστό στη φιλοσοφία «Ford Built Tough» και σε απόλυτη αρμονία με τις αυξημένες ικανότητές του, το νέο Ranger Raptor έρχεται τώρα να εξελίξει και αναδείξει ακόμα περισσότερο το ήδη τολμηρό, στιβαρό και δυναμικό στυλ της προηγούμενης γενιάς Ranger.

2002_NEXT-GEN_RANGER RAPTOR_DESIGN_02Σημείο αναφοράς και συγχρόνως πηγή έμπνευσης της εξωτερικής αισθητικής της νέας δημιουργίας της Ford που για μια ακόμα φορά φέρει την υπογραφή της Ford Performance, είναι τα τονισμένα φτερά και, για πρώτη φορά στην ιστορία του μοντέλου, ο χαρακτηριστικός σχεδιασμός σχήματος C των φωτιστικών σωμάτων που σε συνδυασμό τονίζουν την παρουσία και το πλάτος του «ετοιμοπόλεμου» pick‑up της Ford.

Οι προβολείς LED matrix που διαθέτουν φώτα ημέρας LED, πέρα από εντυπωσιακοί και κομψοί στην όψη, ανεβάζουν την απόδοση φωτισμού του νέου Ranger Raptor σε νέα επίπεδα για την κατηγορία, περιλαμβάνοντας μεταξύ των υπολοίπων χαρακτηριστικών τους προγνωστικό φωτισμό στροφών, αντιθαμβωτική δέσμη μεγάλης σκάλας και αυτόματη δυναμική ρύθμιση ύψους δέσμης.

Και όλα αυτά με στόχο να προσφέρουν την καλύτερη ορατότητα για τους οδηγούς του νέου Ranger Raptor και τους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου.

Την ίδια στιγμή, τα γράμματα F-O-R-D στην προτεταμένη και σκουρόχρωμη μάσκα, ο ανθεκτικός, ανεξάρτητος προφυλακτήρας και η αλουμινένια ποδιά που προστατεύει υποδειγματικά το κάτω μέρος του νέου V6 κινητήρα βενζίνης της Ford, προσδίδουν περισσότερο οπτικό όγκο στο νέο Ranger Raptor συμβάλλοντας καθοριστικά και με τον δικό τους μοναδικό στιλιστικό τρόπο προς την κατεύθυνση δημιουργίας ενός ιδιαίτερα δυναμικού και «μάχιμου» προσωπείου.

Στο πλαϊνό μέρος του αμαξώματος, τα προτεταμένα φτερά του νέου Ranger Raptor, τα οποία καλύπτουν τις εντυπωσιακές ζάντες αλουμινίου των 17 ιντσών που συνδυάζονται με αποκλειστικά all‑terrain ελαστικά υψηλών επιδόσεων σε διάσταση 285/70, ταιριάζουν απόλυτα τόσο με τις νέες, λειτουργικές εισαγωγές αέρα, όσο και με μία σειρά από αεροδυναμικά στοιχεία.

Σίγουρα, τον δικό τους δυναμικό τόνο προσδίδουν και τα ανθεκτικά πλαϊνά σκαλοπάτια από χυτό αλουμίνιο, τα οποία έρχονται να αναδείξουν ακόμα περισσότερο την εμφάνιση του νέου pick-up αλλά και την πρακτικότητά του σε καθημερινή χρήση.

Στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, τα φώτα LED δημιουργούν μία στιλιστική υπογραφή σε αρμονία με τα εμπρός φώτα, ενώ ο πίσω προφυλακτήρας Precision Grey φέρει ένα ψηλά τοποθετημένο και ενσωματωμένο σκαλοπάτι πρόσβασης, καθώς και κοτσαδόρο που αναδιπλώνεται προς τα πάνω, ώστε το αυτοκίνητο να διατηρεί τις εντυπωσιακές δυνατότητες κίνησης εκτός δρόμου και να μην επηρεάζεται η γωνία αναχώρησης του οχήματος.

Όλα τα παραπάνω, κάνουν τo νέο, επόμενης γενιάς Ranger Raptor ένα «μοναδικό» όχημα στην κατηγορία των pick-up οχημάτων με τη δική του ξεχωριστή σχεδιαστική αύρα και ταυτότητα που το διαφοροποιούν από κάθε άλλο όχημα του είδους.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Dave Dewitt, Ranger Raptor exterior design manager: «Κάθε τι που είναι σχεδιασμένο για το νέο Ranger Raptor βρίσκεται εκεί για κάποιο λόγο. Επικοινωνούμε αυτά που μπορεί να κάνει το Raptor και μόνο με την εμφάνισή του».

Ford

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο