Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑγωνεςGP Ιαπωνία-Επιστροφή στις νίκες για τον Μίλερ

GP Ιαπωνία-Επιστροφή στις νίκες για τον Μίλερ

Ο Jack Miller της Ducati έκανε την πρώτη του φετινή νίκη στο Moto GP στον αγώνα της Ιαπωνίας, ενώ επέστρεψε στις πρωτιές από την επικράτηση του στο Le Mans το 2021.

Στην δεύτερη και στην τρίτη θέση τερμάτισαν ο Brad Binder της KTM και ο Jorge Martin της Pramac Racing αντίστοιχα.

Εγκατέλειψε ο Aleix Espargaro λόγω τεχνικού προβλήματος και ο Alex Rins λόγω μηχανικού προβλήματος. Είχε σύγκρουση ο Pecco Bagnaia στον τελευταίο γύρο και για αυτό εγκατέλειψε για πέμπτη φορά φέτος σε αγώνα.

Όπως πρωτοείπαμε ο Αυστραλός αναβάτης έψαχνε την νίκη και τα κατάφερε στο Ιαπωνικό GP, αφού πήρε  το προβάδισμα στον τρίτο γύρο και διατηρώντας το, νίκησε για πρώτη φορά φέτος.

Ιδιαίτερα, ο poleman Marquez ολοκλήρωσε τον πρώτο αγώνα του μετά το Ιταλικό GP τον Μάιο και τερμάτισε στην τέταρτη θέση, αφού προσπέρασε τον πέμπτο Oliveira τρεις γύρους πριν το τέλος. Ο πρωτοπόρος της γενικής κατάταξης, Quartararo κατετάγη στην 8η θέση, με τον Marini, τον Vinales και τον Bastianini να περνούν την γραμμή του τερματισμού στην έκτη, έβδομη και ένατη θέση αντίστοιχα. Την δεκάδα έκλεισε ο Ιταλός Marco Bezzecchi της VR46 Racing Team.

Στην γενική κατάταξη πρώτος είναι ο Quartararo με 219 πόντους, 18 πόντους διαφορά από τον δεύτερο Bagnaia που έχει συγκομιδή 194 πόντους. Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Aleix Espargaro με 194 πόντους.

Δείτε τα σχετικά tweets:

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο