Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΑγωνεςRosberg: "Η σχέση μας με τον Hamilton άλλαξε όταν παλεύαμε για το...

Rosberg: “Η σχέση μας με τον Hamilton άλλαξε όταν παλεύαμε για το πρωτάθλημα”

Για τις σχέσεις του με τον επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής Lewis Hamilton μίλησε στο Eurosport ο παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 του 2016, Nico Rosberg.

Όπως έδειξε και η σειρά του Drive to Survive, ο Nico Rosberg και ο Lewis Hamilton ήταν φίλοι από μικρή ηλικία και έτρεχαν μαζί στους αγώνες. Τελικά, έγιναν team-mates στην Mercedes το 2013, με την σχέση τους να κλονίζεται μέσα στα χρόνια, με τον Γερμανό να παίρνει το πρωτάθλημα το 2016 και να αποσύρεται από την ενεργό δράση.

Ο Nico Rosberg σχετικά για το πιο σημείο άλλαξε την σχέση του με τον Hamilton, υπογράμμισε στην συνέντευξη του Eurosport ότι: “Συνέβη αμέσως όταν παλεύαμε για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Όχι πιο πριν. Αλλά αυτό συμβαίνει σε κάθε περίπτωση: όταν παλεύεις για επιτυχία σε κάθε αγώνα και για τίτλους, “δεν μπορείς να έχεις φιλικές σχέσεις””…Συσσωρεύονταν (η αγανάκτηση) από τον έναν αγώνα στον άλλο. Αν θέλεις εσύ να κρίνεις το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, δεν μπορείς να είσαι ‘peace, joy, pancake’ (εννοεί να είσαι σαν σε παιδική χαρά). Πρέπει να δοκιμάσεις τα όρια σου και να μπεις σε γκρίζες ζώνες για να κερδίσεις. Ειδικά όταν δύο οδηγοί είναι σε τόσο υψηλό επίπεδο και τότε ο αγώνας γίνεται δύσκολος”.

Ο Γερμανός οδηγός συνέχισε λέγοντας ότι: “Δεν μετάνιωσα για τίποτα (όσον αφορά την σχέση του με τον Hamilton). Ήταν μια συγκλονιστική στιγμή και ένας μεγάλος αγώνας. Είμαι πολύ περήφανος για αυτό. Έχουμε μια ουδέτερη σχέση, κάτι που είναι οκ”.

Για το ότι και οι δύο οδηγοί έχουν ομάδες στο Extreme E ανέφερε ότι: “Δεν ξέραμε ο ένας για τα σχέδια του άλλου από πιο πριν. Δημιουργήσαμε τις αγωνιστικές μας ομάδες παράλληλα. Ανακοινώσαμε επίσης τις ομάδες μας με μικρό χρονικό διάστημα απόσταση, κάτι που ήταν πολύ ωραίο, [και] είναι υπέροχο που αναβιώσαμε αυτή τη μονομαχία”.

 

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο