Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΝεαΤο HR-V MY25 στην Ελλάδα με τιμή από 35.300€

Το HR-V MY25 στην Ελλάδα με τιμή από 35.300€

Η Honda ανανέωσε το δημοφιλές HR-V e:HEV με ένα στοχευμένο ανασχεδιασμό  σε όλες τις εκδόσεις ενώ προσέθεσε και μια νέα  έκδοση εξοπλισμού με αποκλειστικά σχεδιαστικά στοιχεία.

Η ανανεωμένη γκάμα του HR-V ενσωματώνει σχεδιαστικές αλλαγές και αναβαθμίσεις με βάση τα σχόλια των πελατών για την περαιτέρω βελτίωση της συνολικής οδηγικής εμπειρίας και του ελέγχου θορύβων και κραδασμών (NVH).

Όλες οι εκδόσεις διαθέτουν έναν πιο διακριτό μπροστινό προφυλακτήρα και ανανεωμένη μάσκα με νέο άνω διακοσμητικό σε crystal black και σκουρόχρωμα εσωτερικά στοιχεία προβολέων που πετυχαίνουν μεγαλύτερη σχεδιαστική σαφήνεια. Πίσω, η φωτεινή μπάρα LED που εκτείνεται σε όλο το πλάτος προσφέρει ανανεωμένη εσωτερική σχεδίαση που χαρίζει στο αυτοκίνητο μία φρέσκια εμφάνιση.

Στο εσωτερικό, το χαμηλότερο τμήμα του κεντρικού ταμπλό και η κεντρική κονσόλα έχουν επανασχεδιαστεί, με κριτήριο την ευκολότερη πρόσβαση στη βάση ασύρματης φόρτισης τόσο από τον οδηγό όσο και από τον συνοδηγό.

Το νέο HR-V συνεχίζει να προσφέρει μια μοναδική οδηγική εμπειρία με εξαιρετικές επιδόσεις χάρη στο ισχυρό και αποδοτικό υβριδικό σύστημα e:HEV της Honda με δύο ηλεκτροκινητήρες. Η διάταξη του συστήματος κίνησης επιτρέπει στο δημοφιλές compact SUV να συνεχίσει να προσφέρει κορυφαίους χώρους, άνεση, ευκολία χρήσης, και προηγμένα χαρακτηριστικά ασφάλειας και τεχνολογίας, σε μια τολμηρή, κομψή coupe μορφή.

Το σύγχρονο coupe-SUV αμάξωμα σε κατακτά με τη σχεδιαστική του απλότητα, ενώ το ευρύχωρο και ευπροσάρμοστο εσωτερικό είναι πιο φιλικό προς τον χρήστη και πιο άνετο. Αυτός ο απαράμιλλος συνδυασμός οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην άριστη ενσωμάτωση του συστήματος μετάδοσης κίνησης της Honda και στην κεντρική διάταξη του ρεζερβουάρ.

Το αποτέλεσμα είναι μία κορυφαία ευρυχωρία για την κατηγορία, και ασυναγώνιστη ευελιξία, χάρη στα ευπροσάρμοστα καθίσματα Magic Seats που προσφέρουν δύο δυνατότητες αναδίπλωσης – πλήρης αναδίπλωση με επίπεδο πάτωμα (fold-flat) ή μερική αναδίπλωση στην πλάτη των εμπρός καθισμάτων (flip-up) – ανάλογα με τις ανάγκες μεταφοράς.

Όπως και το εξωτερικό, το ευρύχωρο εσωτερικό αποπνέει την εικόνα ενός στιβαρού premium SUV, αλλά με μοντέρνα υφάσματα και ποιοτικά υλικά. Η σύγχρονη, μινιμαλιστική αισθητική δημιουργείται από την οριζόντια διάταξη του πίνακα οργάνων και τις λιτές γραμμές και επιφάνειες του ταμπλό.

Η αίσθηση ευεξίας και ευρυχωρίας τονίζεται περαιτέρω από ένα νέο σύστημα διάχυσης αέρα (air diffusion system) που κατευθύνει τη ροή του φρέσκου αέρα κατά μήκος των πλευρικών παραθύρων, μέσω μοναδικών αεραγωγών σχήματος L στις επάνω γωνίες του ταμπλό.

Διαθέτοντας το πιο ολοκληρωμένο πακέτο προηγμένων συστημάτων ασφάλειας και   υποβοήθησης οδηγού στην κατηγορία του, το Honda HR-V εφοδιάζεται με τις τεχνολογίες ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας της Honda, που έχουν σχεδιαστεί για μια πιο άνετη και ασφαλή οδήγηση.

Grade Elegance Advance Advance Style Advance Style Plus
ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ
Τύπος κινητήρα i-MMD
Ονομασία κινητήρα e:HEV, Intelligent Multi Mode Drive
Κυβισμός (cc) 1498
Διάμετρος X Διαδρομή (mm) Διάμετρος: 73.0mm, Διαδρομή: 89.5mm
Σχέση συμπίεσης 13.5
Σύστημα βαλβίδων Κίνηση με καδένα DOHC | i-VTEC | 4 βαλβίδες ανά κύλινδρο
Πρότυπο εκπομπών ρύπων Euro6e και GSR II
Τύπος καυσίμου ΑΜΟΛΥΒΔΗ (95)

 

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ
Μέγιστη ισχύς κινητήρα (kW @ rpm) 79 @ 6000-6400
Μέγιστη ισχύς κινητήρα (PS @ rpm) 107 @ 6000-6400
Μέγιστη Ροπή Κινητήρα (NM @ rpm) 131 @ 4500-5000
Μέγιστη ισχύς ηλεκτροκινητήρα (kW [PS]) 96 (131)
Μέγιστη ροπή ηλεκτροκινητήρα (NM) 253
0-100km/h (δευτ.) 10.6 10.7 10.7 10.8
Τελική ταχύτητα (km/h) 170
Επίπεδο θορύβου εσωτερικού (dB) 66

 

ΒΑΡΟΣ
Βάρος, πλήρες υγρών (kg) 1380-1415
Μέγ. Επιτρεπόμενο Βάρος (kg) 1870
Ωφέλιμο Φορτίο (kg) 455-490
Μέγ. Επιτρεπόμενο ΒάροςΆξονα – Εμπρός/Πίσω (kg) 1030/890
Μέγιστο φορτίο ρυμούλκησης (kg) με φρένο N/A
Μέγιστο φορτίο ρυμούλκησης (kg) χωρίς φρένο N/A
Μέγιστο Φορτίο Οροφής (kg) 45 45 50 N/A

 

ΜΕΤΑΔΟΣΗ
Τύπος κιβωτίου Αυτόματο (eCVT)
Λόγος μετάδοσης 1ης σχέσης (Εμπρόσθια στο CVT στην θέση D) Για θερμικό κινητήρα: 0.806

Για ηλεκτροκινητήρα: 2.455

Τελική μετάδοση 3.909

Honda

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο