Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΔιαφοραΗ Kosmocar στηρίζει την Ένωσης Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος HELMEPA

Η Kosmocar στηρίζει την Ένωσης Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος HELMEPA

Με οδηγό τη δέσμευση για ουσιαστική συμβολή στη βιώσιμη ανάπτυξη, με επίκεντρο τον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον, η Kosmocar στηρίζει εμπράκτως τη δράση της Ελληνικής Ένωσης Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος  “HELMEPA Roadshow to Save The Seas”.

Η στήριξη της Kosmocar στη HELMEPA αφορά σε μια ειδική δράση ευαισθητοποίησης του κοινού για την προστασία των θαλασσών με έμφαση στα παιδιά αξιοποιώντας ένα αμιγώς ηλεκτρικό όχημα της Volkswagen. To ηλεκτρικό e-Crafter, “ντυμένο” στα χρώματα της HELMEPA και με τον εμβληματικό της Γλάρο να δίνει το μήνυμα, θα διασχίζει την Ελλάδα και θα μεταφέρει το μήνυμα για τη σημασία που έχει η συμβολή όλων στην προστασία των θαλασσών με μηδενικό αποτύπωμα εκπομπών ρύπων.

Η Kosmocar αναγνωρίζει το εξαιρετικά σημαντικό έργο της HELMEPA και την παγκοσμίως αναγνωρισμένη συμβολή της στην προστασία του θαλάσσιου και παράκτιου περιβάλλοντος και την ασφάλεια στη θάλασσα. Στο πλαίσιο αυτό, η Kosmocar, ως μέλος της HELMEPA, συμβάλλει στην προσπάθεια της Ένωσης και αποδέχεται τη δέσμευση για υγιείς θάλασσες και ένα βιώσιμο μέλλον.

Το 2022 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος – HELMEPA, καθώς γιορτάζει 40 χρόνια πολυδιάστατης δράσης για την υγεία των θαλασσών και των ακτών της χώρας, μαζί με περισσότερους από 250 χιλιάδες εθελοντές και τα μέλη της, που περιλαμβάνουν 293 εταιρείες/οργανισμούς με περίπου 2.090 πλοία και περισσότερους από 14 χιλιάδες ναυτικούς.

Η HELMEPA αποτελεί μια πρότυπη ανοιχτή συμμετοχική πλατφόρμα συνεργασίας που πρωτοστατεί στην προστασία, καθώς και την προαγωγή των αξιών που συνδέονται με τη βιώσιμη ανάπτυξη και αειφορία.

Kosmocar

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο