Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιαφοραΝέο λογισμικό για εκατομμύρια οχήματα BMW

Νέο λογισμικό για εκατομμύρια οχήματα BMW

Στις αρχές του έτους, το BMW Group ενημερώνει και πάλι το λογισμικό στα οχήματά του που διαθέτουν το λειτουργικό σύστημα BMW iDrive Operating System 7 και 8. Επί του παρόντος, περίπου 4,7 εκατομμύρια οχήματα BMW μπορούν να αναβαθμιστούν χάρη στο hardware τους και το BMW iDrive Operating System.

Από το 2019, η BMW προσφέρει δωρεάν απομακρυσμένες αναβαθμίσεις λογισμικού αρκετές φορές το χρόνο που αφορούν συστήματα infotainment, οδήγησης, υποστήριξης οδηγού, άνεσης και ασφάλειας.

Νέες λειτουργίες για το Ψηφιακό Κλειδί της BMW.

Μια πρόσφατη ενημέρωση του συστήματος ψηφιακής πρόσβασης στο αυτοκίνητο – BMW Digital Vehicle Access – επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται για πρώτη φορά το BMW Digital Key του οχήματός τους μεταξύ των smartphone Apple iPhone και Android. Τα κοινόχρηστα Ψηφιακά Κλειδιά BMW είναι επίσης ευκολότερο να ενεργοποιηθούν στο όχημα.

Με την αναβάθμιση του λογισμικού, ένα Ψηφιακό Κλειδί BMW που διαμοιράζεται μέσω smartphone μπορεί να ενεργοποιηθεί απευθείας στο όχημα εισάγοντας έναν κωδικό ενεργοποίησης. Στο παρελθόν, ένα συμβατικό κλειδί οχήματος έπρεπε να βρίσκεται στο χώρο επιβατών.

Απομακρυσμένος έλεγχος στάθμευσης ( Remote control parking ).

Ως μία περαιτέρω καινοτομία, η επερχόμενη Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού (Remote Software Upgrade) θα εισαγάγει τη λειτουργία Remote Control Parking για ορισμένες χώρες και οχήματα, η οποία επιτρέπει στους πελάτες να εκτελούν ελιγμούς στάθμευσης με τηλεχειρισμό εκτός του οχήματος χρησιμοποιώντας την εφαρμογή My BMW App – όπως ελιγμούς που έχουν καταγραφεί προηγουμένως στο όχημα με το Manoeuvring Assistant.

Οι πελάτες μπορούν επίσης να παρκάρουν το όχημά τους προς τα εμπρός ή προς τα πίσω σε ακτίνα έξι μέτρων, τόσο κατά μήκος όσο και πλαγίως.

Πρόσθετες λειτουργίες και βελτιώσεις για ορισμένα μοντέλα.

Για την BMW iX, οι πελάτες μπορούν να σταματούν τη φόρτιση και να απασφαλίζουν το καλώδιο φόρτισης μέσω του My BMW App.

Οι BMW iX, BMW Active Tourer και BMW X1 με το προαιρετικό Parking Assistant (SA 5DM) λαμβάνουν ενεργή υποβοήθηση διεύθυνσης όταν κάνουν όπισθεν με συνδεδεμένο τρέιλερ.

Ορισμένα οχήματα όπως η BMW Σειρά 7 (2022) αλλά και η νέα BMW X1 (2022), αποκτούν το νέο My Mode Digital Art μετά την απομακρυσμένη αναβάθμιση λογισμικού.

Περιεχόμενο και προαπαιτούμενα για το BMW Remote Software Upgrade .

Το Remote Software Upgrade διατίθεται επί του παρόντος για περισσότερα από 30 μοντέλα BMW και επομένως για όλα σχεδόν τα μοντέλα BMW με το BMW Operating System 7 και 8. Οι πελάτες μπορούν να βλέπουν την έκδοση του λογισμικού στο μενού ρυθμίσεων του οχήματός τους στην ενότητα Remote Software Upgrade και να αναζητούν τις διαθέσιμες αναβαθμίσεις. Καθώς κάθε φορά προσφέρεται για εγκατάσταση μόνο η επόμενη πιθανή αναβάθμιση, ο χρήστης δεν μπορεί ποτέ να εγκαταστήσει τη λάθος έκδοση.

Η διαθεσιμότητα αναβαθμίσεων, υπηρεσιών και λειτουργιών εξαρτάται από το μοντέλο και τον εξοπλισμό του οχήματος, καθώς και από την εγκατεστημένη έκδοση λογισμικού στην αντίστοιχη χώρα. Οι σελίδες των χωρών στην ιστοσελίδα της BMW παρέχουν πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο και τα προαπαιτούμενα για την Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού που ισχύουν στην αντίστοιχη αγορά. Οδηγίες και συμβουλές σχετικά με την Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο βίντεο BMW How-To.

BMW

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο