Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιαφοραΗ BMW Motorrad Hellas υποστηρικτής της φοιτητικής ομάδας REM-IHU του Διεθνούς Πανεπιστημίου...

Η BMW Motorrad Hellas υποστηρικτής της φοιτητικής ομάδας REM-IHU του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος

Στο πλαίσιο προώθησης της ηλεκτροκίνησης και της αστικής μικροκινητικότητας, η BMW Motorrad Hellas οργάνωσε σε συνεργασία με το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος, ημερίδα για τους φοιτητές του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών.

Η ημερίδα ξεκίνησε με παρουσίαση της ηλεκτρικής μοτοσικλέτας “Hyperion” από τη φοιτητική ομάδα REM IHU (Racing Electric Motostudent International Hellenic University).

Πρόκειται για την ερευνητική αγωνιστική ομάδα του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος, με έδρα το Πανεπιστήμιο των Σερρών. Στόχος της ομάδας ήταν ο σχεδιασμός και η κατασκευή της πρώτης ηλεκτροκίνητης αγωνιστικής μοτοσικλέτας στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του παγκόσμιου διαγωνισμού MotoStudent 2019 – 2021. Η μοτοσικλέτα αυτή ολοκληρώθηκε και ονομάστηκε “Hyperion” συμμετέχοντας στους μεγαλύτερους φοιτητικούς αγώνες μοτοσικλετών με επιτυχία, με κύριο υποστηρικτή την BMW Motorrad Hellas.

Η ομάδα ήδη εξελίσσει την “Hyperion” με βάση τους νέους κανονισμούς και ετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό MotoStudent 2021 – 2023.

Η BMW Motorrad Hellas στηρίζοντας έμπρακτα αυτή την προσπάθεια, παρουσίασε με τη σειρά της την τεχνολογία που ακολουθεί το BMW Group όσον αφορά την ηλεκτροκίνηση, η οποία υιοθετείται από το νέο ηλεκτρικό Scooter BMW CE 04. Η ημερίδα έκλεισε με συζήτηση για τεχνικά θέματα που αφορούν την ηλεκτροκίνηση, αλλά και τους νέους στόχους της ομάδας για τα επόμενα χρόνια.

BMW

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο