Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΑγωνεςAcropolis Rally – Μέρα: 3 || Σέρβις (Λαμία)

Acropolis Rally – Μέρα: 3 || Σέρβις (Λαμία)

Ημερομηνία: 9/9/2023
Ημέρα: 3 Flash N°: 15
Σέρβις:  (Λαμία)

#69 Kalle ROVANPERÄ / Jonne HALTTUNEN

«Ήταν δύσκολα, αλλά είμαι ευχαριστημένος με τον τρόπο που οδηγήσαμε. Ήμασταν γρήγοροι, πιέσαμε αρκετά, αλλά αφήσαμε ένα περιθώριο ασφαλείας στα σκληρά σημεία, κάτι που φαίνεται πως λειτούργησε. Δεν αντιμετωπίσαμε προβλήματα, οδηγήσαμε σταθερά, χωρίς υπερβολές».

 

#33 Elfyn EVANS / Scott MARTIN

«Ήταν ένα δύσκολο απόγευμα, απαιτητικό για τα αυτοκίνητα. Προφανώς προσπαθήσαμε για το καλύτερο, αλλά και να προφυλάξουμε το αυτοκίνητο. Πρέπει να προσπαθήσεις να φτάσεις στον τερματισμό – ίσως η κρίση μας δεν ήταν σωστή, αλλά βρισκόμαστε εδώ. Πρέπει να οδηγήσουμε ταχύτερα αύριο και γνωρίζουμε πόσο γρήγορος μπορεί να είναι ο Dani».

 

#8 Ott TÄNAK / Martin JÄRVEOJA

«Το καθάρισμα του δρόμου στην Ελλάδα είναι πολύ απαιτητικό, με πολύ χαμηλή πρόσφυση, ειδικά στο δεύτερο loop. Η στρατηγική μας ήταν να κρατήσουμε μαλακά ελαστικά για αύριο, ως εναλλακτική. Ίσως τα χρειαστούμε, ίσως όχι. Πέρα από αυτό, πρέπει να πω ότι είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ».

 

#4 Esapekka LAPPI / Janne FERM

«Είχαμε πρόβλημα με τον άξονα μετάδοσης και με το δυναμό. Ευτυχώς, δεν ήταν το κιβώτιο – στην αρχή νόμιζα πως έχει σπάσει. Είναι δύσκολο ξαφνικά να προσπαθήσουμε να αυξήσουμε το ρυθμό μας για την power stage αύριο, αλλά θα προσπαθήσουμε».

 

#18 Takamoto KATSUTA / Aaron JOHNSTON

«Πολλά συνέβησαν στο απογευματινό loop, τουλάχιστον είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ. Ήταν ένα πολύ δραματικό απόγευμα».

 

#6 Daniel SORDO / Cándido CARRERA

«Είμαι χαρούμενος με την απογευματινή μας επίδοση. Σε κάποιες ειδικές χάσαμε χρόνο, η θέση εκκίνησής μας δεν ήταν ιδανική, αλλά καταφέραμε να τερματίσουμε δεύτεροι. Αύριο θα είναι δύσκολο να κρατήσουμε πίσω μας τον Evans, αλλά τουλάχιστον θα προσπαθήσουμε».

 

#9 Jourdan SERDERIDIS / Frederic MICLOTTE

«Τα πήγαμε καλά, οι ειδικές έγιναν αρκετά σκληρές και υπήρχαν πολλά κλαταρίσματα, οπότε οδηγήσαμε φυλαγμένα για να προστατεύσουμε το αυτοκίνητο. Είμαστε το πρώτο ελληνικό πλήρωμα, οπότε για την ώρα είμαι πολύ χαρούμενος».

#20 Andreas MIKKELSEN/ Torstein ERIKSEN

«Πιέσαμε πολύ όλη μέρα! Είμαστε χαρούμενοι με την επίδοσή μας. Το αυτοκίνητο δούλεψε καλά και ήταν καλή μέρα για εμάς».

 

#21 Yohan ROSSEL/ Arnaud DUNAND

«Είμαι τυχερός που βρίσκομαι εδώ. Δεν ήταν εύκολο απόγευμα. Υπάρχουν πολλές πέτρες στο δρόμο. Μία θέση στο βάθρο δεν είναι άσχημη για το Πρωτάθλημα, αλλά το σχέδιο ήταν να κερδίσουμε. Τώρα αυτό είναι αδύνατο. Το σχέδιο είναι πλέον να τερματίσουμε και θα δούμε τι θα γίνει».

 

#22 Sami PAJARI/ Enni MÄLKÖNEN

Εγκατέλειψε από μηχανικό πρόβλημα πριν από την ΕΔ12.

 

#24 Fergus GREENSMITH/ Jonas ANDERSSON

«Ήταν εντάξει, χωρίς άγχος. Καταφέραμε να μειώσουμε τη διαφορά από τον Andreas. Απλώς αναρωτιόμαστε για αυτόν τον περίεργο εικονικό χρόνο που του δόθηκε. Αφήνω στην ομάδα να καταλάβει τι συμβαίνει. Το σχέδιο για αύριο εξαρτάται από το τι θα συμβεί με το χρόνο του Andreas».

 

#25 Kajetan KAJETANOWICZ/ Maciej SZCZEPANIAK

«Το πρωί ήταν καλύτερο! Δύσκολη μέρα για όλους. Δεν τα παρατάμε ποτέ, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε αύριο».

 

#27 Adrien FOURMAUX/ Alexandre CORIA

«Είχαμε κλατάρισμα στη 2η ειδική το απόγευμα. Στην τελευταία ειδική της ημέρας απλώς προσπαθούσα να αποφύγω τις πέτρες».

 

#32 Grégoire MUNSTER / Louis LOUKA

«Είχαμε δύο κλαταρίσματα σήμερα, αλλά καταφέραμε να τελειώσουμε αυτήν τη δύσκολη μέρα, σημειώνοντας και κάποιους καλούς χρόνους».

 

#34 Lauri JOONA/ Tuukka SHEMEIKKA

«Δεν κάναμε λάθη σήμερα, αλλά είχαμε δύο κλαταρίσματα και χάσαμε πολύ χρόνο. Αύριο θα οδηγήσουμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε».

 

#45 Georgios KECHAGIAS / Christos KOUZIONIS

Εγκατέλειψε στην ΕΔ10 με σπασμένο ακρόμπαρο.

 

#48 Chrysostomos KARELLIS / Ilias PANAGIOTOUNIS

«Οι ειδικές είχαν μεγάλη φθορά από τα προπορευόμενα αυτοκίνητα και ο δρόμος ήταν γεμάτος πέτρες. Είμαι ευχαριστημένος που γυρίσαμε πίσω χωρίς προβλήματα. Αύριο ο στόχος μας είναι να επιστρέψουμε στον τερματισμό».

#53 Epameinondas KARANIKOLAS / Georgios KAKAVAS

«Σήμερα είχαμε συνολικά τρία κλαταρίσματα. Ήταν μια δύσκολη μέρα. Ο αγώνας ήταν πολύ σκληρός. Ήταν επιβίωση. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα, αύριο θα πιέσω όσο περισσότερο μπορώ».

 

#54 Efthymios CHALKIAS / Nikolaos KOMNOS

«Ξεκινήσαμε δύσκολα, αφού στο πρώτο loop χάσαμε την ποδιά. Ήταν δύσκολο να προσπαθείς να αποφεύγεις όλη την ώρα τις πέτρες. Επιπλέον, είχαμε ένα πρόβλημα με υψηλή θερμοκρασία κινητήρα, ενώ είχαμε και ένα κλατάρισμα. Αλλά είμαστε εδώ! Όλα καλά!»

 

#55 Spyridon GALERAKIS / Konstantinos SOUKOULIS

«Όσο περνάνε τα χιλιόμετρα μαθαίνω το αυτοκίνητο και αποκτώ εμπειρία. Είχαμε δύο κλαταρίσματα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Στο Ελευθεροχώρι είχε νυχτώσει και κόψαμε ρυθμό. Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ».

 

#59 Diego DOMINGUEZ / Rogelio PEÑATE

«To απόγευμα ήταν πολύ καλό για εμάς. Στην τελευταία ειδική τα δώσαμε όλα, αλλά 5 χλμ. πριν από το τέλος χτυπήσαμε μια μεγάλη πέτρα και χάσαμε ξανά το υδραυλικό τιμόνι. Ευτυχώς πήραμε την ειδική και εξακολουθούμε να έχουμε ένα άνετο προβάδισμα. Ελπίζουμε να τερματίσουμε αύριο στην ίδια θέση».

 

#60 William CREIGHTON / Liam REGAN

«Ήταν δύσκολο απόγευμα. Είχαμε κλατάρισμα το πρωί, και στο δεύτερο loop ο δρόμος ήταν κατεστραμμένος. Καταφέραμε να σημειώσουμε κάποιους καλούς χρόνους και έχουμε κάτι να διεκδικήσουμε αύριο».

 

#62 Tom RENSONNET / Loïc DUMONT

«Ήταν πολύ δύσκολα, η δυσκολότερη μέρα της νεανικής μου καριέρας, αλλά είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Οι πέτρες στο δρόμο ήταν τεράστιες και ήταν δύσκολο να τις αποφύγεις, αλλά πρόκειται για ένα πανέμορφο ράλλυ».

 

#64 Eamonn KELLY / Conor MOHAN

«Πολύ σκληρές ειδικές, αλλά το ευχαριστήθηκα! Αυτό το ράλλυ είναι μια μεγάλη πρόκληση. Νιώθω υπέροχα που βρίσκομαι εδώ και αισιοδοξώ να επιβιώσω από αυτές τις σκληρές ειδικές ξανά».

 

#75 Savvas LEFKADITIS / Evangelos AKRATOS

«Το δεύτερο σκέλος ειδικών ήταν πολύ δύσκολο για τα αυτοκίνητα της κατηγορίας μας, οι δρόμοι ήταν σχεδόν κατεστραμμένοι. Εμείς κινηθήκαμε σε έναν σβέλτο ρυθμό, αποφεύγοντας το ρίσκο. Οι δύο κύριοι αντίπαλοί μας είχαν πρόβλημα στην Παύλιανη και περάσαμε μπροστά. Έχουμε μια καλή διαφορά, την οποία θέλουμε να διατηρήσουμε και αύριο, για να τελειώσει για εμάς ο αγώνας καλά».

 

#76 Paschalis CHATZIMARKOS / Marios TSAOUSOGLOU

Εγκατέλειψαν στην ΕΔ10 από πρόβλημα στο κιβώτιο.

Media Acropolis Rally

Please follow and like us:
Ismini Fabiatouhttps://autoholix.com/ismini-fabiatou-my-racing-cv/
2006 5ο Ιστορικό Ράλι Ακρόπολις 28η γενικής και 8η στην κατηγορία Η από 198 συμμετοχές.Mercedes SLC 450. Χορηγός: Aventurine SA 2005 – Rover MG Cup, 12αγώνες : 2 δεύτερες θέσεις, 1 τρίτη και 3η στο πρωτάθλημα από 19 συμμετοχές. Χορηγός : Aventurine SA 2001 – Yaris Cup, 6αγώνες : 1η στις γυναίκες 2000 – Yaris Cup, 6αγώνες: 2 pole-position / 4η στους νέους, 1η στις γυναίκες & 5η στο πρωτάθλημα από 25 συμμετοχές. 1999 - Formula 3, 4αγώνες: 4η στο πρωτάθλημα class B1998 – Peugeot Cup, 2αγώνες : Επίσημη οδηγός της Lion Hellas.1997 - Formula 3, 7αγώνες : 2η θέση, 1pole-position, 4η στο πρωτάθλημα. 1996 - Formula 3, 7αγώνες: 4η θέση από 14 συμμετοχές. 1995 - Formula 3, 4αγώνες: 5η θέση από 14 συμμετοχές. 1994 - Καρτ 100cc Super, ένας αγώνας : Τρίτη θέση. 1993 - Καρτ 100cc National : 1πρώτη θέση, 7η στο πρωτάθλημα από 28συμμετοχές. 1992 - Αθηναϊκό έπαθλο Καρτ : 1η Πολυνίκης σε National & Super από 28συμμετοχές.1992 - Καρτ 100cc National Ismini Fabiatou: Α Racing Story
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο