Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΝεαA290 το μελλοντικό compact σπορ ηλεκτρικό μοντέλο της Alpine

A290 το μελλοντικό compact σπορ ηλεκτρικό μοντέλο της Alpine

Το A290, το μελλοντικό, compact, σπορ, ηλεκτρικό μοντέλο της νέας εποχής Alpine, που ανήκει στην κατηγορία B, αποκαλύπτεται μέσω του εντυπωσιακού, ultra-sport πρωτότυπου με τον κωδικό A290_β.

Πρόκειται για το πρώτο από τα τρία μοντέλα του μελλοντικού “Dream Garage”, που θα είναι ένα αμιγώς ηλεκτρικό σπορ μοντέλο, νέα γενιάς, που έχει σχεδιαστεί για να ξυπνήσει το αγωνιστικό πνεύμα κάθε λάτρη της σπορ οδήγησης και για να επανεφεύρει την έννοια του «σπορ αυτοκινήτου».

Με το A290_β ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην εμβληματική ιστορία της Alpine. Η μάρκα αξιοποιεί την κληρονομιά της, ενώ με την αύρα των αγώνων επιχειρεί την είσοδό της σε νέες κατηγορίες, ξεκινώντας την αντεπίθεση με ένα σπορ αυτοκίνητο πόλης.

Ο σχεδιασμός, τα υλικά και η τεχνολογία αυτού του showcar, ενσωματώνουν μια νέα οπτική για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, τα οποία θα μπορούν να σταθούν επάξια τόσο στην πίστα, όσο και στις καθημερινές διαδρομές και να αποδεικνύονται συναρπαστικά για τον οδηγό, αλλά και για τους επιβάτες.

Καθώς οι μετακινήσεις χαμηλών εκπομπών άνθρακα γίνονται απαραίτητη προϋπόθεση στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας, το Alpine A290_β είναι κάτι περισσότερο από ένα εκθεσιακό πρωτότυπο: είναι ένα μοντέλο που αντικατοπτρίζει την ισχυρή θέληση και την ακλόνητη δέσμευση της μάρκας για ένα βιώσιμο μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Ένα όνομα με προοπτική  

Η απόφαση για το όνομα A290_β στηρίζεται στην παγκόσμια στρατηγική ονοματοδοσίας των μοντέλων της Alpine. Τα ονόματα ξεκινούν με το γράμμα A, που ακολουθείται από τρείς αριθμούς. Ο αριθμός 2 συμβολίζει το segment Β και το 90 συμβολίζει τη μελλοντική lifestyle γκάμα της μάρκας. Το ελληνικό γράμμα «βήτα» αντιπροσωπεύει την ενδιάμεση φάση παραγωγής του μοντέλου, το οποίο προβλέπεται να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του το 2024.

Παρακολουθήστε εδώ την πρώτη παγκόσμια αποκάλυψη του πρωτότυπου: https://media.alpinecars.com/a290-b-alpine-unveils-its-vision-of-the-electric-hot-hatch-for-everyday-driving/?lang=eng

 Alpine

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο