Friday, August 19, 2022
HomeΑγωνεςMY Racing CVMG Cup 2005 (Part6) :MG Cup Σέρρες 5 - 6 Νοεμβρίου

MG Cup 2005 (Part6) :MG Cup Σέρρες 5 – 6 Νοεμβρίου

Serres_pista 010Οι Σέρρες είναι η πόλη με την καλύτερη πίστα στην Ελλάδα και όλοι οι αγωνιζόμενοι χαίρονται να επισκέπτονται την πόλη που αποτελεί-ίσως- την πρωτεύουσα του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην χώρα μας.

Αυτό το ξέρουν όλοι οι συναθλητές μου και έτσι το ταξίδι των 1200 + χιλιομέτρων το οποίο απαιτείται για να βρεθούμε στην πίστα, είναι κάτι σαν γιορτή για όλους μας.

Η προσμονή για να οδηγήσουμε σε αυτή την πίστα-διαμάντι μας κάνει κατά την διάρκεια της διαδρομής προς την πόλη των Σερρών να ονειρευόμαστε για το πώς θα οδηγήσουμε στον αγώνα, ενώ στην επιστροφή ο απολογισμός της ημέρας μας οδηγεί σε ατελείωτες συζητήσεις που κάνουν τις πέντε ώρες της επιστροφής να φαίνονται λίγες.

Η πίστα απέχει περίπου τρία χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης και όμως εκτός από τους «συνήθεις ύποπτους» που δίνουν χρόνια τώρα το παρόν, οι κάτοικοι της πόλης μοιάζει να αδιαφορούν επιδεικτικά για το γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι επισκέπτονται την πόλη τους και μάλιστα ξοδεύουν τα χρήματα τους για την διαμονή και την διατροφή τους στην πόλη τους.

mg cup serres 5-6 Nov 05_06Μιλάμε για τους ανθρώπους του αυτοκινήτου και της μοτοσικλέτας που δεν διστάζουν να επισκέπτονται την πίστα αρκετές φορές τον χρόνο.

Για αυτούς κάποια ξενοδοχεία αναγνωρίζουν την προσφορά στην πόλη και τους προσφέρουν κάποια έκπτωση, αλλά μέχρι εκεί τίποτε άλλο.

Αγαπητοί φίλοι από τις Σέρρες. Ο λόγος που σας ζητάμε να παρακολουθείτε τους αγώνες ταχύτητας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας, δεν έχουν να κάνουν με την ματαιοδοξία μας.

Ναι, μας αρέσουν τα αυτοκίνητα και οι μηχανές- και τα χειροκροτήματα δεν μας χαλάνε…

Δεν είναι όμως το χειροκρότημα που μας λείπει, αλλά οι χορηγοί- και αυτοί κρίνουν την επιτυχία ενός αγώνα αποκλειστικά από την συμμετοχή του κόσμου.

Με λίγα λόγια όταν βλέπουν τις άδειες κερκίδες δεν θέλουν επενδύσουν στους αγώνες και έτσι ο θεσμός κινδυνεύει. Σκεφτείτε ότι αν σταματήσουν οι αγώνες, όλοι εμείς οι «τρελαμένοι» θα πάψουμε να ερχόμαστε στην όμορφη πόλη σας και αυτό θα πλήξει -έστω και λίγο, την οικονομία του τόπου σας.

Αν δεν σας ενδιαφέρουμε εμείς ίσως θα έπρεπε να σκεφτείτε την πόλη σας.

mg cup serres 5-6 Nov 05_01Όλα αυτά για να πω ότι η παρουσία του κόσμου κατά την διάρκεια του ενιαίου την Κυριακή(και φυσικά το Σάββατο) ήταν απογοητευτική.

Μια παρέα με τέσσερα άτομα καθόντουσαν στην κερκίδα μπροστά από την εκκίνηση..

Ο ακούραστος Ολύμπιος έδινε τα πάντα για να κάνει τον κόσμο χαρούμενο και σύσσωμη η ΛΑΜΣ είχε οργανώσει τα πάντα τέλεια. Αλλά ο κόσμος είτε δεν γνώριζε, είτε αδιαφόρησε πλήρως.

Όταν τελείωσε το ενιαίο και εμείς φορτώναμε τα αυτοκίνητα στην νταλίκα, άρχισε ένα τοπικό ράλι που χρησιμοποιούσε την πίστα σαν ΕΔ και ξαφνικά η κερκίδα σχεδόν γέμισε με κόσμο που έδειχνε ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Δεν είναι σωστό και δεν θέλω να αποκωδικοποιήσω το συμβάν…

Αλλά ας πάμε στα δικά μας.

Φορτώσαμε την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου το MG μας -μαζί με αλλά δεκατρία αδελφάκια του στις νταλίκες του κ. Τζώρτζη ο οποίος εκτός από χορηγός μου, αποτελεί και τον επίσημο μεταφορέα του ενιαίου. Εκ μέρους όλων των οδηγών θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Ο στόχος ήταν να φύγουμε το ίδιο απόγευμα για Σέρρες, όμως δυστυχώς οι επαγγελματικές μας υποχρεώσεις μας έκαναν να φύγουμε αργά το βράδυ της Παρασκευής. Αυτό τελικά αποδείχτηκε καθοριστικό λάθος αφού δεν μπορέσαμε να κάνουμε δοκιμές και να λύσουμε τα προβλήματα που θα μπορούσαν να προκύψουν πριν τις κατακτήτριες δοκιμές του Σαββάτου. Αλλά είπαμε, η δουλεία προηγείται -αλλά τρώει και τον αφέντη!

Κατατακτήριες δοκιμές(… δεν νομίζω!)

mg cup serres 23 5 05_011Το Σάββατο λοιπόν ξυπνήσαμε νωρίς για να προετοιμάσουμε το αυτοκίνητο που είχε τις ρυθμίσεις από τα Μέγαρα και για να ξαναθυμηθώ την πίστα στην οποία είχα να μπω με αυτοκίνητο από τον Μάιο.(Ευτυχώς που οδηγάμε και μοτοσικλέτα και δεν ξεχνιόμαστε).

Στα πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά οι χρόνοι που πετύχαμε ήταν απογοητευτικοί καθώς πάλι ο κινητήρας έκανε κρατήματα και δεν ανέβαζε πάνω από 6000 στροφές.

Όταν βγήκα έξω οι μηχανικοί μου είπαν ότι ο κινητήρας ακουγόταν τραχύς και ότι θα έπρεπε να τον κοιτάξουν. Μετά από έλεγχους στην συμπίεση βρήκαμε ότι ο τρίτος και ο τέταρτος κύλινδρος είχαν την μίση συμπίεση από τους δύο πρώτους και ότι για αυτό ευθυνόταν το καπάκι, ή κάποιες βαλβίδες τέλος πάντων.

Δεν τα ξέρω και πολύ καλά…

Το σίγουρο ήταν ότι δεν θα μπορούσα να τρέξω με αυτό το καπάκι αφού υπήρχε σοβαρός κίνδυνος για να σπάσει ο κινητήρας και από ότι μάθαμε από τις αρχές του Νοέμβρη-μετά από μια ξαφνική αλλά μάλλον από την πλευρά της αντιπροσωπείας λογική απόφαση, οι σπασμένοι κινητήρες δεν θα καλύπτονται πια από την εγγύηση.

Αποφασίσαμε να μην τρέξουμε γιατί ακόμα και αν δεν έσπαγε ο κινητήρας, θα ήταν αδύνατο να σταθεί το αυτοκίνητο με αξιοπρέπεια απέναντι σε τόσο σκληρό ανταγωνισμό.

mg cup serres 5-6 Nov 05_02Με το κεφάλι σκυμμένο και έχοντας χάσει και τα δεύτερα ελεύθερα δοκιμαστικά πήρα ένα αυτοκίνητο και πήγα να μαζέψω τα πράγματα από το ξενοδοχείο προκείμενου να γυρίσω στην Αθήνα.

Υπολόγισα όμως χωρίς τον ξενοδόχο, ή μάλλον χωρίς τον ομαδάρχη!

Την ώρα που πλήρωνα τον λογαριασμό στο ξενοδοχείο, χτύπησε το κινητό και ο κ. Τζώρτζης μου είπε ότι βρήκε καπάκι και ότι αν ήθελα θα μπορούσε να κανονίσουμε να μου το αλλάξει.

Αν ήθελα λέει?? Πέταξα την σκούφια μου!!

Γύρισα στην πίστα για να βρω πέντε ανθρώπους να ξεβιδώνουν διάφορα πράγματα μέσα από το καπό του MG μου. Χαμός! Πολλή δουλειά και άλλο τόσο κέφι. Περίεργοι που είμαστε εμείς οι άνθρωποι..

Δεν έχασα την ευκαιρία να φωτογραφηθώ με το καινούριο μου καπάκι- το οποίο μέχρι αυτή την στιγμή που γράφω δεν γνωρίζω αν θα καλυφθεί από την αντιπροσωπεία- όπως θα ήταν λογικό, ή από την τσέπη της ομάδας μας -που δεν είναι λογικό. Για να δούμε, περίεργη είμαι…(Τελικά το κάλυψε η αντιπροσωπεία:)

Σάββατο 5 Νοεμβρίου (1α & 2α Δοκιμαστικά)

mg cup serres 5-6 Nov 05_03Να μην σας τα πολυλογώ… έχασα την πρώτη κατατακτήρια δοκιμή- παρόλο που προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε για να την προλάβουμε- και καθυστέρησα όλους τους συναθλητές μου στις δεύτερες, μου κάνοντας χρήση του κανονισμού (που προβλέπει ότι όταν ένα αυτοκίνητο έχει πρόβλημα μπορεί να δοθεί παράταση μέχρι και μιάμιση ώρα). Τελικά τους καθυστέρησα μόνο μισή ώρα αφού περίπου στις 3.45 η καρδία του MG κτύπαγε δυνατά με το νέο της καπάκι!

Μπήκαμε στις δεύτερες κατατακτήριες χωρίς να προλάβουμε να ασχοληθούμε με τις ρυθμίσεις στις αναρτήσεις του αυτοκινήτου και συνεπώς τα αποτελέσματα που σημείωσα ήταν τουλάχιστον απογοητευτικά…

Στο πρώτο αγώνα θα ξεκινούσα τελευταία( λόγω του ότι δεν μετείχα στα επίσημα δοκιμαστικά) και σχεδόν τελευταία (ενδέκατη) στον δεύτερο αγώνα αφού η απόδοση μου ήταν απογοητευτική.

Να πω βέβαια ότι ακόμα δεν είχαμε δοκιμάσει και ρυθμίσει τις αναρτήσεις, αλλά παρόλα αυτά θα ήθελα να χαροποιήσω την ομάδα μου ξεπληρώνοντας τους κόπους τους με μια καλή επίδοση.

Δεν πειράζει.. Και αύριο μέρα είναι!!!

Κυριακή 6 Νοεμβρίου – WARM Up (…ναι καλά!!)

Η ημέρα ξεκίνησε με μια πηκτή ομίχλη η οποία έκανε οποιαδήποτε προσπάθεια οδήγησης στην πίστα απλά πολύ επικίνδυνη. Οι περισσότεροι οδηγοί αποφασίσαμε να μην κάνουμε προθέρμανση κάτι που στην δική μου περίπτωση ήταν καταστροφικό, αφού ακόμα δεν είχαμε βρει τις ρυθμίσεις του αυτοκινήτου.

Το παρήγορο ήταν ότι ο κινητήρας ακουγόταν και δούλευε καλά.

Πρώτος Αγώνας

mg cup serres 23 5 05_01Πρέπει να ομολογήσω ότι η θέα από την τελευταία σειρά της εκκίνησης είναι εντυπωσιακή. Με το που έσβησαν τα φώτα πετάχτηκα μπροστά και στην Κ2 είχα ήδη κερδίσει δύο θέσεις.

Το αυτοκίνητο ήταν υποστροφικό και πολύ δύσκολο να κρατηθεί στην πορεία του. Παρόλα αυτά έχοντας στο μυαλό μου τους κόπους της ομάδας, στην Κ5 περνώντας άλλον ένα συναθλητή μου ήμουν ήδη στην δέκατη θέση.

Στον τρίτο γύρο στην Κ5 πέρασα τον Σπέγγο και στην Κ10 τον Καίσαρα -που μάλλον είχε και αυτός προβλήματα με το αυτοκίνητο του αφού ο ρυθμός του δεν ήταν γρήγορος όπως συνήθως. Κάπως έτσι βρέθηκα στην όγδοη θέση με ένα αυτοκίνητο που ήθελε να πάει μόνο ευθεία και με τα λάστιχα να έχουν αρχίσει να ζεσταίνονται.

Πιο πίσω ο Κάισαρας με προβλήματα καθυστερούσε τον Σπέγγο που βρισκόταν σε μια πολύ μαχητική διάθεση. Ένα γύρο μετά ό Σπέγγος είχε περάσει και άρχισε να με πλησιάζει.

Τα μπροστινά μου λάστιχα είχαν «πάρει φωτιά» και παρόλο που προσπάθησα να τον κρατήσω πίσω μου με πέρασε στην Κ10 μετά από ένα πολύ δυνατό γλίστρημα που είχα.

Serres_pista 01Στον επόμενο γύρο προσπάθησα να ξαναπεράσω στη Κ13 από την εξωτερική, αλλά το αυτοκίνητο γλιστρούσε και ήταν σχεδόν εκτός ελέγχου, οπότε το να συνεχίσω να πιέζω θα ήταν επικίνδυνο και για εμένα και για τον συναθλητή μου.

Αποφάσισα ότι το πιο σωστό θα ήταν να μείνω εκεί που ήμουνα τερματίζοντας στην ένατη θέση-η οποία είναι και η με διάφορα χειρότερη που είχα στο φετινό πρωτάθλημα.

Πιστεύω ότι δεν υπάρχει λόγος να παίρνουμε ρίσκο χωρίς λόγο. Όταν ένα αυτοκίνητο δεν λειτουργεί σωστά και εσύ το πιέζεις να κάνει κάτι που δεν γίνεται, αυτό δεν είναι μαγκιά, αλλά χαζομάρα!

Το παρήγορο είναι ότι ο κινητήρας λειτουργούσε σωστά και ότι είχα παρατηρήσεις σε σχέση με την συμπεριφορά του αυτοκινήτου που θα βοηθούσανε τους μηχανικούς να ρυθμίσουν σωστά το αυτοκίνητο.

Δεύτερος Αγώνας

(..η αποζημίωση!)

mg cup megara 24 Oct 05_011Με τις νέες ρυθμίσεις στις αναρτήσεις μου και με φρέσκα μπροστινά λάστιχα βρέθηκα στην ενδέκατη θέση της εκκίνησης με μια ανεξήγητη όρεξη…

Τα φανάρια έσβησαν και μετά το τέλος της ευθείας στην Κ1 και Κ2 είχα περάσει δύο μπροστινούς μου ενώ στην Κ4 είχα περάσει άλλον ένα συναθλητή μου και ήμουν ήδη στην όγδοη θέση.

Στον ίδιο γύρο και στην Κ13 (αγαπημένη) πέρασα άλλον ένα και είχα αρχίσει πλησιάζω τον teammate μου τον Ν. Σταγόπουλο, ο οποίος βρισκότανε πολύ κοντά με τον Κωνσταντίνου. Παρέμεινα ένα γύρο πίσω από τον Νίκο και μελετούσα τον τρόπο που οδηγούσε, ενώ ταυτόχρονα ένοιωθα το αυτοκίνητο μου να λειτουργεί επιτέλους σωστά. Αλλά πολύ σωστά!

Ο κινητήρας «ξύριζε», ενώ το στήσιμο ήταν ένα από τα καλύτερα που είχαμε φέτος. Άρχισα να πιέζω τον Νίκο και αυτός με την σειρά του τον Κωνσταντίνου και έτσι ένα γύρο αργότερα στην Κ5 ο Νίκος πέρασε τον Κωνσταντίνου.

Εγώ κόλλησα πίσω από τον Νίκο και έτσι πριν την Κ6 ήμουν στη έκτη θέση πίσω από τον Νίκο με τον Κωνσταντίνου να έχει τώρα εκείνος κολλήσει στον προφυλακτήρα μου.

Ο Νίκος είναι από τους πιο δύσκολους οδηγούς για να προσπεράσεις γιατί γνωρίζει όλους τους τρόπους για προστατεύσει την θέση του.

Οι σφικτές του γραμμές με κρατήσανε πίσω του για τρεις γύρους με τον Κωνσταντίνου να προσπαθεί να με περάσει από όλες τις πλευρές και με όλους τους τρόπους αλλά πάντα καθαρά και αθλητικά.

mg cup serres 5-6 Nov 05_05Τα MG μου όμως ήταν ασυγκράτητο και έτσι μετά από πέντε ή έξι αποτυχημένες προσπάθειες, κατάφερα στην Κ16 και στην αρχή της ευθείας να περάσω μπροστά από τον Νίκο.

Ο Νίκος έμεινε μαζί μου για ένα γύρο και μάλιστα στην Κ5 μετά από ένα λάθος που έκανα παραλίγο να με περάσει.

Εκεί το αυτοκίνητο του Καίσαρα έσπασε τον κινητήρα του γεμίζοντας το εσωτερικό της στροφής με λάδια και καπνούς που μάλλον με τρόμαξαν λίγο και έτσι χάνοντας την αυτοσυγκέντρωση μου το λάθος …παραλίγο να γίνει.

Έβλεπα την τέταρτη θέση οκτώ δευτερόλεπτα μπροστά μου και θα μπορούσα να φτάσω εκεί, αν είχα άλλους … πέντε ή έξι γύρους!

Αλλά ο αγώνας έχει διάρκεια δέκα γύρων -και το μόνο που κατάφερα να κάνω τους επόμενους δύο γύρους ήταν να εκμεταλλευτώ την καλή λειτουργία του αυτοκινήτου μου και μειώσω την διαφορά από τον Μαυροειδάκο στα έξι δευτερόλεπτα.

Έτσι τερμάτισα πέμπτη τρία δευτερόλεπτα μπροστά από τον Νίκο και ιδιαίτερα χαρούμενη με την απόδοση του αυτοκινήτου.

Αυτός ήταν ένας από τους πιο όμορφους αγώνες που είχα φέτος και παρόλο το φτωχό αποτέλεσμα, έδωσε σε εμένα και στην ομάδα πολλά χαμόγελα και αρκετά θέματα για να συζητήσουμε στην επιστροφή!

Αποτελέσματα

Pos No. Name Laps Total Tm Diff Gap Best Tm
ΕΝΙΑΙΟ – Α
1 18 ΖΑΧΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 10 16:24.664 1:36.917
2 11 ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ 10 16:26.258 1.594 1.594 1:37.102
3 8 ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ 10 16:27.172 2.508 +0.914 1:37.340
4 10 ΓΚΟΝΤΖΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 10 16:27.918 3.254 +0.746 1:36.911
5 16 ΞΗΝΤΑΒΕΛOΝΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ 10 16:33.573 8.909 5.655 1:37.878
6 15 ΣΤΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ 10 16:38.438 13.774 4.865 1:37.858
7 1 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ 10 16:40.220 15.556 1.782 1:38.454
8 20 ΣΠΕΓΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10 16:43.646 18.982 3.426 1:38.752
9 4 ΦΑΜΠΙΑΤΟΥ ΙΣΜΗΝΗ 10 16:44.141 19.477 +0.495 1:38.101
10 19 ΚΑΙΣΑΡ ΡΕΝΟΣ 10 16:47.943 23.279 3.802 1:38.502
11 3 ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΠΥΡΗΣ 10 16:48.164 23.500 +0.221 1:38.248
12 6 ΝΤΟΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 10 16:51.987 27.323 3.823 1:38.910
DNF 14 ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ 0 -.— -.—
ΕΝΙΑΙΟ – Β
1 18 ΖΑΧΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 10 16:29.575 1:37.436
2 11 ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ 10 16:31.259 1.684 1.684 1:37.368
3 10 ΓΚΟΝΤΖΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 10 16:32.857 3.282 1.598 1:37.574
4 8 ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ 10 16:34.592 5.017 1.735 1:37.705
5 4 ΦΑΜΠΙΑΤΟΥ ΙΣΜΗΝΗ 10 16:40.376 10.801 5.784 1:37.972
6 15 ΣΤΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ 10 16:42.891 13.316 2.515 1:37.982
7 16 ΞΗΝΤΑΒΕΛOΝΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ 10 16:43.158 13.583 +0.267 1:38.444
8 1 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ 10 16:44.107 14.532 +0.949 1:38.089
9 20 ΣΠΕΓΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10 16:44.569 14.994 +0.462 1:38.778
10 3 ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΠΥΡΗΣ 10 16:54.865 25.290 10.296 1:39.694
11 6 ΝΤΟΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 10 17:01.218 31.643 6.353 1:40.142
DNF 19 ΚΑΙΣΑΡ ΡΕΝΟΣ 6 10:11.779 1:39.841

Αυτό ήταν ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο γεμάτο με εκπλήξεις και ανατροπές που τα είχε όλα και θα μου μείνει σίγουρα αξέχαστο!

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την εταιρία Γ. Τζώρτζης Α.Ε για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου ιδιαίτερα σε αυτό τον αγώνα καθώς και την χορηγία της Aventurine Α.Ε.

Σας ευχαριστώ για την ανάγνωση!

Ισμήνη Φαμπιάτου

 

(Όπως είχε γραφτεί το 2005 στο www.fabiatou.com)

Την επόμενη εβδομάδα τελευταίο αγώνας για το πρωτάθλημα MG Cup:

MG Cup 2005 (Part7) :MG Cup Ανάβαση Ριτσώνας 3 – 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Δείτε επίσης

 1. MG Cup 2005 (Part1) : #Set Time Machine to Year 2005!

 2. MG Cup 2005 (Part2) :MG Cup Σέρρες 23-24 ΜΑΙΟΥ 2005 #Set Time Machine to Year 2005 !

 3. MG Cup 2005 (Part3) :MG Cup Μέγαρα 23 ΙΟΥΛΙΟΥ

 4. MG Cup 2005 (Part4) :MG Cup Μέγαρα 17 – 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

 5. MG Cup 2005 (Part5) :MG Cup Μέγαρα 23-24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

 6. MG Cup 2005 (Part6) :MG Cup Σέρρες 5-6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

 7. MG Cup 2005 (Part7) :MG Cup Ανάβαση Ριτσώνας 3-4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

 

 

 

Ismini Fabiatouhttps://autoholix.com/ismini-fabiatou-my-racing-cv/
2006 5ο Ιστορικό Ράλι Ακρόπολις 28η γενικής και 8η στην κατηγορία Η από 198 συμμετοχές.Mercedes SLC 450. Χορηγός: Aventurine SA 2005 – Rover MG Cup, 12αγώνες : 2 δεύτερες θέσεις, 1 τρίτη και 3η στο πρωτάθλημα από 19 συμμετοχές. Χορηγός : Aventurine SA 2001 – Yaris Cup, 6αγώνες : 1η στις γυναίκες 2000 – Yaris Cup, 6αγώνες: 2 pole-position / 4η στους νέους, 1η στις γυναίκες & 5η στο πρωτάθλημα από 25 συμμετοχές. 1999 - Formula 3, 4αγώνες: 4η στο πρωτάθλημα class B1998 – Peugeot Cup, 2αγώνες : Επίσημη οδηγός της Lion Hellas.1997 - Formula 3, 7αγώνες : 2η θέση, 1pole-position, 4η στο πρωτάθλημα. 1996 - Formula 3, 7αγώνες: 4η θέση από 14 συμμετοχές. 1995 - Formula 3, 4αγώνες: 5η θέση από 14 συμμετοχές. 1994 - Καρτ 100cc Super, ένας αγώνας : Τρίτη θέση. 1993 - Καρτ 100cc National : 1πρώτη θέση, 7η στο πρωτάθλημα από 28συμμετοχές. 1992 - Αθηναϊκό έπαθλο Καρτ : 1η Πολυνίκης σε National & Super από 28συμμετοχές.1992 - Καρτ 100cc National Ismini Fabiatou: Α Racing Story
RELATED ARTICLES
EnglishΕλληνικά
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty