Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιαφοραΤο πλήρως ηλεκτρικό Kia EV6 κερδίζει το Utility Vehicle of the Year...

Το πλήρως ηλεκτρικό Kia EV6 κερδίζει το Utility Vehicle of the Year 2023 στη Βόρεια Αμερική

Το αμιγώς ηλεκτρικό Kia EV6 ανακηρύχθηκε  North American Utility Vehicle of the Year™ από την κριτική επιτροπή του North American Car of the Year (NACTOY). Αυτή είναι η δεύτερη φορά μέσα σε τρία χρόνια που η κριτική επιτροπή του NACTOY ψηφίζει ένα μοντέλο της Kia ως την κορυφαία επιλογή της στην κατηγορία δίνοντας την πρώτη νίκη σε ένα ηλεκτρικό μοντέλο της Kia (EV).

Το EV6 επιλέχθηκε από 50 ειδικούς της αυτοκινητοβιομηχανίας που εργάζονται σε έντυπα, διαδικτυακά, ραδιόφωνα και ραδιοτηλεοπτικά μέσα. Ως μέρος της διαδικασίας αξιολόγησης, οι κριτές του NACTOY δοκίμασαν διάφορα οχήματα – από σπορ αυτοκίνητα έως φορτηγά – και αξιολόγησαν με κριτήρια όπως η καινοτομία του αυτοκινήτου, ο σχεδιασμός, τα χαρακτηριστικά ασφάλειας, οι επιδόσεις, η τεχνολογία, η ικανοποίηση του οδηγού και η εμπειρία χρήστη.

Το EV6 προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις, εξαιρετικά γρήγορη συμβατότητα φόρτισης DC, διαθέσιμη ενσωματωμένη ισχύ και εσωτερικό με επίπεδο δάπεδο που χρησιμοποιεί καινοτόμα υλικά σε όλη την καμπίνα.

Το EV6 προσφέρει μια ευρεία γκάμα προηγμένων συστημάτων υποβοήθησης οδηγού, ένα αξιοσημείωτο επίπεδο συνδεσιμότητας, καθώς και την ενεργειακά αποδοτική αντλία θερμότητας τελευταίας γενιάς της Kia. Το EV6 αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι του στρατηγικού πλάνου «Plan S» της Kia για την κυκλοφορία τουλάχιστον δύο ηλεκτρικών οχημάτων με μπαταρία (BEV) ετησίως και τη δημιουργία μιας πλήρους σειράς 14 BEV μέχρι το 2027.

Kia

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο