Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιαφοραΠαρουσίαση Volvo EX90 στις 9 Νοεμβρίου 2022, στις 4 μ.μ

Παρουσίαση Volvo EX90 στις 9 Νοεμβρίου 2022, στις 4 μ.μ

Το Volvo EX90 θα παρουσιαστεί στις 9 Νοεμβρίου 2022, στις 4 μ.μ., στο πλαίσιο μίας ειδικής εκδήλωσης που θα γίνει στο κέντρο της Στοκχόλμης. Η παρουσίαση θα μεταδοθεί live.

Δεν πρόκειται μόνο για το πιο πρόσφατο αυτοκίνητό μας – είναι το πρώτο μίας νέας γενιάς αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων με εξαιρετικά προηγμένο λογισμικό, σηματοδοτώντας την έναρξη μίας νέας εποχής για τη Volvo Cars.

Για σχεδόν 100 χρόνια, σκοπός μας είναι να καινοτομούμε και να θέτουμε νέα πρότυπα για να σώζουμε περισσότερες ζωές.

Με το Volvo EX90 συνεχίζουμε αυτή την κληρονομιά. Χάρη σε ένα μοναδικό συνδυασμό ενός κεντρικού υπολογιστή και λογισμικού, το Volvo EX90 εισάγει έξυπνες τεχνολογίες ασφαλείας, όπως το lidar και ένα σύστημα ανάλυσης οδηγικής συμπεριφοράς, οι οποίες μας βοηθούν να προχωρήσουμε προς την υλοποίηση του οράματός μας: ότι κανείς δεν πρέπει να χάνει τη ζωή του ή να τραυματίζεται σοβαρά μέσα σε ένα νέο αυτοκίνητο Volvo.

Το Volvo EX90 θα προσφέρει επίσης ένα νέο επίπεδο συνδεσιμότητας, σχεδιασμένο να γίνεται καλύτερο, πιο ασφαλές και περισσότερο προσαρμοσμένο στον οδηγό με την πάροδο του χρόνου.

Εισάγει καινοτομίες που σας βοηθούν να οδηγείτε και να ζείτε πιο βιώσιμα – και σχεδίαση που ευθυγραμμίζεται με τη σκανδιναβική μας κληρονομιά. Επιπλέον, έχουμε συμπεριλάβει λειτουργίες και υπηρεσίες που κάνουν την οδήγηση, τη φόρτιση και τη ζωή με αυτό το αυτοκίνητο μία υπέροχη, πραγματικά αβίαστη εμπειρία.

Το Volvo EX90 είναι το όραμά μας για ένα μεγάλο οικογενειακό SUV στην ηλεκτρική εποχή και ανυπομονούμε να σας το παρουσιάσουμε! Στη διάρκεια της εκδήλωσης για την αποκάλυψή του, ο Διευθύνων Σύμβουλός μας, Jim Rowan (Τζιμ Ρόουαν) και άλλα ανώτερα στελέχη και ειδικοί θα σας ξεναγήσουν στην τεχνολογία, τη σχεδίαση και σε άλλα σημαντικά σημεία, βοηθώντας σας να εξερευνήσετε διεξοδικά το αυτοκίνητο.

Ολόκληρη η παρουσίαση θα μεταδοθεί live μέσω του link:

https://volvoex90event.volvocars.com/

Volvo

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο