Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΝεαΆριστη ενσωμάτωση της Amazon Alexa σε BMW και MINI (Video)

Άριστη ενσωμάτωση της Amazon Alexa σε BMW και MINI (Video)

mini alexa pic01Το BMW Group επεκτείνει συστηματικά τις δυνατότητες ευφυούς συνδεσιμότητας με την ενσωμάτωση της εξαιρετικά ευέλικτης φωνητικής υπηρεσίας Alexa της Amazon σε όλα τα μοντέλα BMW και MINI από τα μέσα του 2018. Η καινοτόμα ενσωμάτωση μιας φωνητικής υπηρεσίας βασισμένης σε cloud, θα προσφέρει στους πελάτες του BMW Group δυνατότητα πρόσβασης σε διάφορες πληροφορίες, θέματα ψυχαγωγίας και εμπορικά κέντρα εν κινήσει, με απλές φωνητικές εντολές. Δεκάδες χιλιάδες λειτουργίες της Alexa προσβάσιμες από συσκευές Echo θα διατίθενται τώρα και για χρήση στο αυτοκίνητο.

Η συμβατότητα BMW Connected και Alexa ξεκίνησε το Σεπτέμβριο του 2016. Οι χρήστες του BMW Connected σε ΗΠΑ, Γερμανία και Ηνωμένο Βασίλειο μπορούσαν να ζητήσουν από την Alexa να ελέγξει πληροφορίες του οχήματός τους όπως κατάσταση φόρτισης ή επίπεδο καυσίμου, ή μέσω Remote Services, άνετα από το σπίτι. Η Alexa μπορεί επίσης να παρέχει συμβουλές για ραντεβού ή προγραμματισμένες διαδρομές και ώρες αναχώρησης με τη βοήθεια της ατζέντας μετακινήσεων (mobility agenda) του BMW Connected. Τώρα, με τη Alexa μέσα στο αυτοκίνητο, οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν λειτουργίες στο σπίτι και στο δρόμο.

Σήμερα, 8.5 εκατομμύρια μοντέλα του BMW Group σε όλο τον κόσμο είναι ήδη συνδεδεμένα. Ο τεράστιος αριθμός υπηρεσιών και λειτουργιών ενημέρωσης/ψυχαγωγίας που θα μπορούν να ελέγχονται με φωνητικές εντολές στα μοντέλα BMW έχει προετοιμάσει το δρόμο για τις προσεχείς επιλογές συνδεσιμότητας και νέες ψηφιακές υπηρεσίες. Δεν χρειάζεται smartphone για να απολαμβάνεις τα πλεονεκτήματα της Alexa μέσα στο αυτοκίνητο, αφού όλα τα μοντέλα BMW και επίλεκτα οχήματα MINI διαθέτουν ενσωματωμένη κάρτα SIM. Η διαδικτυακή προσβασιμότητα που εξασφαλίζεται με αυτό τον τρόπο οπουδήποτε και οποτεδήποτε επιτρέπει την άριστη ενσωμάτωση της Alexa.

Για παράδειγμα, οι πελάτες μπορούν να αναζητούν τις ταινίες που προβάλλονται στους τοπικούς κινηματογράφους, να ακούνε την αγαπημένη τους playlist ή να μαθαίνουν την πρόγνωση του καιρού στον προορισμό τους, μέσω φωνητικών εντολών, εν κινήσει. Και αν ο οδηγός διαπιστώσει στη μέση του ταξιδιού ότι έχει ξεχάσει κάτι, μπορεί να ζητήσει από την Alexa να κάνει μία διαδικτυακή παραγγελία. Η Alexa μπορεί επίσης να προβάλλει σχετικό περιεχόμενο για ορισμένες λειτουργίες (οπτικό feedback) στην οθόνη BMW Display ή στο MINI Centre Instrument.

Επομένως, η ευφυής συνδεσιμότητα μεταξύ του οχήματος και των ψηφιακών σημείων επαφής του χρήστη περνά σε μία νέα διάσταση με τη BMW και τη MINI. Από τότε που λανσαρίστηκε το MINI Countryman – και το νέο MINI Connected – οι δυνατότητες συνδεσιμότητας της Βρετανικής premium μάρκας αυξάνονται συνεχώς.
Από τα μέσα του 2018, η Amazon Alexa θα διατίθεται με όλα τα οχήματα BMW και MINI σε ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο και Γερμανία.

Πηγή: BMW

Save

Save

Save

Save

Save

Please follow and like us:
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Ismini Fabiatouhttps://autoholix.com/ismini-fabiatou-my-racing-cv/
2006 5ο Ιστορικό Ράλι Ακρόπολις 28η γενικής και 8η στην κατηγορία Η από 198 συμμετοχές.Mercedes SLC 450. Χορηγός: Aventurine SA 2005 – Rover MG Cup, 12αγώνες : 2 δεύτερες θέσεις, 1 τρίτη και 3η στο πρωτάθλημα από 19 συμμετοχές. Χορηγός : Aventurine SA 2001 – Yaris Cup, 6αγώνες : 1η στις γυναίκες 2000 – Yaris Cup, 6αγώνες: 2 pole-position / 4η στους νέους, 1η στις γυναίκες & 5η στο πρωτάθλημα από 25 συμμετοχές. 1999 - Formula 3, 4αγώνες: 4η στο πρωτάθλημα class B1998 – Peugeot Cup, 2αγώνες : Επίσημη οδηγός της Lion Hellas.1997 - Formula 3, 7αγώνες : 2η θέση, 1pole-position, 4η στο πρωτάθλημα. 1996 - Formula 3, 7αγώνες: 4η θέση από 14 συμμετοχές. 1995 - Formula 3, 4αγώνες: 5η θέση από 14 συμμετοχές. 1994 - Καρτ 100cc Super, ένας αγώνας : Τρίτη θέση. 1993 - Καρτ 100cc National : 1πρώτη θέση, 7η στο πρωτάθλημα από 28συμμετοχές. 1992 - Αθηναϊκό έπαθλο Καρτ : 1η Πολυνίκης σε National & Super από 28συμμετοχές.1992 - Καρτ 100cc National Ismini Fabiatou: Α Racing Story
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο