Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιαφοραΜεγάλη επιτυχία το test-drive της SKODA στην «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2018»

Μεγάλη επιτυχία το test-drive της SKODA στην «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2018»

SKODA FABIA_AYTOKINHΣH 2018_TEST-DRIVE_2Η SKODA έχει κλέψει τις εντυπώσεις στην «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2018»! Η νέα FABIA, στην σπορ έκδοση MONTE CARLO, υποδέχεται τους επισκέπτες στο κυρίως κτίριο της έκθεσης, μπροστά από μία τεραστίων διαστάσεων και υψηλής ανάλυσης γιγαντοοθόνη, η οποία παίζει videos εναλλάξ από τους δρόμους του πριγκιπάτου, από το διάσημο ομώνυμο αγώνα αυτοκινήτων και από τις εντυπωσιακές επιδόσεις της Fabia, στην WRC 2 του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ.

Είτε κάποιο από τα παραπάνω είτε όλα μαζί συνδυαστικά, ξεσηκώνουν τους επισκέπτες οι οποίοι εκδηλώνουν έντονο ενδιαφέρον για ένα testdrive με τη νέα SKODA FABIA. Και αυτό είναι ένα σημείο που η Kosmocar, επίσημος εισαγωγέας-διανομέας της Skoda στην Ελλάδα, έχει κάνει την «κίνηση ματ» της εφετινής έκθεσης! Στον περιβάλλοντα χώρο, τέσσερις ολοκαίνουργιες Fabia είναι στη διάθεση των επισκεπτών για να τις δοκιμάσουν. Και όχι μόνο!

Σε συνεργασία με τoν εξουσιοδοτημένο έμπορο SKODA Μακρής, τέσσερις ειδικά προετοιμασμένες Fabia που συμμετέχουν στους αγώνες του Ενιαίου Πρωταθλήματος είναι στη διάθεση των επισκεπτών ώστε να απολαύσουν μια γρήγορη βόλτα – ως συνοδηγοί – στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα που έχει δημιουργηθεί για αυτό το σκοπό. Μάλιστα, όσοι έζησαν την εμπειρία έμειναν εντυπωσιασμένοι από τη δυναμική και την αίσθηση που προσφέρουν οι Fabia του Ενιαίου.

Το test-drive της Skoda έχει αναδειχθεί σε ένα από τα πλέον εντυπωσιακά στοιχεία της έκθεσης ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2018 και αυτό αποδεικνύουν οι ίδιοι οι αριθμοί: το περασμένο Σαββατοκύριακο, πρώτες μέρες λειτουργίας της, έγιναν περίπου 150 testdrives το Σάββατο και 200 testdrives την Κυριακή!

Ανάλογη αναμένεται η συνέχεια και για αυτό το Σαββατοκύριακο, τελευταίες μέρες λειτουργίας της έκθεσης. Οι ενδιαφερόμενοι, θα πρέπει να προμηθευτούν σχετικό κουπόνι από τη ρεσεψιόν της Skoda εντός της έκθεσης και στη συνέχεια να κατευθυνθούν προς τον χώρο της μάρκας δίπλα στο parking για το test-drive – είτε της απλής, είτε της αγωνιστικής έκδοσης, είτε και των δύο.

Η έκθεση αυτοκινήτου ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2018 διοργανώνεται στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, στο Ελληνικό (πρώην Δυτικός Αερολιμένας Αθηνών). Θα διαρκέσει μέχρι τις 18 Νοεμβρίου, με ώρες λειτουργίας τις καθημερινές 15:00-21:00 και τα Σαββατοκύριακα 10:00-21:00.

Πηγή: Skoda

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο