Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιαφοραΗ Mercedes-Benz στα social media

Η Mercedes-Benz στα social media

Η Mercedes-Benz θέτει στο επίκεντρο το θέμα της ασφάλειας των οχημάτων στις ενέργειες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτει για μία εβδομάδα.Οι λογαριασμοί της στο LinkedIn, το Instagram, το Facebook και το Twitter θα δημοσιεύσουν πλήθος από posts με το hashtag #allforsafety #AllForsafety.

Επιπλέον, τόσο ο λογαριασμός του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου Ola Källenius όσο και οι λογαριασμοί των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου από την Έρευνα και την Ανάπτυξη, το Marketing και τις Πωλήσεις θα είναι επίσης αφιερωμένοι σε αυτό το θέμα το επόμενο διάστημα.

Το φάσμα του περιεχομένου των δημοσιεύσεων κυμαίνεται από διαδραστικά κουίζ έως τη γνωριμία με εξειδικευμένα στελέχη από τους τομείς της ασφάλειας και από κινούμενα σχέδια έως βίντεο. Οι λειτουργίες των καινοτόμων συστημάτων ασφαλείας της Mercedes-Benz θα παρουσιαστούν με ψυχαγωγικό και παράλληλα ενημερωτικό τρόπο.

Μετά από την εβδομάδα ευαισθητοποίησης, οι λογαριασμοί της Mercedes-Benz θα συνεχίσουν να ανεβάζουν posts που αφορούν στην ασφάλεια των οχημάτων έως τα τέλη του χρόνου.

Mercedes

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο