Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑγωνεςΟι έλληνες οδηγοί στο Rotax MAX Challenge Grand Finals 2022

Οι έλληνες οδηγοί στο Rotax MAX Challenge Grand Finals 2022

Για 22η συνεχή χρονιά από το 2001 το Rotax MAX Challenge GR έκλεισε το ετήσιο πρόγραμμά του. Στην πίστα των Αφιδνών (Kartodromo), η Start Line διοργάνωσε τον 3ο και τελευταίο γύρο του φετινού επάθλου. Αγώνας που πρόσφερε στους θεατές πλούσιες συγκινήσεις που προκλήθηκαν από την σπουδαία εμφάνιση των συμμετεχόντων οδηγών!

Στη κατηγορία Mini MAX πρώτευσε ο Νικόλας Καραγιάννης (Speed Force), στην Junior MAX o Χριστόφορος Μπέζας (DR Rotax Racing) και στη Senior MAX o Χρήστος Χατζής (Chatzis Racing Team).

Τα αποτελέσματα του 3ου και τελευταίου γύρου του Rotax MAX Challenge GR, έκριναν και την σύνθεση της ”Εθνικής Ομάδας” που θα αντιπροσωπεύσει τη χώρα μας στον Παγκόσμιο Τελικό του Rotax MAX Challenge Grand Finals που θα πραγματοποιηθεί στη πίστα του Πορτιμάο της Πορτογαλίας από τις 19 έως τις 26 Νοεμβρίου 2022.

Μεταξύ των 400 οδηγών από όλο τον πλανήτη που θα λάβουν μέρος στην ”Ολυμπιάδα του Karting” όπως έχει χαρακτηριστεί η σπουδαία Παγκόσμια συνάντηση της BRP-Rotax GmbH & Co KG, η Ελληνική ομάδα θα αποτελείται από τέσσερις σπουδαίους ταλαντούχους οδηγούς με στόχο την καλύτερη εμφάνιση. Όπως και κατά το παρελθόν οι έλληνες οδηγοί στις εμφανίσεις τους στο Rotax MAX Challenge Grand Finals έχουν αποδείξει πως διαθέτουν την ικανότητα μεγάλων διακρίσεων!

Η σύνθεση της φετινής ελληνικής αποστολής θα αποτελείται από τους Βασίλη Μαλάμη και Μανώλη Λιουδάκη στις ”μικρές” ηλικιακά κατηγορίες Μίνι ΜΑΧ και Junior MAX αντίστοιχα , αμφότεροι της ομάδας Speed Force του Τάσου Τσερανιδη. Στη κατηγορία Senior MAX o Χρήστος Χατζής της Chatzis Racing Team και ο Χρήστος Οικονόμου της Maitos Kosmic Kart Racing Team στην κατηγορία DD2 MAX, συμπληρώνουν την τετραμελή ελληνική ομάδα!

Το Rotax MAX Challenge GR’22 πέρασε στην τεράστια ιστορία και ανάπτυξη που έχει γράψει ο μακροβιότερος θεσμός στη χώρα μας στο αγωνιστικό karting. Το παγκόσμιο ενδιαφέρον του karting στρέφεται στο Πορτιμάο, εκεί που οι έλληνες οδηγοί Βασίλης Μαλάμης, Μανώλης Λιουδάκης, Χρήστος Χατζής και Χρήστος Οικονόμου θα ανταγωνιστούν με τις ίδιες πιθανότητες διάκρισης με τους κορυφαίους οδηγούς του κόσμου!

Rotax MAX Challenge GR

Rotax

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο