Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔιαφοραH DAF στην έκθεση Transport Show 2023 || MEC Παιανίας 22 &...

H DAF στην έκθεση Transport Show 2023 || MEC Παιανίας 22 & 24 Σεπτεμβρίου

Η ERGOTRAK, μέλος του Ομίλου Σφακιανάκη και η DAF, συμμετέχουν στην έκθεση Transport Show, 22 – 24 Σεπτεμβρίου 2023, που θα πραγματοποιηθεί στο MEC Παιανίας, Λεωφόρος Αθηνών-Λαυρίου 301.    Σε εκθεσιακό χώρο 250mθα παρουσιαστούν τα βραβευμένα φορτηγά New Generation DAF.

Η κορυφαία απόδοση, η ασφάλεια και η άνεση του οδηγού συνδυάζονται στα New Generation DAF που αλλάζουν τους κανόνες του παιχνιδιού και για αυτούς τους λόγους απέσπασαν το βραβείο «Διεθνές Φορτηγό της Χρονιάς 2022», που αποτελεί την πιο σημαντική αναγνώριση στον κλάδο των φορτηγών.

Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να δει από κοντά και να ανακαλύψει τα New Generation DAF και συγκεκριμένα:

DAF FT XG+ 530 | tractor

Η εξαιρετική απόδοση καυσίμου και τα ανώτερα επίπεδα ασφάλεια συνδυάζονται με το μοναδικό επίπεδο οδηγικής άνεσης, σηματοδοτώντας μία νέα εποχή στον κλάδο των μεταφορών.

 

DAF FT XF 530 | tractor

Τo New Generation DAF XF θέτει ξεκάθαρα νέα πρότυπα στις υπεραστικές και διεθνείς μεταφορές.                          Η εξαιρετική απόδοση καυσίμου, τα ανώτερα επίπεδα ασφάλειάς και η απαράμιλλή άνεση οδηγού, συμβάλουν στην κορυφαία απόδοση, σε κάθε επίπεδο.

 

DAF FAD XFC 530 | construction 8x4

Το μέλλον των κατασκευών είναι εδώ.  Στιβαρό &  αξιόπιστο μέλος της βραβευμένης σειράς φορτηγών New Generation DAF, το XFC είναι σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται στις δύσκολες απαιτήσεις του κατασκευαστικού κλάδου και για εργασίες εκτός δρόμου.  Με το στιβαρό σχεδιασμό του, τη κορυφαία ορατότητα θέσης οδήγησης στην κατηγορία και τα έξυπνα χαρακτηριστικά ασφαλείας, το φορτηγό αυτό είναι έτοιμο να ανταποκριθεί σε κάθε πρόκληση.

Πρόγραμμα Έκθεσης: Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023 | 14:00 – 20:00, Σάββατο & Κυριακή 23 & 24 Σεπτεμβρίου 10:00 – 19:00.

Ζήστε από κοντά την εμπειρία των New Generation DAF στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο της ERGOTRAK.

DAF

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο