Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023
ΑρχικήΑγωνεςΕπετειακά χρώματα για την Schubert Motorsport BMW M4 GT3 στον 24ωρο αγώνα...

Επετειακά χρώματα για την Schubert Motorsport BMW M4 GT3 στον 24ωρο αγώνα του Nürburgring

Για την BMW M Motorsport, ο φετινός 24ωρος αγώνας του Nürburgring (Γερμανία) σηματοδοτείται από την 50ή επέτειο της BMW M. Πολλές δραστηριότητες έχουν προγραμματιστεί και το επετειακό θέμα ‘50 years of BMW M’ θα είναι κυρίαρχο στοιχείο στην πίστα.

BMW M4 GT3Η ομάδα της BMW M Motorsport, Schubert Motorsport, θα αγωνιστεί με μία BMW M4 GT3 ντυμένη με ειδικά επετειακά χρώματα, που αποκαλύφθηκαν αυτό το Σαββατοκύριακο κατά τη διάρκεια των κατατακτήριων δοκιμών στο Nürburgring-Nordschleife.

Το επετειακό livery τιμά τα 50 επιτυχημένα χρόνια της BMW M στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και συνδυάζει την παράδοση με το μοντέρνο στοιχείο. Τα κλασικά χρώματα της BMW M, το μπλε, το κόκκινο και το βιολετί – από το 1972, χρονιά που ιδρύθηκε η εταιρεία – έχουν ενσωματωθεί στη δυναμική, μοντέρνα σχεδίαση των σημερινών χρωμάτων της BMW M Motorsport.

Ο αριθμός 50, που θα λάμπει στο σκοτάδι χάρη σε μία ειδική μεμβράνη, και το λογότυπο BMW M επίσης αναφέρονται στην 50ή επέτειο της BMW M.

Την Schubert Motorsport BMW M4 GT3 θα οδηγήσουν στον 24ωρο αγώνα οι εργοστασιακοί οδηγοί της BMW M Motorsport Jesse Krohn (Φινλανδία), Jens Klingmann (Γερμανία) και Alexander Sims (Μεγάλη Βρετανία), καθώς και ο Niklas Krütten (Γερμανία). Ο κλασικός αγώνας αντοχής στην πίστα του Nordschleife πραγματοποιείται από τις 28 έως τις 29 Μαΐου.

BMW

RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο