Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑγωνεςRalf Schumacher: ¨Η Ferrari πρέπει να μάθει ξανά πώς να παίρνει σωστές...

Ralf Schumacher: ¨Η Ferrari πρέπει να μάθει ξανά πώς να παίρνει σωστές αποφάσεις”

Ο παλαίμαχος οδηγός της F1, Ralf Schumacher σχολίασε την λανθασμένη απόφαση στρατηγικής της Ferrari στο GP του Monaco, υπογραμμίζοντας ότι η Ιταλική ομάδα πρέπει να “ξαναμάθει πώς να παίρνει τις σωστές αποφάσεις”

Ο Ralf Schumacher ανέφερε στην στήλη του στο Sky Deutschland ότι: “Το GP του Μονακό κρίθηκε τελικά από ένα λάθος στην στρατηγική της Ferrari στα pits. Είχαν πάρει την απόφαση να προχωρήσουν με διαφορετικές τακτικές ελαστικών οι δύο Ferrari. Αυτό ήταν λογικό σχετικά με τον Charles Leclerc καθώς ήταν πολύ γρήγορος στα ελαστικά της βροχής. Το λάθος ήταν ότι αντέδρασαν πολύ αργά στο undercut του Sergio Perez. Ο Carlos Sainz ήθελε να τρέξει με τα slicks ελαστικά και όχι με τα ενδιάμεσα. Ο Charles Leclerc έπρεπε απλώς να είχε μείνει έξω περισσότερο. Όλη αυτή η χαοτική κατάσταση ήταν τέλεια για την Red Bull και ο Sergio Perez νίκησε. Στην μάχη για το παγκόσμιο πρωτάθλημα, μεγαλώνουν οι δυσκολίες, όταν συνεχίσει μια ομάδα να κάνει τέτοια λάθη”.

Ο Ralf Schumacher συνέχισε λέγοντας ότι: “Για εμένα, αυτό το λάθος δείχνει ένα πράγμα πάνω από όλα: η Ferrari πρέπει να ξαναμάθει πώς να παίρνει τις σωστές αποφάσεις όταν παλεύουν οι οδηγοί της μπροστά για την νίκη. Αυτή είναι μια νέα κατάσταση, στην οποία δεν είχαν βρεθεί τα προηγούμενα χρόνια”.

 

 

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο