Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιαφοραH Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε. στις 20 «Most Admired Companies» της χώρας μας

H Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε. στις 20 «Most Admired Companies» της χώρας μας

Για έκτη χρονιά από τις απαρχές του θεσμού στη χώρα μας η Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε. συμπεριλαμβάνεται στις 20 «Most Admired Companies» της χώρας μας καταλαμβάνοντας φέτος τη 17η θέση της λίστας εταιρικής φήμης, δηλαδή των πιο αξιοθαύμαστων εταιριών. Η λίστα καταρτίζεται από το περιοδικό Fortune σε συνεργασία με τη διεθνή εταιρεία παροχής ελεγκτικών, φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών KPMG.

1.800 στελέχη από τις 380 επιχειρήσεις της Ελλάδας με ετήσιο τζίρο άνω των 50 εκατομμυρίων ευρώ (2021) από όλους τους κλάδους της οικονομίας αξιολόγησαν, ψήφισαν και ανέδειξαν τις εταιρείες που κατέλαβαν τις 20 πρώτες θέσεις για το 2022 ανάμεσα στις επιχειρήσεις που πέρασαν στην τελική φάση της έρευνας. Έμφαση δόθηκε στην Καινοτομία, στην Εμπειρία του Πελάτη και στην Αφοσίωση και στο τρίπτυχο αυτό, η Mercedes-Benz Ελλάς ανταποκρίθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Η κατάρτιση της λίστας διαμορφώνεται με γνώμονα εννέα ποσοτικά και ποιοτικά κριτήρια, που καθιέρωσε η αμερικανική έκδοση του Fortune και αφορούν στον τρόπο οργάνωσης, λειτουργιας και διοίκησης των εταιριών. Μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν την Καινοτομία, τη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, την Ποιότητα της Διοικητικής Ομάδας, την Ποιότητα Προσφερόμενων Προϊόντων ή Υπηρεσιών κ.α.

Με τα παραπάνω δεδομένα, «η χθεσινοβραδινή βράβευση της Mercedes-Benz Ελλάς είναι το αποτέλεσμα της ακούραστης συλλογικής μας προσπάθειας, καθώς όλοι – μηδενός εξαιρουμένου – είμαστε πιστοί στο όραμά μας, «να οδηγούμε τις εξελίξεις στο χώρου του αυτοκινήτου στην Ελλάδα».

Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι, όχι μόνο για τις εξαιρετικές επιδόσεις της Εταιρείας στον στίβο των πωλήσεων παρά τις πρωτόγνωρες αντιξοότητες που αντιμετωπίζει ο κλάδος, αλλά κυρίως για την αναγνώρισή της ανάμεσα στα στελέχη της εγχώριας αγοράς, τα οποία την τίμησαν με την αυθόρμητη ψήφο τους. Έχουμε απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης μας απέναντι στους Πελάτες μας, τον Άνθρωπο και την Κοινωνία.

Για εμάς είναι αυτοσκοπός να προσφέρουμε κορυφαία προϊόντα και εξαιρετικές υπηρεσίες αλλά και να επιχειρούμε υπεύθυνα προσφέροντας στους γύρω μας με όποιον τρόπο μπορούμε, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην κοινή προσπάθεια για έναν καλύτερο αύριο»  δήλωσε ο κος Ι. Καλλίγερος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος Mercedes-Benz Ελλάς μετά την παραλαβή του βραβείου για την εταιρεία.

 

Mercedes

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο