Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔιαφορα4η Έκθεση TRANSPORT SHOW & ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ 2023 || 22-24 Σεπτεμβρίου στο MEC...

4η Έκθεση TRANSPORT SHOW & ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ 2023 || 22-24 Σεπτεμβρίου στο MEC Παιανίας

Με την παρουσία δεκάδων σύγχρονων φορτηγών, λεωφορείων και βαν, η 4η Έκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων TRANSPORT SHOW & ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ 2023 έρχεται να δείξει το μέλλον των Οδικών Μεταφορών, επιβατών και εμπορευμάτων.

Οι πρώτες εμφανίσεις των νέων πετρελαιοκίνητων και ηλεκτροκίνητων επαγγελματικών οχημάτων στον ίδιο χώρο θα δώσει την ευκαιρία στους επισκέπτες να ενημερωθούν, να συγκρίνουν και να διαμορφώσουν γνώμη για την επόμενη μέρα στις Μεταφορές.

Ειδικότερα, για τις επιβατικές μεταφορές θα παρουσιαστούν λεωφορεία κατάλληλα για αστικές και δημοτικές συγκοινωνίες, λεωφορεία περιαστικού τύπου και υπεραστικά για ΚΤΕΛ, πολυτελή πούλμαν και mini bus για τις τουριστικές επιχειρήσεις καθώς και επιβατικά αυτοκίνητα 7-9 θέσεων.

Για τις εμπορευματικές μεταφορές, η φετινή TRANSPORT SHOW φιλοξενεί σύγχρονους τράκτορες, ρυμουλκούμενα διεθνών μεταφορών, φορτηγά κάθε κατηγορίας βάρους, ηλεκτρικά φορτηγά για αστικές μεταφορές, αλλά και ηλεκτρικά φορτηγά για μεγάλες αποστάσεις. Στην έκθεση συμμετέχουν, επίσης, εταιρείες με συναφή προϊόντα, όπως ανταλλακτικά, φορτιστές, αναρτήσεις, ταχογράφους κ.α.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η προγραμματισμένη για το Σάββατο 23/09 ημερίδα με θέμα “City Logistics και η σωστή επιλογή επαγγελματικού αυτοκινήτου» με επίκαιρη θεματολογία για τους νέους αυτοκινητιστές και όσους πρόκειται να ασχοληθούν με τις αστικές μεταφορές/ διανομές.

Η έκθεση TRANSPORT SHOW & ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ πραγματοποιείται στο MEC Παιανίας (Λ. Λαυρίου) από 22-24 Σεπτεμβρίου. Οι ώρες λειτουργίας είναι: Παρασκευή 14:00-20:00, Σάββατο και Κυριακή 10:00-20:00. Περισσότερες πληροφορίες και προσκλήσεις δωρεάν εισόδου στο www.transportshow.gr

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο