Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΔιαφοραΗ Jeep μας δίνει μια γεύση από την προηγμένη τεχνολογία AI και...

Η Jeep μας δίνει μια γεύση από την προηγμένη τεχνολογία AI και αυτόνομης οδήγησης εκτός δρόμου

Συμπίπτοντας με την Εθνική Ημέρα Αυτόνομων Οχημάτων στις ΗΠΑ, η Jeep® μας δίνει σήμερα μια γεύση για την μελλοντική γενιά των συστημάτων οδήγησης εκτός δρόμου.

Μια ομάδα υπό τη Neda Cvijetic, Επικεφαλής AI & Αυτόνομης Οδήγησης της Stellantis, δοκίμασε στο Moab της Γιούτα, τα τελευταία πρωτότυπα με τεχνολογία αυτοματοποιημένης οδήγησης εκτός δρόμου που αναπτύσσονται αποκλειστικά για τη μάρκα Jeep.

Εγκατεστημένη σε δύο Jeep Grand Cherokee 4xe, η πρωτοποριακή αυτή τεχνολογία μπορεί να βελτιώσει την εμπειρία κίνησης εκτός δρόμου τόσο για τους επιδέξιους και εκπαιδευμένους off-roaders όσο και για τους πελάτες που δεν είναι μυημένοι στην οδήγηση σε δύσβατα μονοπάτια. Θα βοηθήσει επίσης τους ιδιοκτήτες Jeep σε δύσκολες καθημερινές συνθήκες οδήγησης. Η Jeep βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ανάπτυξης τεχνολογίας αυτοματοποιημένης οδήγησης εκτός δρόμου ενώ παράλληλα με την πλήρη γκάμα SUV 4xe που διαθέτει, διευρύνει την ηγετική της θέση στον εξηλεκτρισμό των οχημάτων εκτός δρόμου.

Η Jeep θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι το πλήρες βίντεο που παρουσιάζει τη μελλοντική γενιά των συστημάτων αυτόνομης οδήγησης εκτός δρόμου.

Μάρκα Jeep

Κατασκευάζοντας οχήματα για περισσότερο από 80 χρόνια και με μια θρυλική κληρονομιά να τη συνοδεύει, η Jeep είναι η αυθεντική μάρκα SUV που τα οχήματά της συνδυάζουν ικανότητα, κατασκευαστική δεξιοτεχνία και ευελιξία στη χρήση.

Η Jeep, μέσα από την ευρεία γκάμα οχημάτων που διαθέτει, παρέχει στους ιδιοκτήτες μια αίσθηση ασφάλειας και σιγουριάς για να χειριστούν οποιοδήποτε ταξίδι ή διαδρομή. Η γκάμα οχημάτων της Jeep αποτελείται αυτή τη στιγμή από τα Avenger, Renegade, Compass, Gladiator, Wrangler και Grand Cherokee, όλα διαθέσιμα στην Ελληνική αγορά.

Jeep

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο