Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΑγωνεςΠρώτο βάθρο γενικής για τον Θωμά Κρασώνη στο Μπραντς Χατς!

Πρώτο βάθρο γενικής για τον Θωμά Κρασώνη στο Μπραντς Χατς!

Με εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του στην πίστα του Μπραντς Χατς ο Θωμάς Κρασώνης.

Στον πρώτο αγώνα της κατηγορίας «2» του Nascar Whelen Euro Series για το τρίτο αγωνιστικό Σαββατοκύριακο της σεζόν, ο Έλληνας οδηγός ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου της γενικής κατάταξης! Πρόκειται για το πρώτο βάθρο σε επίπεδο γενικής κατάταξης για τον Θωμά Κρασώνη στην μέχρι σήμερα καριέρα του στο EuroNASCAR.

«Ο αγώνας της κατηγορίας 2 ήταν από τους καλύτερους της καριέρας μου! Όλα κύλησαν όπως τα είχαμε σχεδιάσει με τον Alon Day. Κομβική στιγμή ήταν ένα προσπέρασμα που έκανα, το οποίο μου επέτρεψε να ξεφύγω από το γκρουπ των οδηγών που βρίσκονταν από την τέταρτη θέση και κάτω. Με το που βρήκα καθαρό δρόμο μπροστά μου, κατάφερα να κινηθώ γρήγορα και ήρθε αυτό το πολύ σημαντικό αποτέλεσμα» τόνισε ο Θωμάς Κρασώνης.

Στον αγώνα της κατηγορίας PRO ο Θωμάς εκκίνησε από την 11η θέση. Οδηγώντας συνετά κατάφερε να ανακτήσει αρκετές θέσεις, με το πέσιμο της καρό σημαίας να τον βρίσκει εν τέλει στην όγδοη θέση της γενικής κατάταξης και την τρίτη της κατηγορίας junior.

Το πρόγραμμα του τριημέρου θα ολοκληρωθεί την Κυριακή με τους αγώνες των δύο κατηγοριών. Συγκεκριμένα, στις 3.35 μ.μ. θα δοθεί η εκκίνηση του δεύτερου αγώνα για την EuroNASCAR PRO, ενώ θα ακολουθήσει στις 6.45 μ.μ. ο αγώνας της EuroNASCAR 2. Μάλιστα στον αγώνα της EuroNASCAR 2 ο Θωμάς θα εκκινήσει για πρώτη φορά στην καριέρα του στο EuroNASCAR από την pole position, καθώς στον αγώνα του Σαββάτου έκανε και τον ταχύτερο γύρο!

Τους αγώνες του Πρωταθλήματος NASCAR Whelen Euro Series μπορείτε να τους παρακολουθείτε μέσω διαδικτύου, από το επίσημο κανάλι του EuroNASCAR στο YouTube στην παρακάτω διεύθυνση:
https://www.youtube..com/@EuroNASCAR/streams

 

Θ.Κ.

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο