Σάββατο, 2 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιαφοραΗ SUZUKI MARINE στο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών

Η SUZUKI MARINE στο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών

Σε μια έκθεση – θεσμό για τους λάτρεις της θάλασσας, που θα διεξαχθεί από τις 6 έως τις 10 Δεκεμβρίου, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, η Nικ. I. Θεοχαράκης Α.Ε., επίσημος αντιπρόσωπος των εξωλέμβιων μηχανών SUZUKI MARINE, θα παρουσιάσει την ολοκληρωμένη γκάμα εξωλέμβιων μηχανών της στο περίπτερο της στο Hall 3 / Stand E2.

 Νέος κινητήρας Suzuki DF250AUN

Ιδιαίτερη θέση στο περίπτερο της Suzuki θα κατέχει ο νέος κινητήρας Suzuki DF250AUN. Με νέο σχεδιασμό καλύμματος κινητήρα, με μικρή περσίδα εισαγωγής αέρα στο πάνω μέρος και μεγαλύτερη εισαγωγή αέρα στο πίσω μέρος. Επιπλέον, με πόδι μηχανής σχεδιασμένο από την αρχή, καθώς και ασύμμετρο κάθετο πτερύγιο του ποδιού το οποίο μειώνει την αντίδραση στο τιμόνι και βελτιώνει την σταθερότητα του σκάφους σε ψηλές ταχύτητες.

Τέλος, στον συγκεκριμένο κινητήρα, το σχήμα του κιβωτίου ταχυτήτων  και η θέση των εισαγωγών του νερού ψύξης  έχουν αλλάξει για να βελτιώσουν την απόδοση σε ταχύτητα ταξιδιού και την αντίσταση κατά της σπηλαίωσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι  οι εξωλέμβιοι κινητήρες της Suzuki  με τη τεχνολογία leanburn που διαθέτουν, βελτιώνουν ακόμα περισσότερο την κατανάλωση καυσίμου στις χαμηλές και  μεσαίες στροφές, με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται ακόμα πιο μεγάλη εξοικονόμηση καυσίμου, χωρίς μάλιστα να επηρεάζονται οι εκρηκτικές ροπές τους.

H συγκεκριμένη έκθεση που θωρείται από τις αρτίοτερες του κλάδου,  χαρακτηρίζεται κάθε φορά  από  την πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα, τις επιτυχημένες παράλληλες εκδηλώσεις και αποτελεί πόλο έλξης για όσους αγαπούν τη θαλάσσια αναψυχή, τα extreme sports και τον θαλάσσιο τουρισμό, αλλά και για όσους ασχολούνται επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά με το boating, τα θαλάσσια σπορ, το ψάρεμα και την κατάδυση. Το ωράριο της έκθεσης είναι 15:00-21:00 τις καθημερινές και 10:00-21:00 το Σαββατοκύριακο.

Τις εξωλέμβιες SUZUKI, εισάγει και αντιπροσωπεύει αποκλειστικά για την Ελλάδα, η ΝΙΚ. Ι. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες εμπορίας αυτοκινήτων και συναφών ειδών, με πρωταγωνιστικό ρόλο στην Ελληνική αγορά. Ειδικά για τη SUZUKI MARINE, η εταιρεία διαθέτει ένα άρτια οργανωμένο τμήμα, το οποίο, εκτός από τις εκθέσεις για την προώθηση των προϊόντων του, διαθέτει οργανωμένο συνεργείο και τμήμα ανταλλακτικών για την πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών του. Το MARINE DIVISION της ΝΙΚ. Ι. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε, διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο αντιπροσώπων το οποίο καλύπτει όλη την Ελλάδα. Τα στοιχεία επικοινωνίας με τη SUZUKI ΜΑRINE είναι τα εξής :

SUZUKI-MARINE Νικ. Ι. Θεοχαράκης ΑΕ

Ρετσίνα 42, Πειραιάς, τ.κ 18540

Τηλέφωνο :  210 48 33 328

http://www.suzuki-marine.gr

 

SUZUKI MARINE

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο