Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΔιαφοραΗ ολοκληρωμένη γκάμα αξεσουάρ που διατίθεται για το νέο X-Trail (Video)

Η ολοκληρωμένη γκάμα αξεσουάρ που διατίθεται για το νέο X-Trail (Video)

Ακολουθώντας το πρόσφατο λανσάρισμα του ολοκαίνουργιου, τέταρτης γενιάς X-Trail, η Nissan παρουσιάζει μια σειρά αξεσουάρ για το εμβληματικό της οικογενειακό SUV, προσφέροντας στους αγοραστές του μοντέλου, τη δυνατότητα να βελτιώσουν το όχημά τους.

Με περισσότερες από επτά εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως από την κυκλοφορία του το 2001, το X-Trail έχει γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή οικογενειακά οχήματα περιπέτειας στον κόσμο. Κάνοντας δικό τους το νέο εντυπωσιακό X-Trail, η Nissan δίνει τώρα στους αγοραστές του μοντέλου  την ευκαιρία να προσαρμόσουν το όχημά τους σύμφωνα με τις δικές τους ανάγκες, παρουσιάζοντας συνολικά 32 premium αξεσουάρ σε τρεις κατηγορίες.

Η γκάμα των αξεσουάρ έχει χωριστεί σε τρεις κατηγορίες: διακριτική σχεδίαση, άνετη λειτουργικότητα και χρηστική ευκολία.

Αξεσουάρ με διακριτικό σχεδιασμό

Όσον αφορά τα αξεσουάρ που προσφέρουν βελτιώσεις στη σχεδίαση, η Nissan διαθέτει κομψές ζάντες αλουμινίου 18″, για όσους επιθυμούν να έχουν έτοιμο, ανά πάσα στιγμή, ένα σετ με  χειμερινά ελαστικά.

Για μεγαλύτερη στιβαρότητα, υπάρχει ένα σκούρο ασημί προστατευτικό πλαστικό κάλυμμα για το πάτωμα κάτω από τον προφυλακτήρα. Ομοίως, ένα σκούρο ασημί προστατευτικό για τον πίσω προφυλακτήρα είναι διαθέσιμο.

Στα λοιπά εξωτερικά αξεσουάρ περιλαμβάνονται σκούρα ασημί καλύμματα καθρεπτών, χρωμιομένο επάνω φινίρισμα για την πίσω πόρτα και σκούρο ασημί φινίρισμα εισαγωγής αέρα για μπροστά.

Για το εσωτερικό, υπάρχουν δύο επιλογές φωτιζόμενων μαρσπιέ εισόδου: ένα με λογότυπο X-Trail, ή ένα με λογότυπο e-POWER.

Αξεσουάρ με άνετη λειτουργικότητα

Για πρόσθετη λειτουργικότητα, οι οικογενειακές περιπέτειες θα αναβαθμιστούν με  το σύστημα μεταφοράς ποδηλάτων που είναι τοποθετημένο στην οροφή (και που μπορεί να μεταφέρει έως και τέσσερα ποδήλατα), ή με το αντίστοιχο σύστημα τριών ποδηλάτων που τοποθετείται στο πίσω μέρος του οχήματος.

Με την προσθήκη της επιλογής μπαρών οροφής, οι αγοραστές μπορούν να προσδέσουν ένα σύστημα μεταφοράς πέδιλων σκι (για τέσσερα έως έξι ζευγάρια) ή μια μπαγκαζιέρα οροφής.

Για το πορτμπαγκάζ του X-Trail, διατίθεται  ένα πλέγμα φορτίου που μπορεί επίσης να κρατήσει τον οικογενειακό σκύλο με ασφάλεια στο πίσω μέρος, θήκες με διαχωριστικά για να εμποδίζουν την μετακίνηση των αντικειμένων, καθώς και προστατευτικό ταπέτο που εκτείνεται ακόμη και προς τα έξω, για να καλύψει τον πίσω προφυλακτήρα προς αποφυγή γρατσουνιών. Εναλλακτικά, μια αναστρέψιμη επένδυση του δαπέδου προσφέρει προστασία, χάρη σε μια ελαστική επίστρωση από την μία πλευρά και στο βελούδο από την  άλλη.

Ένα αποσπώμενο πίσω φως στην πίσω πόρτα, προσφέρει επιπλέον ορατότητα και ευκολία στην αναζήτηση αντικειμένων σε ένα φορτωμένο πορτμπαγκάζ. Ομοίως, για να αποφύγουν τη λάσπη ή τις λακκούβες τη νύχτα, οι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν εξωτερικό φωτισμό καλωσορίσματος που είναι τοποθετημένος κάτω από τις πλαϊνές πόρτες μεταξύ των τροχών.

Αξεσουάρ με γνώμονα την χρηστική ευκολία

Με βάση την πληροφόρηση από τους αγοραστές των προηγούμενων γενεών του X-Trail, διατίθενται συνδυασμοί αξεσουάρ, ως πακέτα, που αντικατοπτρίζουν την μέγιστη δυνατή χρηστική ευκολία.

Για την ατρόμητη οικογένεια, το Adventurer Pack προσφέρει πατάκια, πλήρη προστασία πορτμπαγκάζ, προστατευτικό εισόδου αποσκευών, λασπωτήρες, εγκάρσιες μπάρες οροφής, αφαιρούμενο κοτσαδόρο με ηλεκτρική παροχή, αποσπώμενο φως πίσω πόρτας, ανεμοθραύστες  παραθύρων και προστατευτική μεμβράνη πόρτας.

Για τους κατόχους και χρήστες του X-Trail που είναι περισσότερο προσανατολισμένοι στο στυλ, το Modernist Pack προσφέρει φωτιζόμενα μαρσπιέ εισόδου με λογότυπο X-Trail ή λογότυπο e-POWER, εξωτερικά φώτα καλωσορίσματος, προστατευτικό κάλυμμα δαπέδου για τον εμπρός και τον πίσω προφυλακτήρα, καθώς και αφαιρούμενο κοτσαδόρο με ηλεκτρική παροχή.

Ανακαλύψτε την συναρπαστική γκάμα αξεσουάρ του νέου Nissan X-Trail στο https://www.nissan.gr/vehicles/new-vehicles/xtrail/accessories.html 

Nissan

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο