Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚλασσικο ΑυτοκινητοΙστορία“Open Bonnets” στο μουσείο της Alfa Romeo

“Open Bonnets” στο μουσείο της Alfa Romeo

Αποτελώντας ένα από τα εντυπωσιακότερα μουσεία του είδους, το μουσείο της Alfa Romeo στο Arese αποτελεί το σπίτι των σημαντικότερων μοντέλων της ιταλικής εταιρείας. Το προσεχές Σαββατοκύριακο 15-16 Σεπτεμβρίου, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τον κρυφό κόσμο των Alfa Romeo.

 

Για αυτές τις δύο ημέρες η προσοχή δεν θα εστιαστεί στο υπέροχο αμάξωμα των αυτοκινήτων, αλλά στα μηχανικά μέρη που κρύβονται κάτω από αυτό. Το πλαίσιο, ο κινητήρας, οι αναρτήσεις, όλα εκείνα τα στοιχεία που αποτελούν την καρδία της Alfa Romeo, θα αποκαλυφθούν στους επισκέπτες του μουσείου.

Εμβληματικά μοντέλα όπως το Carabo με τις πόρτες τύπου scissors ή η 33 Stradale θα προσφέρουν στο κοινό ένα σπάνιο θέαμα, όπου κάθε τεχνική λεπτομέρεια θα βρίσκεται σε πρώτο πλάνο. Άλλωστε η μηχανολογική τελειότητα και το πάθος για οδηγική απόλαυση αποτελούν βασικά στοιχεία της φιλοσοφίας της Alfa Romeo, όπου το στιλ και οι επιδόσεις συνδυάζονται αρμονικά.

Δείτε σε δράση στο Mille Miglia μερικά από τα μοντέλα που θα αποκαλύψουν τον εσωτερικό τους κόσμο στο “Open Bonnets” της Alfa Romeo.

 

Πηγή: Alfa Romeo

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο