Saturday, October 1, 2022
HomeΑγωνεςRally Acropolis 2022 || SERVICE FLASH A - Δηλώσεις οδηγών

Rally Acropolis 2022 || SERVICE FLASH A – Δηλώσεις οδηγών

Ημερομηνία: 9/9/2022

Μέρα: 2

Flash N°: 11

Σέρβις: A (Λαμία)

#69 Kalle ROVANPERÄ / Jonne HALTTUNEN 

«Η σειρά εκκίνησης, αλλά και το γεγονός ότι δεν αισθανόμουν πολύ άνετα στο αυτοκίνητο, είναι οι δύο βασικοί λόγοι για τις σημερινές μας επιδόσεις. Προσπάθησα να οδηγήσω καθαρά και γρήγορα. Σε κάποιες ειδικές δεν κινηθήκαμε γρήγορα, με αποτέλεσμα να χάσω την αυτοπεποίθησή μου. Δεν είμαι 100% ικανοποιημένος με την πρόσφυση του αυτοκινήτου, και με αυτήν τη σειρά εκκίνησης δεν αποτελεί και τον καλύτερο συνδυασμό. Θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε το αυτοκίνητο και, με την καλύτερη σειρά εκκίνησης, ελπίζω να είμαστε στο ρυθμό των πρώτων».

#8 Ott TÄNAK / Martin JÄRVEOJA

«Το πρόβλημα με την υβριδική μονάδα είχε ως αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθούμε αρκετά. Πέρα από αυτό, κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Και αύριο η σειρά εκκίνησης θα είναι πολύ σημαντική. Η αυριανή ημέρα περιλαμβάνει τα περισσότερα αγωνιστικά χιλιόμετρα και οι ειδικές έχουν μεγαλύτερο μήκος. Παράλληλα, περισσότερα αυτοκίνητα θα εκκινούν μπροστά μας, κάτι που σημαίνει ότι θα έχουμε καλύτερη πρόσφυση».

#11 Thierry NEUVILLE / Martijn WYDAEGHE

«Αν εξαιρέσουμε την υπερβολική σκόνη στην 1η ΕΔ, η μέρα ήταν καλή για εμάς. Είχαμε συνέπεια στις επιδόσεις και είμαστε μόλις 7,3 δλ. μακριά από την κορυφή. Αύριο είναι μεγάλη σε διάρκεια και χιλιόμετρα μέρα, και είναι σίγουρο ότι θα προσπαθήσουμε να πιέσουμε και να βελτιώσουμε τη θέση μας. Οι δύο πρώτες ειδικές ήταν παρόμοιες με αυτές των προηγούμενων ετών, ενώ οι καινούργιες είχαν ιδιαιτερότητες. Σε κάποιες ειδικές οι συνθήκες ήταν διαφορετικές σε σχέση με αυτές που συναντήσαμε στις αναγνωρίσεις, στοιχείο που αύξησε ακόμα περισσότερο το βαθμό δυσκολίας».

#33 Elfyn EVANS Scott MARTIN 

«Δεν ήταν πολύ καλή μέρα για εμάς. Όταν ξεκινάς στις πρώτες θέσεις, οι συνθήκες είναι δύσκολες. Γενικά, είμαι απογοητευμένος από την έκβαση της σημερινής ημέρας, και σίγουρα δύσκολα θα είναι και αύριο. Η μέρα είναι μεγάλη, και θα έχουμε την ευκαιρία να προσπαθήσουμε να ανέβουμε στην κατάταξη».

#18 Takamoto KATSUTA / Aaron JOHNSTON

«Σήμερα δυσκολεύτηκα πολύ. Δεν μπορούσα να νιώσω αυτοπεποίθηση πίσω από το τιμόνι του αυτοκινήτου, ενώ και η οδήγησή μου δεν ήταν καλή. Αύριο είναι μια καινούργια μέρα και θα προσπαθήσω να βρω αυτό που μου έλειπε σήμερα. Οι συνθήκες θα είναι πιο δύσκολες, και για αυτό θα πρέπει να βρω τον σωστό ρυθμό».

#42 Craig BREEN / Paul NAGLE 

«Το αυτοκίνητο είναι πολύ καλό. Φυσικά και είμαι απογοητευμένος με το κλατάρισμα. Δεν ξέρω σε πόσους αγώνες στη σειρά, μας συμβαίνουν τέτοιου είδους περιστατικά. Αλλά αυτή είναι δυστυχώς η πραγματικότητα».

#4 Esapekka LAPPI / Janne FERM

«Νομίζω ότι αύριο θα έχουμε λίγο πιο δύσκολο έργο, επειδή οι υπόλοιποι γνωρίζουν τις ειδικές από πέρσι. Σίγουρα, ο υπόλοιπος αγώνας είναι πιο γρήγορος και οπωσδήποτε πιο απαιτητικός».

#19 Sébastien LOEB / Isabelle GALMICHE

«Το συναίσθημα στο ΟΑΚΑ ήταν μοναδικό. Ήθελα να βγω από το αυτοκίνητο, αλλά δεν ήξερα αν επιτρεπόταν. Είχαν έρθει τόσοι άνθρωποι να μας δουν, και ήθελα να τους ευχαριστήσω. Ήταν μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα και σίγουρα δεν περίμενα τόσο κόσμο να έρθει να δει το WRC από κοντά. Ήταν εκπληκτικό. Σήμερα προσπάθησα να πιέσω. Είχαμε καλές συνθήκες μπροστά μας, ήθελα να το εκμεταλλευτώ για να έχουμε την καλύτερη δυνατή θέση αύριο. Οι ειδικές είναι καινούργιες για μένα, αλλά θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο δυνατό».

#6 Dani SORDO / Candido CARRERA

«Η σημερινή μέρα ήταν δύσκολη για μένα. Δεν μπορούσα να βρω γρήγορο ρυθμό, κάτι που βελτιώθηκε λίγο προς το τέλος. Έχασα σημαντικό χρόνο στην αρχή του αγώνα, αλλά μετά η κατάσταση βελτιώθηκε κάπως. Αύριο πρέπει να συνεχίσω με τον ίδιο ρυθμό και θα προσπαθήσω να κερδίσω μερικές θέσεις».

#44 Gus GREENSMITH / Jonas ANDERSSON

«Δεν ήταν κακή η μέρα για εμάς. Όταν οδηγούσα καλά και δεν έκανα κάποιο λάθος, είχα καλή ταχύτητα. Όμως, κάναμε δύο τετ-α-κε σε δύο αργά σημεία στις πρώτες ειδικές. Σίγουρα, πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Γενικά, είμαι ικανοποιημένος από ό,τι καταφέραμε σήμερα. Πάντως, οι χρόνοι μεταξύ των πληρωμάτων είναι πολύ κοντά, κάτι που σημαίνει ότι αύριο μπορεί να αλλάξουν πολλές θέσεις».

#7 Pierre-Louis LOUBET / Vincent LANDAIS 

«Αύριο θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Δεν ξέρω τι μπορώ να περιμένω, γιατί θα είναι μια πολύ δύσκολη μέρα, αλλά νομίζω ότι αν παραμείνουμε συγκεντρωμένοι μπορούμε να διατηρήσουμε την ίδια ταχύτητα».

#9 Jourdan SERDERIDIS / Frederic MICLOTTE 

«Σήμερα αντιμετωπίσαμε αρκετά προβλήματα. Στα μισά της ημέρας είχαμε ένα σπασμένο αμορτισέρ και έτσι τερματίσαμε το σκέλος. Η οδήγηση ήταν ένας πραγματικός εφιάλτης. Επίσης, αντιμετωπίσαμε ένα πρόβλημα και με το γκάζι. Επιπλέον, σε κάποιες ειδικές δε λειτούργησε το υβριδικό σύστημα. Είναι πολλά για μία ημέρα. Όμως είμαστε ακόμη εδώ, και αυτό είναι καλό. Αύριο θα είμαστε πρώτοι στις ειδικές και θα είναι πολύ δύσκολα, ιδιαίτερα το πρωί. Αυτό το Ακρόπολις είναι πιο σκληρό από ό,τι περίμενα».

#59 Jon ARMSTRONG / Brian HOY 

«Ήταν μια δύσκολη μέρα. Δύσκολο ράλλυ. Είχαμε τρία κλαταρίσματα. Το τελευταίο λάστιχο το αλλάξαμε μέσα στην ειδική. Αλλά ήταν εντάξει, δεν κάναμε χρήση του superally. Χάσαμε πολύ χρόνο, αλλά βρισκόμαστε ακόμη στη μάχη του Πρωταθλήματος. Έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας και ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί».

#60 Robert VIRVES / Julia THULIN 

«Ήταν μια δύσκολη μέρα. Προφανώς γνωρίζαμε πως οι ειδικές ήταν σκληρές. Αλλά ακόμα και στην προσπάθεια να οδηγήσουμε στρωτά είχαμε κλατάρισμα στην πρώτη κιόλας ειδική. Θα προσπαθήσω να φερθώ ιδιαίτερα έξυπνα και πιστεύω πως θα επωφεληθούμε. Αύριο θα διατηρήσω σταθερό ρυθμό».

#62 William CREIGHTON / Liam REGAN

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είχαμε ένα κλατάρισμα το πρωί. Αλλά είναι ένα μακρύ και σκληρό ράλλυ. Είναι δύσκολο να βρεις τον σωστό ρυθμό. Έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας».

#63 McRae KIMATHI / Mwangi KIONI 

«Είχαμε κάποια θέματα με το σύστημα διεύθυνσης, αλλά είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ. Αύριο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε καθαρά περάσματα και να τερματίσουμε το ράλλυ».

#64 Diego DOMINGUEZ / Rogelio PEÑATE 

«Ήταν μια μεγάλη μέρα, εξαντλητική, και είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ. Είναι η πρώτη φορά που ανταγωνιζόμαστε τους οδηγούς του JWRC. Eίχαμε ένα κλατάρισμα την πρώτη μέρα. Αλλάξαμε το set-up μέσα στη μέρα και μείναμε έκπληκτοι με τους χρόνους μας. Είμαι πολύ χαρούμενος και ανυπομονώ για την αυριανή μέρα».

#65 Epameinondas KARANIKOLAS / Georgios KAKAVAS 

«Προσπαθήσαμε να συνηθίσουμε το αυτοκίνητο. Αλλά κάποιες ειδικές ήταν κόλαση από τις πέτρες. Ευτυχώς, είχαμε μόνο ένα κλατάρισμα στην 3η ειδική. Στους Βωξίτες είχε πολλή σκόνη, αλλά και πέτρες στο δρόμο. Το αυτοκίνητο είναι τέλειο!»

#66 Panagiotis ISMAILOS / Allan HARRYMAN 

«Είναι ένας πολύ μεγάλος αγώνας. Ξεκινήσαμε προσεκτικά και όλα πήγαιναν βάσει σχεδίου μέχρι την ΕΔ Λειβαδιά, όπου είχαμε ένα πρόβλημα με τα ηλεκτρικά. Επίσης, στην τελευταία ειδική χάσαμε χρόνο με τη σκόνη, διότι βρεθήκαμε πίσω από ένα προπορευόμενο αυτοκίνητο. Αλλά είμαστε εδώ και αύριο θα συνεχίσουμε κανονικά».

#71 Georgios ATHANASOPOULOS / Spyridon BARDAKIS 

«Δύσκολη μέρα. Πρωτόγνωρο για εμάς. Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω σε Ράλλυ Ακρόπολις, αφού μέχρι σήμερα είχα λάβει μέρος μόνο σε αγώνες του εθνικού Πρωταθλήματος. Τα αυλάκια και οι πέτρες καθιστούν τις συνθήκες απίστευτα δύσκολες. Αν αύριο οι συνθήκες είναι καλύτερες, θα προσπαθήσουμε να πιέσουμε».

#73 Savvas LEFKADITIS / Evangelos AKRATOS 

«Σε γενικές γραμμές πήγαν καλά τα πράγματα. Στο Χαρβάτι δεν μπορούμε να ξεκινήσουμε από τα αυλάκια των αυτοκινήτων. Μετά είχαμε και ένα κλατάρισμα, και χάσαμε κι άλλο χρόνο. Όμως, είμαστε εδώ. Αυτό είναι σημαντικό. Θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε σε έναν σβέλτο ρυθμό. Ο εφικτός στόχος είναι να κυνηγήσουμε τη 2η θέση στην κατηγορία».

#74 Paschalis CHATZIMARKOS / Marios TSAOUSOGLOU 

«H σημερινή μέρα ήταν πολύ δύσκολη. Τα αυλάκια που δημιούργησαν τα αυτοκίνητα μεγαλύτερων κατηγοριών, αλλά και οι πέτρες που άφηναν στο δρόμο έκαναν πολύ δύσκολο το έργο των μικρότερων αυτοκινήτων. Εμείς ευτυχώς καταφέραμε και βγήκαμε αλώβητοι. Αύριο θα οδηγήσουμε στο όριο!»

Media Acropolis Rally

RELATED ARTICLES
EnglishΕλληνικά
0
    0
    Your Cart
    Your cart is empty