Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑγωνεςWRC Rally Acropolis 2024 || Μέρα 3η 7/9 – TYRE FITTING ZONE...

WRC Rally Acropolis 2024 || Μέρα 3η 7/9 – TYRE FITTING ZONE (Λουτράκι)

Ημερομηνία: 7/9/2024

Flash N°: 13

Σέρβις: TYRE FITTING ZONE (Λουτράκι)

 

#11 Thierry NEUVILLE / Martijn WYDAEGHE

«Η κατάσταση είναι όπως χθες. Είχαμε σχέδιο και το ακολουθήσαμε. Δεν πανικοβληθήκαμε, είχαμε προβλήματα χθες. Δεν μπορούμε να παραπονιόμαστε, είμαστε επικεφαλής. Χρειαζόμαστε έξυπνη προσέγγιση και λίγη τύχη. Όλοι είχαν προβλήματα, είδατε τι έγινε με τον Dani. Το αποδεχόμαστε, είναι δύσκολο ράλλυ, παραμένουμε προσγειωμένοι».

#17 Sébastien OGIER / Vincent LANDAIS

«Έτσι είναι το Ακρόπολις. Όλοι έχουν προβλήματα, εκτός από έναν οδηγό [Thierry Neuville]. Και αυτό είναι γεγονός. Δεν υπήρχε πρόφυση το πρωί, είμαστε ευχαριστημένοι που βρισκόμαστε εδώ. Ποτέ δεν εύχομαι κακοτυχία σε κάποιον. θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος. Είναι δύσκολο να κάνουμε προβλέψεις. Δεν έχουμε σέρβις σήμερα, μόνο ελαστικά και λίγα μικρά πράγματα».

#8 Ott TÄNAK / Martin JÄRVEOJA

«Η ΕΔ Θήβα δεν ήταν άσχημη. Η τελευταία ειδική είχε πολλές πέτρες, αλλά δεν είχε πολύ ρίσκο. Δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε ελαστικά, δεν είχαμε ρεζέρβες. Σήμερα είναι δύσκολο να ανέβουμε στην κατάταξη, αλλά για αύριο είναι όλα ανοιχτά».

#33 Elfyn EVANS / Scott MARTIN

«Δεν οδήγησα πολύ καλά στην πρώτη ειδική, αλλά στις επόμενες ήταν καλύτερα. Δοκιμάζουμε κάποια πράγματα, στο tyre fitting zone δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά. Μόνο μερικά “κλικ” στα αμορτισέρ».

#16 Adrien FOURMAUX / Alexandre CORIA

«Επικρατεί πολλή ζέστη στο αυτοκίνητο, τα πόδια μου καίνε. Παλεύω με το αυτοκίνητο. Έχει σπάσει η αντιστρεπτική, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα γι’ αυτό τώρα. Είμαι ευχαριστημένος με το ρυθμό μου, κατάφερα να προσαρμόσω το οδηγικό μου στυλ στις απαιτήσεις των ειδικών».

#6 Daniel SORDO / Cándido CARRERA

«Είχαμε κλατάρισμα, 12 χλμ. πριν απ’ το τέλος της ειδικής. Δεν το πιστεύαμε! Θα προσπαθήσουμε να τερματίσουμε, είναι δύσκολο χωρίς σέρβις. Το αμάξωμα είναι από carbon, μόλις το ακουμπήσεις σπάει. Δεν πίεζα. Υπήρχαν πολλές πέτρες, είναι εύκολο να έχει κλατάρισμα ή να χτυπήσεις μια ζάντα. Είναι κακοτυχία, αλλά είναι μέρος του παιχνιδιού».

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο