Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑγωνεςΗ Nissan Formula E Team οδεύει στο Diriyah E-Prix

Η Nissan Formula E Team οδεύει στο Diriyah E-Prix

Η Nissan Formula E Team είναι πανέτοιμη για τον 2ο και 3ο Γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ABB FIA Formula E 2022/23, με τον πρώτο διπλό αγώνα της εποχής Gen3 να διεξάγεται στη Diriyah.

Μετά από ένα πολλά υποσχόμενο ξεκίνημα της σεζόν στο Μεξικό, όπου ο Sacha Fenestraz εντυπωσίασε με την επίδοσή του στα προκριματικά, τώρα τόσο αυτός όσο και ο έτερος οδηγός της ομάδας Norman Nato, έχουν στραμμένα τα μάτια τους στους βαθμούς από τους μοναδικούς νυχτερινούς αγώνες της Formula E.

Έχοντας διεξαχθεί για πρώτη φορά στην 5η σεζόν, το Diriyah E-Prix συνέχισε υπό το φως των προβολέων και την επόμενη χρονιά και έκτοτε έγινε “θεσμός”, τόσο για τους θεατές όσο και για τους οδηγούς.

To μήκους 2,495 χιλιομέτρων Riyadh Street Circuit,  περισσότερο γνωστό για το τμήμα μεταξύ των στροφών 6 και 14, το οποίο συχνά συγκρίνεται με τις πίστες για αγωνιστικό έλκηθρο χάρη στην κατηφόρα και τις γρήγορες, ρέουσες στροφές, θα είναι ακόμα πιο θεαματικό, αυτό το Σαββατοκύριακο, με το ταχύτερα αυτοκίνητα Gen3.

Στο πλαίσιο μιας τριετούς συμφωνίας, η Petromin Nissan θα είναι ο επίσημος συνεργάτης καινοτομίας της ομάδας για την εκδήλωση. Ως εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος της Nissan στη Σαουδική Αραβία, αυτή η συνεργασία έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει τους δεσμούς μεταξύ Petromin Nissan και Nissan, επιδεικνύοντας τη δέσμευση για καινοτομία και υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση πελατών,  που μοιράζονται από κοινού οι δύο μάρκες.

Nissan

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο