Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΑγωνεςΩς μια μοναδική εμπειρία εκφράστηκε το "YOUNG DRIVERS' ACADEMY by Makris Racing"

Ως μια μοναδική εμπειρία εκφράστηκε το “YOUNG DRIVERS’ ACADEMY by Makris Racing”

Με εντυπωσιακά μεγάλο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε το πρώτο και μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα, “YOUNG DRIVERS’ ACADEMY by Makris Racing” από την Α. Μακρής ΑΕ – μια πρωτοβουλία με στόχο την οδηγική παιδεία και την ευαισθητοποίηση των νέων σε θέματα οδικής ασφάλειας.

Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Ιουνίου 2024 στην πίστα Iaveris Park, άνοιξε τις πόρτες της σε πλήθος παιδιών ηλικίας 13 έως 20 ετών, χαρίζοντάς τους μια αξέχαστη εμπειρία γεμάτη γνώσεις και έντονα συναισθήματα. Πάνω από 50 παιδιά έλαβαν μέρος στην πρώτη εκδήλωση του “YOUNG DRIVERS’ ACADEMY ενώ οι υπόλοιπες συμμετοχές  που ήδη έχουν καταχωρηθεί θα εξυπηρετηθούν στις επόμενες εκδηλώσεις που θα λάβουν μέρος έως το τέλος του 2024.

Παράλληλα, οι συμμετέχοντες είχαν την μοναδική ευκαιρία να ζήσουν από κοντά την αδρεναλίνη του μηχανοκίνητου αθλητισμού, καθώς βρέθηκαν στο δεξί μπάκετ των  αγωνιστικών αυτοκινήτων CITROËN C3Rally2 και C2Rally2, με έμπειρους οδηγούς αγώνων δίπλα τους. Η εμπειρία αυτή άφησε άπαντες με τις καλύτερες εντυπώσεις, προσφέροντας πολύτιμα μαθήματα τόσο για την σωστή και ασφαλή οδήγηση, όσο και για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοργάνωση του “YOUNG DRIVERS’ ACADEMY by Makris Racing” δεν θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα χωρίς την πολύτιμη υποστήριξη του Ομίλου Συγγελίδη. Ο όμιλος, όντας αρωγός σε κάθε σημαντική προσπάθεια, αναγνώρισε την αξία της πρωτοβουλίας και συνεισέφερε ουσιαστικά στην υλοποίησή της.Εκπαιδευτικές δράσεις υψηλού επιπέδου

Στο πλαίσιο του “YOUNG DRIVERS’ ACADEMY by Makris Racing”, οι νέοι έλαβαν μέρος σε ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο για την οδική ασφάλεια από τον Κωνσταντίνο Ιαβέρη,. Η κα. Κωνσταντίνα Μακρή μίλησε για τα τεχνικά χαρακτηριστικά των C3 και C2 Rally2, ενώ οι Νίκος και Βασίλης Ζάχος μοιράστηκαν το πάθος τους για την ταχύτητα και πρόσφεραν συναρπαστικές βόλτες με αγωνιστικά στην πίστα.

Επίσημο πρόγραμμα Αγωνιστικής Ομάδας

Η αγωνιστική ομάδα  «Μakris Racing» θα συμμετάσχει σε τέσσερις αγώνες, 1 αγώνα πανελλήνιου πρωταθλήματος ράλι ασφάλτου και 3 αγώνες κυπέλλου ράλι ασφάλτου, το 2024:

  • Στις 29-31/6 στο Rally Φθιώτιδος
  • Στις 1-2/7 στο Rally Αιγίου
  • Στις 5-6/10 στο Αττικό Rally
  • Στις 7-8/12 στο Παλλάδιο Rally

Makris Racing

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο