Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΑγωνεςRally Acropolis 2022 || FINISH WRC

Rally Acropolis 2022 || FINISH WRC

Ημερομηνία: 11/9/2022

Μέρα: 4

Flash N°: 22

Τερματισμός:   Λαμία

#69 Kalle ROVANPERÄ / Jonne HALTTUNEN 

«Μας έλειψε η πρόσφυση στην αρχή. Σίγουρα σε ένα τέτοιο ράλλυ με μπόσικο χώμα δυσκολεύουν πολύ τα πράγματα. Με τα μαλακά ελαστικά κάτι γινόταν, αλλά με τη σκληρή γόμα δυσκολευτήκαμε απίστευτα. Γνωρίζουμε καλά τι πρέπει να βελτιώσουμε, θα κάνουμε δοκιμές το επόμενο Σαββατοκύριακο. Πρέπει να κάνουμε το αυτοκίνητο να δουλέψει και να πετύχουμε το σωστο στήσιμο».

#8 Ott TÄNAK / Martin JÄRVEOJA

«Όλα είναι πιθανά μέχρι να τελειώσει το Πρωτάθλημα. Αλλά να το κάνεις μόνος σου είναι δύσκολο. Προφανώς η απόσταση είναι μεγάλη, δε σου κάνει κάποιος τέτοια δώρα συχνά».

#11 Thierry NEUVILLE / Martijn WYDAEGHE

«Είμαι πολύ χαρούμενος με τη νίκη, γνωρίζαμε πως κάποια στιγμή θα έρθει. Ήμασταν επικεφαλής στο προηγούμενο ράλλυ, αλλά ένα μικρό λάθος μάς κόστισε τη νίκη. Είμαι χαρούμενος για την ομάδα, για το “1-2-3”. Είναι κάτι που αξίζουμε, έπειτα από όλη αυτή την προσπάθεια από όλους στην ομάδα. Έχουμε ακόμα περιθώρια βελτίωσης, αλλά αυτό το αποτέλεσμα δείχνει πως κινούμαστε στη σωστή κατεύθυνση».

#18 Takamoto KATSUTA / Aaron JOHNSTON

«Ένα πολύ δύσκολο Σαββατοκύριακο. Δεν είχαμε την απαιτούμενη ταχύτητα, είναι πραγματικά απογοητευτικό. Συμβαίνουν όμως αυτά. Μπορούμε να πάρουμε ένα μάθημα και να εστιάσουμε στο επόμενο ράλλυ».

#42 Craig BREEN / Paul NAGLE 

«Έτσι έχουν τα πράγματα. Η ταχύτητά μας ήταν καλή. Οφείλουμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι, να διατηρήσουμε το κίνητρο και να είμαστε καλοί στη Νέα Ζηλανδία».

#4 Esapekka LAPPI / Janne FERM

«Ως ομάδα πρέπει να ερευνήσουμε και να καταλάβουμε τι πήγε στραβά. Πρέπει να αναλύσουμε προσεκτικά τα δεδομένα  και να γίνουμε καλύτεροι στο επόμενο σκληρό ράλλυ, αλλά και την επόμενη χρονιά. Αυτό είναι το βασικό μάθημα από αυτό το Σαββατοκύριακο».

#6 Dani SORDO / Candido CARRERA

«Ήταν καλά. Έχασα λίγο χρόνο σε κάποιες ειδικές, αλλά στο τέλος δεν αντιμετωπίσαμε προβλήματα και καταφέραμε να διασφαλίσουμε την 3η θέση».

#44 Gus GREENSMITH / Jonas ANDERSSON

«Ειμαι αρκετά χαρούμενος από την επίδοσή μου. Θα μπορούσαμε να τερματίσουμε τουλάχιστον τέταρτοι αν δεν εγκαταλείπαμε από μηχανικό πρόβλημα. Γενικά πιστεύω πως θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε μία θέση στο βάθρο. Είναι απογοητευτικό, αλλά έτσι έχουν τα πράγματα».

#7 Pierre-Louis LOUBET / Vincent LANDAIS 

«Σήμερα σταθήκαμε λίγο τυχεροί και τερματίσαμε 4οι. Είναι ένα φανταστικό ράλλυ, πολύ σκληρό. Η ομάδα τα πήγε περίφημα, έκαναν εξαιρετική δουλειά».

#20 Andreas MIKKELSEN / Torstein ERIKSEN 

«Ελπίζαμε σε πολλά περισσότερα όσον αφορά τους βαθμούς. Κατά κάποιο τρόπο ήταν ένα ωραίο Σαββατοκύριακο, γιατί είχα να οδηγήσω flat-out πολύ καιρό. Πάντα έχεις στο μυαλό σου το Πρωτάθλημα, αλλά αν έχεις χάσει 10 λεπτά δε σε νοιάζει πια. Ήταν ωραίο που διατηρήσαμε αυτόν το ρυθμό σε όλη τη διάρκεια του αγώνα από την Παρασκευή χωρίς να κάνουμε καθόλου λάθη. Αυτό ήταν το τελευταίο μας ράλλυ, τώρα έχουμε να κάτσουμε και να περιμένουμε να δούμε τι θα κάνουν οι υπόλοιποι στη χρονιά που απέμεινε».

#21 Yohan ROSSEL / Valentin SARREAUD 

Εγκατέλειψε στην ΕΔ16. Τούμπαρε.

#22 Teemu SUNINEN / Mikko MARKKULA

«Ήταν μεγάλη πρόκληση για οδηγούς και αυτοκίνητα. Την Παρασκευή πήγαμε αρκετά καλά, το Σάββατο επίσης, και στο πρωινό loop ήμασταν δεύτεροι. Στην τελευταία ειδική, αναγκαστήκαμε να εγκαταλείψουμε. Αυτό είναι όμως το ράλλυ».

#23 Nikolay GRYAZIN Konstantin / ALEKSANDROV 

«Ο αγώνας ήταν πραγματικά ωραίος, οι ειδικές ήταν καλές. Στο δεύτερο πέρασμα, οι συνθήκες ήταν αρκετά καλές. Δεν είχαμε κανένα κλατάρισμα ούτε αντιμετωπίσαμε κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Διαχειριζόμασταν το ρυθμό. Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στην ομάδα και στον συνοδηγό μου».

#25 Emil LINDHOLM Reeta / HÄMÄLÄINEN 

«Περίμενα να έκανα έναν ωραίο αγώνα εδώ, αλλά δεν περίμενα να κερδίσω. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με αυτό. Δεν ήταν εύκολο να αποφύγουμε όλα τα πιθανά λάθη, το καταφέραμε, και αυτό είναι το νόημα σε αυτό το ράλλυ».

#28 Georg LINNAMÄE / James MORGAN 

«Ήταν σκληρός, δύσκολος αγώνας, με πολλή ζέστη. Αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες, αλλά έτσι είναι τα ράλλυ. Τουλάχιστον, ο ρυθμός μας ήταν καλός».

#29 Fabrizio ZALDIVAR / Marcelo DER OHANNESIAN 

«Δύσκολος αγώνας, μεγάλος και με πολλή ζέστη. Χάρηκα πολύ που είδα τόσο πολύ κόσμο στις ειδικές διαδρομές. Είμαι πολύ χαρούμενος που τερματίσαμε. Ανυπομονούμε να αγωνιστούμε και του χρόνου ξανά».

#36 Jorge MARTÍNEZ / Alberto ÁLVAREZ NICHOLSON 

«Ήταν ένας δύσκολος αγώνας προφανώς. Χθες είχαμε μία έξοδο και δεν μπορέσαμε να επιστρέψουμε. Αλλά είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί ήταν μια νέα εμπειρία για μας».

#40 Fabrizio ARENGI / Massimiliano BOSI 

«Αυτή ήταν η πρώτη μου φορά εδώ και πραγματικά απόλαυσα τις ειδικές. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που μας παρακολούθησαν στις ειδικές. Ήταν πολύ διασκεδαστικό».

#41 Eduardo CASTRO / Fernando MUSSANO 

«Ήταν πολύ δύσκολο. Είχα πολύ καλή αίσθηση του αυτοκινήτου. Πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος που τερμάτισα τον αγώνα. Ήταν εκπληκτικά για μένα».

#47 Γιώργος ΚΕΧΑΓΙΑΣ / Δημήτρης ΣΑΪΝΗΣ 

«Δε μας πήγαν τα πράγματα καλά. Φτάσαμε όμως εδώ, το ευχαριστηθήκαμε, όλα καλά».

#49 Λάμπρος  ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ / Νίκος ΖΑΚΧΑΙΟΣ 

«Τέλος καλο, όλα καλά. Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας για μένα. Ίσως ο πιο δύσκολος που έχω κάνει στην καριέρα μου. Οι λόγοι ήταν εξωαγωνιστικοί, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Δεν είχαμε κάποιο πρόβλημα και ουσιαστικά ακολουθήσαμε ένα ρυθμό που μας έφερε στον τερματισμό. Σίγουρα, όσο περνούσαν οι μέρες γινόταν όλο και πιο δύσκολο. Σε εκείνο το σημείο προσαρμόσαμε αντίστοιχα και το ρυθμό μας».

#50 Αλέξανδρος ΤΣΟΥΛΟΦΤΑΣ / Ross WHITTOCK 

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, στην τρίτη θέση του WRC2, στη δεκάδα στο Παγκόσμιο, έχοντας γράψει τέτοιους χρόνους στην τελευταία ειδική.Φάνηκε ότι την ταχύτητα την έχουμε, αλλά χρειαζόμαστε χιλιόμετρα ακόμα».

#51 Χρυσόστομος ΚΑΡΕΛΛΗΣ / Λεωνίδας Μαχαίρας 

«Εξαιρετική εμπειρία, καταφέραμε να φτάσουμε στον τερματισμό, αυτός ήταν ο στόχος μας. Είμαστε ευχαριστημένοι που είχαμε την ευκαιρία να ζήσουμε αυτή την εμπειρία».

#53 Βασίλειος ΒΕΛΑΝΗΣ / Ιωάννης ΒΕΛΑΝΗΣ 

«Αυτό είναι το Ακρόπολις. Ένα ράλλυ σκληρό, πουέχει γράψει ιστορία. Μηχανές και άνθρωποι στα όρια. Τα καταφέραμε, είμαστε εδώ, χάρη στη στρατηγικη μας. Συγχαρητήρια στην ομάδα, ευχαριστώ τους χορηγούς μου».

#54 Efthymios CHALKIAS / Andreas VIGKOS 

«Είμαστε χαρούμενοι που επιστρέψαμε πίσω, παρά την εγκατάλειψη της πρώτης μέρας. Ο κόσμος μάς έφτιαξε τη διάθεση, ανταμειφθήκαμε από αυτό. Ήταν πολύ δύσκολο το Ακρόπολις, αλλά είναι μια γιορτή, το ευχαριστηθήκαμε».

#55 János PUSKÁDI / Barnabás GÓDOR 

«Ήταν όμορφα, απίστευτα, αλλά πολύ πολύ δύσκολα. Ο αγώνας αυτός ήταν από τα πράγματα που θέλαμε να κάνουμε, και είμαστε πολύ χαρούμενοι που τερματίσαμε. Ευχαριστούμε την Ελλάδα και όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται εδώ. Ήταν απίθανα που υπήρχαν τόσοι θεατές».

#56 Georgios VASILAKIS / Konstantinos SOUKOULIS

«Ήταν ο καλύτερος αγώνας που έχω κάνει μέχρι τώρα. Είχαμε ρυθμό, ηρεμία και το ευχαριστηθήκαμε. Η οργάνωση ήταν καταπληκτική, όλα καλά».

#58 Sami PAJARI / Enni MÄLKÖNEN

«O αγώνας ήταν δύσκολος για εμάς και ουσιαστικά χάσαμε τις ελπίδες μας την Παρασκευή για ένα κλαταρισμένο ελαστικό. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, το μόνο που μπορούσαμε να κάνουμε είναι να επιβιώσουμε. Θέλαμε να κερδίσουμε εμπειρία και να φτάσουμε στον τερματισμό».

#59 Jon ARMSTRONG / Brian HOY

«Ο αγώνας ήταν πολύ ωραίος και φυσικά σκληρός. Είχαμε ένα κλαταρισμένο ελαστικό την Παρασκευή και χάσαμε χρόνο. Δεν μπορούσαμε πλέον να διεκδικήσουμε την πρώτη θέση, αλλά καταφέραμε να πλησιάσουμε στα 17 sec. Αυτό μας απογοητεύει ακόμα περισσότερο. Ακόμα και έτσι, είχαμε έναν καλό αγώνα».

#60 Robert VIRVES / Julia THULIN

«Είναι πολύ δύσκολο να περιγράψω τα συναισθήματά μου. Είμαι ανακουφισμένος που καταφέραμε που εντέλει καταφέραμε κάτι τόσο σημαντικό ύστερα από τόσο σκληρή δουλειά. Όλα λειτούργησαν ιδανικά.»

#61 Lauri JOONA / Mikael KORHONEN

«Είχαμε κάποια προβλήματα και αναγκαστήκαμε να εγκαταλείψουμε στην 9η Ε.Δ. Παρ’ όλα αυτά το διασκεδάσαμε».

#63 McRae KIMATHI / Mwangi KIONI

«Ο αγώνας ήταν πολύ ωραίος. Ήταν σκληρός, απαιτητικός και με πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Είμαι πολύ χαρούμενος που τερματίσαμε».

#65 Epameinondas KARANIKOLAS / Georgios KAKAVAS

«Ωραίο ράλλυ, σκληρό. Όλα πήγαν καλά».

#66 Panagiotis ISMAILOS / Allan HARRYMAN

«Πρώτη φορά συμμετέχω σε τόσο μεγάλο αγώνα Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Μου φάνηκε πολύ δύσκολο. Ήταν μια μεγάλη εμπειρία, είμαστε χαρούμενοι».

#73 Savvas LEFKADITIS / Evangelos AKRATOS

«Πολύ ωραίος αγώνας. Είχαμε κάποιες ατυχίες, αλλά φτάσαμε στον τερματισμό και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Είχαμε έντονο ανταγωνισμό και κάναμε κάποιες πολύ καλές ειδικές».

#74 Paschalis CHATZIMARKOS / Marios TSAOUSOGLOU

«Μαγική εμπειρία. Είναι πάρα πολύ δύσκολος αγώνας για τα προσθιοκίνητα, μικρά αυτοκίνητα. Η ζέστη υπερβολική, αλλά τέλος καλό, όλα καλά».

#75 Stefanos THEOCHAROPOULOS / Georgios KOTSALIS

«Ήταν πολύ ωραίο Ακρόπολις, με πάρα πολλές εκπλήξεις και εναλλαγές. Ήταν σκληρό για τα δικά μας δεδομένα, αλλά το ευχαριστηθήκαμε. Περάσαμε φανταστικά».

#76 Alejandro MAURO SÁNCHEZ / Diego SANJUAN DE EUSEBIO

«Οδηγήσαμε πολύ προσεκτικά και καταφέραμε να ανέβουμε στο βάθρο. Είναι η πρώτη μου φορά εδώ και ελπίζω να είμαι και εδώ του χρόνου».

#78 Theodoros KALAMARAS / Vasiliki PSARAKI

«Πολύ ωραίος αγώνας, δύσκολος, σκληρός, αλλά πολύ ωραίος. Ο στόχος είναι πάντα να τερματίζεις, και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που τα καταφέραμε».

#79 Anastasios KANELLOPOULOS / Konstantinos KOFINAS

«Ήταν μια νέα εμπειρία, πρώτη φορά στο Ακρόπολις. Μας άρεσε πολύ, το απολαύσαμε και διασκεδάσαμε. Ο στόχος για τερματισμό επετεύχθη».

#80 Charis KALTSOUNIS / Alexandros MATALIOTAKIS

«Μια χαρά. Είμαστε 45οι. Αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα με το αυτοκίνητο, τα ξεπεράσαμε, όλα καλά».

Media Acropolis Rally[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο