Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιαφοραΝέο Διοικητικό Συμβούλιο Συνδέσμου Εισαγωγέων Μοτοσυκλετών Ελλάδος (ΣΕΜΕ)

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο Συνδέσμου Εισαγωγέων Μοτοσυκλετών Ελλάδος (ΣΕΜΕ)

Ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Μοτοσυκλετών Ελλάδος (ΣΕΜΕ) ένα έτος μετά την ίδρυση του ανανέωσε την δομή του Διοικητικού του Συμβουλίου. Στο νέο ΔΣ συμμετέχουν επιχειρηματίες και στελέχη που συνεισφέρουν δεκαετίες στο χώρο του δικύκλου:

  • Σόλων Κοντός, Κ-MOTORS Α.Ε., Πρόεδρος
  • Φώτης Δράκος, Piaggio Hellas, Αντιπρόεδρος
  • Διογένης Χιωτάκης, Mototrend A., Γραμματέας
  • Ιάκωβος Αλμασίδης, SUZUKI Σφακιανάκης, Mέλος

Ο ΣΕΜΕ ευχαριστεί θερμά τον απερχόμενο Πρόεδρο Σωτήρη Χατζίκο (Μοτοδυναμική ΑΕΕ) για την ουσιαστική συνεισφορά του στο πρώτο στάδιο ανάπτυξης του Συνδέσμου.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο εστίασε αφενός στην δέσμευση του για την υλοποίηση των βασικών στόχων του Συνδέσμου για μια ισόρροπη, συνεπή και μακροπρόθεσμη διεύρυνση της αγοράς δικύκλων προς όφελος των μελών, των αναβατών και γενικότερα του κοινωνικού συνόλου και αφετέρου στην ανανέωση και διεύρυνση του συνδέσμου.

Έτσι ο ΣΕΜΕ καλωσόρισε ήδη:

  • ένα νέο μέλος, την εταιρία MOTOWΑY-ΚΑΜΠΡΑΝΗΣ ΑΕ.
  • τους πρώτους υποστηρικτές του: MOTOSTUFF ΜΑΕ, ELECTROMOVE ΙΚΕ, ΤΕΧΝΟΚΑΡ ΑΕΕ, EMW-ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟΣ Ο.Ε, ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ, INFOQUEST TECHNOLOGIES.

Επιπλέον, ο ΣΕΜΕ στοχεύει να εκπροσωπήσει πιο δυναμικά την υγιή ανάπτυξη του δικυκλισμού στη χώρα μας, με δράσεις προς τη δημόσια διοίκηση και τους ευρωπαϊκούς φορείς, καθώς και συμπράττοντας με φορείς οδικής ασφάλειας .

Τέλος, στοχεύοντας να προσφέρει μεγαλύτερη διαφάνεια και πληροφόρηση σε όλους όσους ασχολούνται με το δικυκλισμό, εγκαινιάζει νέες υπηρεσίες όπως την δυνατότητα πρόσβασης σε ημερήσια, εβδομαδιαία και μηνιαία ποιοτικά στατιστικά στοιχεία που επεξεργάζεται με την βοήθεια των μελών του.

Για περισσότερες πληροφορίες για το έργο του ΣΕΜΕ και τις δυνατότητες συμμετοχής ή παραλαβής στατιστικών μπορείτε να επικοινωνείτε με το info@semoto.gr

ΣΕΜΕ

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο