Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιαφοραΗ Nissan εκμεταλλεύεται τη δύναμη του Web 3

Η Nissan εκμεταλλεύεται τη δύναμη του Web 3

Η Nissan είναι έτοιμη να ενθουσιάσει και τη διαδικτυακή κοινότητα, με το λανσάρισμα του Nissan Booster, της απόλυτης ψηφιακής πλατφόρμας για τους φίλους της Formula E που θέλουν  να βιώσουν την αδρεναλίνη και τον ενθουσιασμό του ηλεκτροκίνητης αθλητικής διοργάνωσης σε ένα περιβάλλον Web 3.

Αξιοποιώντας τη δύναμη του Web 3, η Nissan δημιούργησε μια μοναδική και αποκλειστική εμπειρία της Formula E, η οποία υποστηρίζει την στρατηγική της εταιρείας στην προσφορά καινοτομίας που ενθουσιάζει, όπως και τη  δέσμευσή της στην ηλεκτροκίνηση, σύμφωνα με το Nissan Ambition 2030.

Στην καρδιά αυτού του προγράμματος βρίσκεται το αποκλειστικό κανάλι Nissan Booster Discord. Είναι μια κοινότητα όπου οι φίλοι του αθλήματος και της μάρκας, μπορούν να ενημερώνονται συνεχώς με όλα τα τελευταία νέα και γεγονότα γύρω από την ομάδα της Nissan Formula E, να συζητούν τις εξελίξεις της 9ης  σεζόν  και να παρακολουθούν παρασκηνιακά στιγμιότυπα σε όσα συμβαίνουν στο paddock της Nissan, κατά τη διάρκεια των Σαββατοκύριακων που διοργανώνονται τα  e-Prix.

Παράλληλα, οι θεατές μπορούν ακόμη και να απολαμβάνουν ζωντανή ηχητική κάλυψη των προκριματικών και των αγώνων, που μεταδίδεται αποκλειστικά στο Discord για την κοινότητα του Nissan Booster. Επιπλέον, τα ενεργά μέλη μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε ιδιωτικά κανάλια για να συνομιλήσουν τόσο με την ομάδα, όσο  και με  τους ίδιους τους οδηγούς!

Όλοι μπορούν να εγγραφούν στο κανάλι Nissan Booster Discord εδώ και να γίνουν μέρος του ενθουσιασμού της Formula E, όπως ποτέ άλλοτε.

Εκτός από την κοινότητα Discord, η Nissan δημιούργησε ένα δωρεάν παιχνίδι με κάρτες NFT όπου οι φίλοι του motorsport μπορούν να κάνουν προβλέψεις για την ομάδα της Nissan Formula E, σε κάθε ePrix. Κάνοντας επιτυχημένες προβλέψεις, οι φίλοι της Nissan μπορούν να κερδίσουν αποκλειστικές κάρτες NFT και να κερδίσουν πόντους εμπειρίας. Το απόλυτο έπαθλο για τους εγγεγραμμένους χρήστες με τις κορυφαίες επιδόσεις είναι μια πρόσκληση VIP στο paddock της Nissan στο e-Prix του Λονδίνου.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο  παιχνίδι καρτών Nissan Booster NFT μπορούν να το κάνουν, μεταβαίνοντας απευθείας στη διεύθυνση www.nissan-booster.com  και να δοκιμάσουν τις γνώσεις τους στη Formula E.

Για να γιορτάσει το λανσάρισμα του Nissan Booster, η Nissan διοργάνωσε μια εκδήλωση e-sport όπου οι επίσημοι οδηγοί της Nissan Formula E Sacha Fenestraz και Norman Nato θα αντιμετωπίσουν 10 έμπειρους gamers του μηχανοκίνητου αθλητισμού, από όλο τον κόσμο, σε ένα εικονικό e-Prix. Το Nissan Booster Trophy θα μεταδοθεί ζωντανά στο Nissan Twitch Channel στο https://www.twitch.tv/nissan,  στις 22 Μαΐου, από τις 20:00 έως τις 22:00, ώρα Ελλάδας.

Γίνετε και εσείς μέλος της κοινότητας Nissan Booster και ετοιμαστείτε να ζήσετε τον ενθουσιασμό της Formula E, όπως ποτέ πριν.

Nissan

Please follow and like us:
Ismini Fabiatouhttps://autoholix.com/ismini-fabiatou-my-racing-cv/
2006 5ο Ιστορικό Ράλι Ακρόπολις 28η γενικής και 8η στην κατηγορία Η από 198 συμμετοχές.Mercedes SLC 450. Χορηγός: Aventurine SA 2005 – Rover MG Cup, 12αγώνες : 2 δεύτερες θέσεις, 1 τρίτη και 3η στο πρωτάθλημα από 19 συμμετοχές. Χορηγός : Aventurine SA 2001 – Yaris Cup, 6αγώνες : 1η στις γυναίκες 2000 – Yaris Cup, 6αγώνες: 2 pole-position / 4η στους νέους, 1η στις γυναίκες & 5η στο πρωτάθλημα από 25 συμμετοχές. 1999 - Formula 3, 4αγώνες: 4η στο πρωτάθλημα class B1998 – Peugeot Cup, 2αγώνες : Επίσημη οδηγός της Lion Hellas.1997 - Formula 3, 7αγώνες : 2η θέση, 1pole-position, 4η στο πρωτάθλημα. 1996 - Formula 3, 7αγώνες: 4η θέση από 14 συμμετοχές. 1995 - Formula 3, 4αγώνες: 5η θέση από 14 συμμετοχές. 1994 - Καρτ 100cc Super, ένας αγώνας : Τρίτη θέση. 1993 - Καρτ 100cc National : 1πρώτη θέση, 7η στο πρωτάθλημα από 28συμμετοχές. 1992 - Αθηναϊκό έπαθλο Καρτ : 1η Πολυνίκης σε National & Super από 28συμμετοχές.1992 - Καρτ 100cc National Ismini Fabiatou: Α Racing Story
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο