Μια πρώτης τάξης ευκαιρία να προετοιμαστούν ενόψει το πρώτου αγώνα της χρονιάς θα έχουν οι αγωνιζόμενοι των EKO Racing Dirt Games αλλά και όλοι όσοι επιθυμούν να δοκιμάσουν τα οχήματα τους στην πίστα που έχει διαμορφωθεί στον Ιππόδρομο Αθηνών στο Μαρκόπουλο την Κυριακή 21/4/2019.

Οι φιλόξενες εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου θα ανοίξουν τις πόρτες τους στις 09:00 το πρωί της Κυριακής ώστε να υποδεχθούν αγωνιστικά αυτοκίνητα και Crosscar όλων των κατηγοριών.

Την ευθύνη της διοργάνωσης έχει η Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος με την συνεργασία της ομάδας των ΕΚΟ Racing Dirt Games.

Το Track Day θα χωριστεί σε δυο σκέλη των 5 χρονομετρημένων γύρων για κάθε συμμετέχοντα, ανάμεσα στα οποία θα υπάρχει ένα διάλειμμα για επιδιόρθωση της διαδρομής. Το μέγιστο μήκος της διαδρομής με την χρήση του joker lap είναι 1100μ.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα οχήματα που έχουν εν ισχύ Δελτίο Τεχνικής Ταυτότητας της ΟΜΑE και αγωνιζόμενοι με αγωνιστική άδεια 2019. Δίνεται επίσης η δυνατότητα συμμετοχής και με ημερήσιο αγωνιστικό δελτίο ‘Τύπου Γ’.

Τα μέτρα ασφαλείας των αγωνιστικών αυτοκινήτων θα είναι σύμφωνα με όσα προβλέπονται από τους αντίστοιχους τεχνικούς κανονισμούς των Ομάδων/Κατηγοριών. Όλοι οι οδηγοί, πρέπει, να φέρουν σε όλη τη διάρκεια του track day τον προβλεπόμενο εξοπλισμό ασφαλείας.

Δίνετε η δυνατότητα χρήσης κάθε οχήματος από περισσότερους από 2 οδηγούς, όπως και συμμετοχής αγωνιζόμενου σε περισσότερες από μια κατηγορίες Crosscar ή Αυτοκινήτου, με μόνη προϋπόθεση όλες οι συμμετοχές να έχουν δηλωθεί ξεχωριστά.
Θα υπάρχει χρονομέτρηση αλλά δεν θα υπάρξει κατάταξη και κατά συνέπεια ούτε και απονομή επάθλων.

Όλες οι αιτήσεις συμμετοχής θα πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικά μέσω του Σ.Δ.Δ.Α της Ο.Μ.Α.Ε. το αργότερο έως την Πέμπτη 18/4/2018.

Η είσοδος για τους θεατές είναι ελεύθερη!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο email: info@dirtgames.gr

Πηγή: Dirt Games