Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔιαφοραΑπόψειςΈξι Χρόνια Autoholix, ένας μικρός απολογισμός και το Autoholix E-SHOP

Έξι Χρόνια Autoholix, ένας μικρός απολογισμός και το Autoholix E-SHOP

Πριν από έξι χρόνια ένα website που τότε δεν το γνώριζε ούτε η μάνα του ξεκίνησε ένα μοναχό ταξίδι με στόχο να “διακινεί” την καθημερινή «δόση» αυτοκινητικής κουλτούρας στους παθιασμένους φίλους του αυτοκινήτου.

Ονομάστηκε Autoholix γιατί το όνομα έπρεπε να περιγράφει το πάθος των αναγνωστών του για το Αυτοκίνητο που δημιουργεί συναισθήματα -και όχι για κάτι άψυχό σαν το αυτοκίνητο που απλά μετακινεί.

Το Autoholix είναι… όλοι Εσείς-και εγώ μαζί σας!

Το Autoholix δεν ανήκει σε κάποιο εκδοτικό οίκο, δεν μου κληροδοτήθηκε με κάποιο δαχτυλίδι και έτσι κανείς σας δεν μπορεί να φανταστεί τις άνισες μάχες που χρειάστηκε να δώσω αυτά τα χρόνια με όπλα την επιμονή, την σκληρή δουλειά και φυσικά την αγάπη όλων σας –που σταθήκατε δίπλα μου και με τον τρόπο σας επηρεάσατε την πορεία και την ιστορία του μέσου.

Μαζί δημιουργήσαμε την πιο ενεργή κοινότητα  φίλων του αυτοκινήτου στα κοινωνικά δίκτυα (Autoholox Page, Autoholix Group και Ασυνείδητοι στους Δρόμους) -και αυτό είναι το Μεγάλο Παράσημο που μου δώσατε όλοι Εσείς. Άλλα μικρότερα παράσημα έχω κερδίσει από αυτούς που στάθηκαν –και στέκονται απέναντι μου νομίζοντας ότι έτσι θα σταματήσω… αγνοώντας ότι απλά με πείσμωναν!

Η γνώση ότι όσοι άντεξαν τα απαιτητικά-και μερικές φορές αυστηρά φίλτρα της μικρής μας ψηφιακής κοινωνίας, μου επιτρέπει να λέω ότι το Autoholix  μπορεί να μην έχει τους περισσότερους αναγνώστες, αλλά σίγουρα έχει τους Καλύτερους Αναγνώστες.

Με τιμά που Εσείς οι συγκεκριμένοι Ποιοτικοί Αναγνώστες διαθέτετε τον χρόνο σας για να διαβάζετε τα μακροσκελή, είναι η αλήθεια, άρθρα μου –και για αυτό πάντα υπογραφώ με μια φράση που βγαίνει από την ψυχή μου:

«Σας ευχαριστώ για την ανάγνωση»!

Η Νέα Πραγματικότητα

Οι συζητήσεις που είχα με δύο Δημιουργούς του χώρου που με τιμούν  με την φιλία τους πάντα κατάληγαν στην ίδια αυτονόητη συμβουλή:

«Μπράβο για αυτό που κάνεις, όμως η αγάπη για το αυτοκίνητο δεν αρκεί για να συνεχίσεις -και κάποια στιγμή η σκληρή πραγματικότητα θα κάνει ότι μπορεί για να σε κάνει να τα παρατήσεις…. Βρες λοιπόν κάποιο τρόπο να αμείβεσαι για τον κόπο σου»!

Το όνειρο που έχω για να μεγαλώσει η ομάδα του Autoholix μαζί με όλα τα παράλογα που συνέβησαν στον κόσμο μας τα τελευταία χρόνια-που πλέον επιβάλλουν την συνεισφορά μου στον οικογενειακό προϋπολογισμό, με οδήγησαν στο να κατανοήσω πλήρως την συμβουλή που μου έδωσαν οι άνθρωποι του χώρου-που σέβομαι.

Η αναζήτηση διαφημιστικού προϋπολογισμού από τις εταιρείες έχει αποδειχτεί μάταιη αφού οι περισσότερες για να συμφωνήσουν να δώσουν μια διαφήμιση ζητούν μεγάλες ποσότητες αναγνωστών, την ώρα που το Autoholix έχει να δώσει μόνο ποιότητα!

Autoholix Store

Ξέρω ότι δεν το έχει δοκιμάσει κανείς πιο πριν στον χώρο, αλλά σκέφτηκα να δημιουργήσω ένα E-Shop.

Το Autoholix E-Shop που μπορείτε να το επισκεφτείτε πατώντας το πλήκτρο E-SHOP στη βασική μπάρα πλοήγησης του Autoholix, είτε πληκτρολογώντας http://autoholix.com/autoholix_shop/

Στο E-Shop θα βρείτε προϊόντα όπως T-Shirts με εκτυπωμένο το λογότυπο του Autoholix μπροστά και την ετοιμολογία της έννοιας Autoholix στο πίσω μέρος του για το καλοκαίρι, ενώ τον χειμώνα θα προστεθούν hooters,καπέλα, ομπρέλες, σκούφοι, κούπες για τον καφέ σας κτλ.-όλα με το λογότυπο Autoholix που περιγράφει το πάθος μας!

Φυσικά θα έχετε δει τις τελευταίες ημέρες και τις αναφορές που κάνω στα γυαλιά ηλίου για οδήγηση «Autoholix Eyegear» που γεννήθηκαν από μια ιδέα μου, αλλά σχεδιάστηκαν εντελώς ανάποδα καθώς στο κέντρο βρέθηκε η τεχνολογία των φακών που έπρεπε να εξασφαλίζει ξεκούραστη οδήγηση, διαύγεια και  αντοχή στην σκληρή χρήση.

Οι φακοί για τα γυαλιά ηλίου Autoholix Eyegear είναι κατασκευασμένα από εξαιρετικής ποιότητας υλικά χρησιμοποιώντας πατενταρισμένες τεχνολογίες στους φακούς-και συνεπώς ο στόχος δεν ήταν η χαμηλή τιμή τους, αλλά η επίτευξη μιας μοναδικής εμπειρίας κατά την χρήση τους.

Οι φακοί των Autoholix Eyegear χρησιμοποιούν την  πατενταρισμένη στο USPTO τεχνολογία της Sanol Optical Technologies  (www.sanol.kr) και απορροφούν το 100% της ακτινοβολίας UV-A και UV-B, ρυθμίζουν την ακτινοβολία του μπλε φωτός χωρίς να αλλοιώνουν τα χρώματα, ενώ ταυτόχρονα τονίζουν το περίγραμμα των αντικειμένων.

Οι φακοί διατίθενται σε διαφόρους χρωματισμούς και είναι κατασκευασμένοι είτε από οφθαλμικό κρύσταλλο, είτε από οργανική ύλη ΜR-8.

Οι φακοί των Autoholix EYEGEAR  έχουν πολλαπλές επιστρώσεις στο πίσω μέρος τους ώστε να μην αντανακλάται στο μάτι το φώς που εισέρχεται από το πλάι, ενώ έχουν υψηλή αντιχαρακτική αντοχή-κάτι που μας δίνει την δυνατότητα να προσφέρουμε εγγύηση ενός χρόνου τόσο στο σκελετό όσο και στους φακούς για ότι και αν συμβεί.

Προσπαθήσαμε τα σχέδια να είναι γνώριμα- και έτσι δημιουργήσαμε την σειρά Windlords που στηρίζεται στο γνωστό σχήμα AVIATOR (δύο μεγέθη και 8 διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς με κρυστάλλινους φακούς DrivingTech I™), την πιο προσιτή σειρά «Sports» με ελαφριούς πολωτικούς οργανικούς φακούς- και τέλος την περιορισμένης διαθεσιμότητας σειρά “Vintage”.

Η σειρά “Vintage” συνδυάζει έναν απολύτως χειροποίητο σκελετό κατασκευασμένο στην Ελλάδα από ποιοτικά φύλλα ταρταρούγας Cellulose Acetate της Mazzucchelli με τους κορυφαίους οργανικούς SMPT™ που χρησιμοποιούν την πατενταρισμένη τεχνολογία πολυεπίπεδης πολωτικότητας της Sanol Optical Technologies και προσφέρουν ξεκούραστη όραση και άριστη ευκρίνεια στην έντονη ηλιακή ακτινοβολία.

Έχοντας προσωπικά φορέσει κάθε ένα από τα σχέδια και τους φακούς που διαθέτουν τα γυαλιά οδήγησης Autoholix EYEGEAR, είμαι σίγουρη ότι όσοι θα τα επιλέξετε θα μείνετε πλήρως ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα!

Οι πληρωμές των προϊόντων γίνονται, είτε με την χρήση πιστωτικής κάρτας (μέσω του συστήματος συναλλαγών της Τράπεζας Πειραιώς), είτε με απευθείας έμβασμα.

Αν για οποιονδήποτε λόγο δεν μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι από τα προϊόντα του καταστήματος μας μπορείτε να τα επιστρέψετε εντός 10 ημερών και εμεις  θα σας επιστρέψουμε το σύνολο του ποσού αγοράς.

Το Μέλλον

Τίποτε δεν θα αλλάξει από τον τρόπο που δουλεύω και παρουσιάζω τα άρθρα μου όμως το E-Shop ευελπιστώ να με βοηθήσει να διασφαλίσω την ανεξαρτησία του Autoholix τα επόμενα χρόνια , έτσι ώστε να παραμείνει ένας ισότοπος που θα γράφει πάντα την αλήθεια… έστω και αν αυτή είναι κάπως υποκειμενική!

Το όνειρο είναι μεγαλώσω την ομάδα του Autoholix  με επαγγελματίες αρθρογράφους και φωτογράφους του χώρου, να αποκτήσω τον απαραίτητο εξοπλισμό -και ίσως να προχωρήσουμε και στην παραγωγή κάποιων videoπαρουσιασεων.

Στην πράξη θα δείτε ότι στα άρθρα θα εξαφανιστούν όλες οι διαφημίσεις της Google που υπήρχαν μέχρι σήμερα και στην θέση τους θα υπάρξουν κάποια banners  του Autoholix e-Shop που θα σας προσκαλούν αν θέλετε να επισκεφτείτε το κατάστημα και να περιηγηθείτε στις σελίδες με τα προϊόντα.

Σήμερα μαζί με την επέτειο των 6 χρόνων του Autoholix ξεκινά μια καινούρια σελίδα στην ιστορία μας με τα εγκαίνια του ηλεκτρονικού καταστήματος που ελπίζω να εγγυηθεί την ανεξαρτησία και την βελτίωση της ύλης μας.

Μπορείτε να επισκεφτείτε το κατάστημα μας κάνοντας κλικ ΕΔΩ, η απλά να ευχηθείτε «Χρόνια Πολλά» για την σημερινή 6 η επέτειο στους ΣυνAutoholix!

Σας ευχαριστώ για την ανάγνωση,

  • Ισμήνη Φαμπιάτου
Please follow and like us:
Ismini Fabiatouhttps://autoholix.com/ismini-fabiatou-my-racing-cv/
2006 5ο Ιστορικό Ράλι Ακρόπολις 28η γενικής και 8η στην κατηγορία Η από 198 συμμετοχές.Mercedes SLC 450. Χορηγός: Aventurine SA 2005 – Rover MG Cup, 12αγώνες : 2 δεύτερες θέσεις, 1 τρίτη και 3η στο πρωτάθλημα από 19 συμμετοχές. Χορηγός : Aventurine SA 2001 – Yaris Cup, 6αγώνες : 1η στις γυναίκες 2000 – Yaris Cup, 6αγώνες: 2 pole-position / 4η στους νέους, 1η στις γυναίκες & 5η στο πρωτάθλημα από 25 συμμετοχές. 1999 - Formula 3, 4αγώνες: 4η στο πρωτάθλημα class B1998 – Peugeot Cup, 2αγώνες : Επίσημη οδηγός της Lion Hellas.1997 - Formula 3, 7αγώνες : 2η θέση, 1pole-position, 4η στο πρωτάθλημα. 1996 - Formula 3, 7αγώνες: 4η θέση από 14 συμμετοχές. 1995 - Formula 3, 4αγώνες: 5η θέση από 14 συμμετοχές. 1994 - Καρτ 100cc Super, ένας αγώνας : Τρίτη θέση. 1993 - Καρτ 100cc National : 1πρώτη θέση, 7η στο πρωτάθλημα από 28συμμετοχές. 1992 - Αθηναϊκό έπαθλο Καρτ : 1η Πολυνίκης σε National & Super από 28συμμετοχές.1992 - Καρτ 100cc National Ismini Fabiatou: Α Racing Story
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο