Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιαφοραΣτο «κόκκινο χαλί» το ID.4

Στο «κόκκινο χαλί» το ID.4

Σηματοδοτώντας την κυκλοφορία του «Ant-Man και Wasp: Κβαντομανία» της Marvel Studios στους ελληνικούς κινηματογράφους από τις 16 Φεβρουαρίου, η Volkswagen ξεκινά μια παγκόσμια καμπάνια που βάζει το ID.4 στο προσκήνιο με ειδικά σχεδιασμένο περιεχόμενο εμπνευσμένο από την ταινία. Η συνεργασία βασίζεται στην τοποθέτηση του αμιγώς ηλεκτρικού οχήματος ως το οικογενειακό αυτοκίνητο του σούπερ ήρωα στην επερχόμενη ταινία.

Παγκόσμια καμπάνια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κινηματογραφικές αίθουσες δείχνει τον AntMan και την Cassie Lang σε μια διασκεδαστική και περίτεχνα σκηνοθετημένη σεκάνς με το ID.4.

Εν όψει της κυκλοφορίας της νέας ταινίας, η Volkswagen και το «Ant-Man και Wasp: Κβαντομανία» της Marvel Studios, παρουσιάζουν ένα μοναδικό διαφημιστικό video που δημιουργήθηκε από κοινού για να ξεκινήσει την παγκόσμια καμπάνια. Η διαφήμιση, που αναπτύχθηκε και παρήχθη από τη Volkswagen, την ομάδα συνεργατών των Walt Disney Studios και τη Bullitt, σκηνοθετήθηκε από τον συνεργάτη της Marvel Studios, Anthony Leonardi III.

Η βραβευμένη ομάδα VFX του Framestore έδωσε ζωή στα μοναδικά εφέ της διαφήμισης. Το σποτ θα προβληθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στις κινηματογραφικές αίθουσες: https://youtu.be/5XmuqzfpPU4

Επιπλέον, ένα χαρακτηριστικό video πίσω από τα παρασκήνια θα δώσει στους θεατές μια εσωτερική ματιά στη δημιουργία της ταινίας με την τοποθέτηση του αμιγώς ηλεκτρικού SUV Volkswagen ID.4, κατά την παραγωγή της ταινίας. Το ηλεκτρικό μοντέλο, θα έχει και ξεχωριστή παρουσία στο “κόκκινο χαλί” στην παγκόσμια πρεμιέρα στο Λος Άντζελες.

Volkswagen

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο