Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023
ΑρχικήΑγωνεςΗ Nissan Formula E Team οδεύει στο εμβληματικό E-Prix του Μονακό

Η Nissan Formula E Team οδεύει στο εμβληματικό E-Prix του Μονακό

Η Nissan Formula E Team θα ταξιδέψει στον λαμπερό προορισμό του Μόντε Κάρλο για το Monaco E-Prix αυτού του Σαββατοκύριακου, καθώς η 9η σεζόν του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Formula E της ABB FIA εισέρχεται στο δεύτερο μισό της.

Ο Norman Nato και ο Sacha Fenestraz θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα μετά από ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο στο Βερολίνο. Το δίδυμο στοχεύει στην συλλογή βαθμών, σε έναν χώρο όπου και οι δύο είχαν προηγούμενες επιτυχίες, σε διάφορες κατηγορίες μονοθέσιων, κατά τη διάρκεια της νεανικής τους σταδιοδρομίας.

Η Formula E έτρεξε για πρώτη φορά στο Μονακό μέχρι την 1η σεζόν και διεξήχθη σε μια μικρή διαδρομή για τα πρώτα τρία χρόνια. Το 2021, η διοργάνωση εφάρμοσε, αν και με κάποιες μικρές διαφορές, μια παραλλαγή πολύ κοντά στην πίστα Grand Prix,  πριν μεταβεί στην άμεσα αναγνωρίσιμη διάταξη των 3,337 χιλιομέτρων το 2022.

Ο Tommaso Volpe, Διευθύνων Σύμβουλος και επικεφαλής της ομάδας Nissan Formula E Team δήλωσε : “Η μετάβαση στο Μονακό είναι πάντα ξεχωριστή για όποιον ασχολείται με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, καθώς με την πλούσια ιστορία του  καθίσταται ως ένας από τους καλύτερους αγώνες στο ημερολόγιο. Αναμένουμε ότι η διαχείριση ενέργειας θα είναι το κύριο ζητούμενο του Σαββατοκύριακου, λόγω των πολλών υψομετρικών αλλαγών της πίστας. Είναι αρκετά ασυνήθιστες για τη Formula E και θα επηρεάσουν τους πάντες. Με αυτό κατά νου, στοχεύουμε στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Βρήκαμε κάποιες λύσεις στα ζητήματα που είχαμε στο Βερολίνο, χάρη στην καλή δουλειά του πληρώματος στο Rookie Test, επομένως ο στόχος μας τώρα  είναι να τις εφαρμόσουμε αποτελεσματικά και να είμαστε περισσότερο ανταγωνιστικοί στο Μονακό.”

Τα προκριματικά  ξεκινούν στις 11:40, ενώ οι αγώνες ξεκινούν στις 16:00 ώρα Ελλάδας. Μάθετε πώς μπορείτε να παρακολουθήσετε τα δρώμενα εδώ.

 

Nissan

RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο