Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑγωνεςΙστορίες Ράλλυ Ακρόπολις – Τρίτο επεισόδιο

Ιστορίες Ράλλυ Ακρόπολις – Τρίτο επεισόδιο

Στο 3ο επεισόδιο της σειράς, ο Στράτης Χατζηπαναγιώτου περιγράφει… σχεδόν όπως οδήγησε στα 17 Ακρόπολις που έχει στο ενεργητικό του: χωρίς φρένα!

Ένας από τους ανθρώπους που γνωρίζουν όσο λίγοι το Ράλλυ Ακρόπολις. Εργοστασιακός οδηγός αγωνιστικής ομάδας, Πρωταθλητής, με 18 συμμετοχές στο ενεργητικό του, νικητής στην κατηγορία αυτοκινήτων παραγωγής το 1991 απέναντι σε διεθνείς συμμετοχές, αλλά και πέμπτος στη γενική κατάταξη του αγώνα πέντε χρόνια νωρίτερα, ο «Στρατισίνο»,  εκτός αγώνων, έζησε την εξέλιξη των αγώνων από την πρώτη γραμμή. Πόσα έχουν αλλάξει από τότε;

Επ. 3 |Έλληνας απέναντι στους ξένους

Η σειρά «Ιστορίες Ράλλυ Ακρόπολις» θα ολοκληρωθεί λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, με καλεσμένους οδηγούς από τη νεότερη γενιά και τη δική τους οπτική γύρω από τη σύγχρονη μορφή του σπορ.

Έως τότε, με αφετηρία την 26 Ιουλίου, συντονιστείτε κάθε νέα Παρασκευή στο pod.gr για ακόμα μια «Ιστορία Ράλλυ Ακρόπολις».

Επ.1     Για να ακούσετε το πρώτο επεισόδιο με καλεσμένο τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και τους TechItSerious, Μιχάλη, και Αλέξη Τσιντσίνη, πατήστε εδώ.

Επ.2     Ο κ. Βασίλης Δεσποτόπουλος, τέως πρόεδρος της ΕΛΠΑ και μέλος του Παγκόσμιου Συμβουλίου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου, μας «ταξιδεύει» πίσω στο χρόνο με αναμνήσεις από τα πρώιμα χρόνια του αγώνα. πατήστε εδώ.

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο