Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΑγωνεςPINDOS HISTORIC RALLY 25-28/5/2023

PINDOS HISTORIC RALLY 25-28/5/2023

Το Pindos Historic Rally ξεκίνησε το 2020 με στόχο όχι μόνο να αναδείξει την ομορφιά της Πίνδου αλλά και να γίνει ο πλέον απαιτητικός αγώνας ιστορικών αυτοκινήτων στην Ελλάδα.

Στις 25 Μαΐου θα διεξαχθεί  για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά με επίκεντρο την γραφική και πλούσια σε ιστορία πόλη των Ιωαννίνων και θα διατρέξει  ορεινές διαδρομές  που περιλαμβάνουν ιστορικούς και κλασικούς προορισμούς  όπως το Σούλι, Δωδώνη, Εθνικό Δρυμό Πίνδου, Σαμαρίνα, Ζαγοροχώρια, Τζουμέρκα, Καλαρίτες,  Πράμαντα, πανέμορφες άγριες και άγνωστες στον περισσότερο κόσμο διαδρομές, όπως το πέρασμα του Μπάρου.

Το Pindos Historic Rally καθιερώθηκε σαν ο κορυφαίος αγώνας Regularity σταθερής μέσης ωριαίας ταχύτητας σε ανοιχτούς δρόμους, με περίπου 200 κρυφές χρονομετρήσεις. Τα πληρώματα θα διανύσουν περίπου 900  χλμ.  σε 3 μέρες, με πάνω από τη μισή απόσταση να είναι αποτελείται από ειδικές διαδρομές ακριβείας.

Με παρακαταθήκη τις  επιτυχίες των ετών  2020-2022, με συμμετοχές από το εξωτερικό ,με  αφιερώματα στον ξένο τύπο, https://www.youtube.com/watch?v=mKy_oepj7tI  έχει πλέον  καθιερωθεί στο πρόγραµµα των πληρωμάτων ιστορικών  αυτοκινήτων, ως ένας αγώνας   Ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Η χρονομέτρηση γίνεται με χρήση δορυφορικού συστήματος και Live έκδοση αποτελεσμάτων.

Category, Regularity,  https://html5.anube.es/?rally=rally4867&port=auto                      Category, Sport Touring https://html5.anube.es/?rally=rally4868&port=auto

Το πρώτο σκέλος θα εκκινήσει την Πέμπτη 25/5  στις 18:00,  από το ξενοδοχείο «The Lake» με κατεύθυνση  Ζίτσα, Σούλι ,Δωδώνη, ανασυγκρότηση για δείπνο και τερματισμό στο ξενοδοχείο στις  23:35.                                                                                                                                             Την 2η ηµέρα 26/5,  θα δοθεί η εκκίνηση στις  11:30 με κατεύθυνση και  διαδροµές στην καρδιά του εθνικού πάρκου της Πίνδου, ανασυγκρότηση και  γεύμα στη Σαρακατσάνικη στάνη, Σαμαρίνα, ανασυγκρότηση στο Πάπιγκο, και τερματισμό  στις 23:00 στο ξενοδοχείο.                     Σάββατο 27/5 πρωί, εκκίνηση στις  09:25,  για την τελική αναμέτρηση μεταξύ των πληρωμάτων  που θα κρίνει τους νικητές και διακριθέντες του  αγώνα! Κατεύθυνση προς Τζουμέρκα, Πράμαντα, Καλαρίτες, πέρασμα  Μπάρου, ανασυγκρότηση και γεύμα στο χιονοδρομικό κέντρο  Ανηλίου,  και συνεχίζει προς κεντρικό Ζαγόρι, με  τερματισμό του αγώνα στις  19:25 στο ξενοδοχείο  για δείπνο και απονομή επάθλων μιας μοναδικής εμπειρίας του Pindos Historic Rally, edition 2023!

Πληροφορίες  σχετικά µε τον αγώνα, για τους φίλους του Regularity  στο https://www.pindos.org/  , όπως επίσης  να παρακολουθήσετε και ζωντανά τόσο την διαδροµή των  πληρωµάτων,  όσο και την  βαθµολογική τους κατάταξη.

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο