38ο Rally Sprint Κορίνθου 2019 – Πρόγραμμα/Συμμετοχές

raly_sprint38 01

raly_sprint38 013Εντυπωσιακό ξεκίνημα μας επιφύλαξε το Κύπελλο Χωμάτινων Ράλι και το Πρωτάθλημα Ιστορικών. Ο μεγάλος αριθμός συμμετοχών (40) αλλά και η ποιότητα αυτών, εγγυούνται πλούσιο θέαμα και συγκινήσεις σε θεατές και αγωνιζόμενους.

Σε επίπεδο γενικής, μεγάλο φαβορί φαντάζουν οι Πρωταθλητές Ελλάδος Μπαντούνας- Σούκουλης με το γνωστό Mitsubishi Lancer Evo VI, όμως αναμένεται να αντιμετωπίσ ουν σθεναρή αντίσταση από τον ¨τοπικό¨ Panagiotis Roustemis που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά με τον Σπύρο Κολτσίδα στο δεξί κάθισμα του Mitsubishi Lancer Evo X, τους Παναγιώτη Ισμαήλο-Χρήστο Μπακλώρη με Mitsubishi Lanver Evo IX, τον Γιάννη Μποζιονέλο επίσης με Mitsubishi και τους Βασιλάκη-Καρανικόλα με το εντυπωσιακό Ford Fiesta R5.

raly_sprint38 012Στα δικίνητα ο Πρωταθλητής της F2 El Nak Jr με τον Ανδρεα Βίγκο και το Clio R3 θα αντιμετωπίσει πληθώρα γρήγορων συνδυασμών, ενώ στις μικρότερες κατηγορίες αξιοσημείωτη είναι η πρώτη συμμετοχή του “BACKO” με συνοδηγό τον Άρη Ιαβέρη και ένα Ford Fiesta R2.

Στην κατηγορία των ιστορικών αυτοκινήτων αναμένουμε θέαμα αλλά και έντονο συναγωνισμό από αυτοκίνητα που έχουν γράψει ιστορία στις ειδικές διαδρομές, όπως Porsche 911, Ford Escort, Renault Alpine, Peugeot 504, 205 GTI και πολλά άλλα.

Πρόγραμμα

raly_sprint38 011Ο αγώνας αποτελείται από 3 περάσματα στην ειδική διαδρομή Χιλιομόδι με το πρώτο αυτοκίνητο να αναχωρεί την Κυριακή 17 Μαρτίου στις 10:00 π.μ. από το Service Park και να εκκινεί την ειδική στις 10:13

Το Service Park του αγώνα θα βρίσκεται στον parking του ¨Korinthain Palace¨ στο Σολομό Κορινθίας όπου θα λειτουργεί και το κέντρο του αγώνα.

Ο Αρχικός Τεχνικός Έλεγχος και έλεγχος/σφράγιση των turbo θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019 στο ΙΚΤΕΟ AUTOVISION 80χιλ. Αθηνών- Κορίνθου ( θέση Κυρά Βρύση) από τις 15:00 έως τις 17:00.

 

Πηγή: Α.Λ.Α.Κ.

Please follow and like us:
error