Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιαφοραΕφαρμογή «SKODA Connect Lite»

Εφαρμογή «SKODA Connect Lite»

Με την εφαρμογή «ŠKODA Connect Lite» οι κάτοχοι των αυτοκινήτων Skoda (παραγωγής 2008 – 2017) μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση, απευθείας στο smartphone τους, σε δεδομένα του οχήματός τους αλλά και σε πληροφορίες που αφορούν τους ιδίους. Τι θα «έλεγε» ενδεχομένως το αυτοκίνητό τους για το προσωπικό τους στυλ οδήγησης;

Η εφαρμογή «ŠKODA Connect Lite» ενημερώνει για όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζει ο ιδιοκτήτης του «συνδεδεμένου» αυτοκινήτου ŠKODA, όπως για παράδειγμα, τη στάθμη καυσίμου, τα διαστήματα service, τον αριθμό χιλιομέτρων, το κόστος καυσίμου ανά διαδρομή, τη θέση στάθμευσης του αυτοκινήτου του. Τώρα ο οδηγός έχει στο smartphone του άμεση πληροφόρηση για το τι σημαίνουν οι προειδοποιητικές λυχνίες που εμφανίζονται στην οθόνη οργάνων του οχήματος αλλά και άμεση πρόσβαση στην 24ωρη γραμμή εξυπηρέτησης ŠKODA, 365 ημέρες το χρόνο! Επιπλέον, μπορεί να μάθει πώς να βελτιώσει το προσωπικό του στυλ οδήγησης, έτσι ώστε να εξοικονομήσει καύσιμο και συνεπώς να μειώσει το κόστος χρήσης του αυτοκινήτου.

Ο κ. Θανάσης Κονιστής, Διευθυντής After Sales & Ανάπτυξης Νέων Δραστηριοτήτων στην Kosmocar, δήλωσε: «Η εφαρμογή «ŠKODA Connect Lite» είναι ένα πολύ χρήσιμο τεχνολογικό εργαλείο που αναβαθμίζει ακόμη περισσότερο την εμπειρία  που θέλουμε να έχει ο ιδιοκτήτης ενός αυτοκινήτου ŠKODA. Στην Kosmocar – ŠKODA αντιλαμβανόμαστε πλήρως τη σημασία που έχουν η συνδεσιμότητα αυτοκινήτου και οι υπηρεσίες που μπορούν να λαμβάνουν οι πελάτες μας σε πραγματικό χρόνο. Οι Σύμβουλοι Service στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Service ŠKODA της Kosmocar είναι στη διάθεση των κατόχων αυτοκινήτων ŠKODA προκειμένου να παράσχουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τις νέες online υπηρεσίες.»

Η εφαρμογή ŠKODA Connect Lite», διαθέσιμη τόσο σε iOS όσο και σε Android, μετατρέπει το όχημα σε «συνδεδεμένο αυτοκίνητο» σε ελάχιστο χρόνο. Για τη σύνδεση της εφαρμογής με το αυτοκίνητο απαιτείται η τοποθέτηση της συσκευής Data Plug στη θύρα  διάγνωσης (On Board Diagnostics)  του οχήματος, η οποία πραγματοποιείται πολύ γρήγορα. Για το λόγο αυτό ο χρήστης – οδηγός μπορεί να επικοινωνήσει με τον Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη Service της προτίμησής του για τη σχετική εγκατάσταση.

Skoda

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο