Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΔιαφοραΔείτε από κοντά το Ford Focus στο «The Mall Athens»

Δείτε από κοντά το Ford Focus στο «The Mall Athens»

Πιστή στο καθιερωμένο πλέον ραντεβού της στο «The Mall Athens» στο Μαρούσι Αττικής, η Ford Motor Ελλάς ετοίμασε για μία ακόμα φορά ένα ιδιαίτερα προσεγμένο stage που βρίσκεται στο επίπεδο 1 του γνωστού πολυκαταστήματος, στο οποίο όλοι οι επισκέπτες μπορούν έως και τις 15 Νοεμβρίου να ενημερωθούν αλλά και να δουν από κοντά το Ford Focus στην περιπετειώδη και 5θυρη έκδοση Active X 1.5L Diesel 115PS A8 FWD.

Διαθέσιμο στην ελληνική αγορά τόσο στις βενζινοκίνητες εκδόσεις 1.0L EcoBoost 1.0L 125S, 1.0L EcoBoost 155 MHEV και 2.3L EcoBoost 280PS όσο και στην πετρελαιοκίνητη 1.5L 115PS, το Ford Focus συνεχίζει να προσφέρει στους απανταχού πελάτες την πλέον ολοκληρωμένη λύση για όλες τις μετακινήσεις και ανάγκες τους προτάσσοντας μεταξύ άλλων ασυναγώνιστες επιδόσεις και οικονομία καυσίμου, απαράμιλλές τεχνολογίες συνδεσιμότητας, ασφάλειας και υποβοήθησης οδήγησης, καθώς και κορυφαίο εξοπλισμό άνεσης.

Καθιστώντας το ακόμα πιο ανταγωνιστικό για τους Έλληνες πελάτες, η Ford προσφέρει όλες τις εκδόσεις του νέου Ford Focus σε συνδυασμό με το καινοτόμο προωθητικό πρόγραμμα FordPlus, το οποίο εξασφαλίζει μοναδικά προνόμια, όπως ονομαστικό επιτόκιο 2,99% (πλέον εισφοράς 0,6% του Ν. 128/1975) που διασφαλίζει μια συμφέρουσα αλλά και ελκυστική συνάμα μηνιαία δόση, χαμηλή προκαταβολή από μόλις 5.614€ και 8 χρόνια εγγύηση Ford Protect, η οποία ενισχύει το αίσθημα σιγουριάς, εμπιστοσύνης και αυτοπεποίθησης.

Επισκεφτείτε τώρα το «The Mall Athens» και δείτε από κοντά το Ford Focus στο επίπεδο 1 του γνωστού εμπορικού κέντρου τις παρακάτω ημέρες και ώρες:

  • Δευτέρα έως Παρασκευή: 10:00-21:00
  • Σάββατο: 10:00-20:00

Μάθετε περισσότερα για το Ford Focus εδώ.

Περιηγηθείτε στην έκθεση της Ford με βιντεοκλήση.

Ford

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο