Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑγωνεςMassa: "Ίσως ο Ricciardo χρειάζεται απλώς να ξαναβρεί το χαμόγελο του"

Massa: “Ίσως ο Ricciardo χρειάζεται απλώς να ξαναβρεί το χαμόγελο του”

Ο Daniel Ricciardo είναι από τις αρνητικές εκπλήξεις της φετινής σεζόν, με την καριέρα του να συνεχίζει να πηγαίνει καθοδικά. Ο έμπειρος Βραζιλιάνος οδηγός, Felipe Massa μίλησε για τον Αυστραλό πιλότο και έδωσε την συμβουλή ότι πρέπει να ξαναβρεί το χαμόγελο του ώστε να ξαναβρεί τη φόρμα του με το μονοθέσιο της McLaren.

Ο Felipe Massa δήλωσε για τον Daniel Ricciardo στο F1TV ότι: “Πρέπει να τον δούμε να χαμογελάει ξανά, πρέπει να απολαύσει (ξανά την οδήγηση). Πέρασα μια περίοδο στη Ferrari που ήταν δύσκολη, φαινόταν ότι κάθε στιγμή συνέβαινε κάτι λάθος και μετά δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ με τον σωστό τρόπο, ίσως δεν ήμουν χαλαρός και χαρούμενος. Ακούσατε τι είπε ο George Russell (στον αγώνα στο Μονακό): «Είμαι χαρούμενος, διασκεδάζω, τα πράγματα είναι εύκολα». Πρέπει να είσαι ευτυχισμένος, πρέπει να απολαμβάνεις τη σχέση σου με την ομάδα. Και ίσως αυτός (ο Ricciardo) χρειάζεται απλώς να ξαναβρεί το χαμόγελο του και να απολαύσει ξανά του αγώνες. Θεωρώ ότι όταν είσαι στο επίπεδο του Daniel Ricciardo, που είναι ένας καταπληκτικός οδηγός, έχει ένα πολύ υψηλό οδηγικό επίπεδο, οπότε δεν μπορεί να ανησυχεί για αυτή τη συζήτηση…Το πρόβλημα είναι διαφορετικό, είναι να καταλάβεις πώς να είσαι χαρούμενος και πώς να τo απολαμβάνεις, ώστε να αποδώσεις το αποτέλεσμα”.

Υπενθυμίζουμε ότι στους επτά πρώτους αγώνες της σεζόν ο Ricciardo έχει έντεκα πόντους και βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας των οδηγών, ενώ ο team-mate του στην McLaren, Lando Norris είναι έβδομος με 48 πόντους.

 

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο