Διαφημιστική καμπάνια για το Nissan LEAF στις Η.Π.Α.

Leaf freedom to move (2)

Τα συναισθήματα αψηφούν τη βαρύτητα στην τελευταία διαφημιστική καμπάνια της Nissan, όπου πρωταγωνιστεί το Nissan LEAF και η διεθνούς φήμης αθλήτρια του wingsuit Roberta Mancino.

Παρόλο που η οδήγηση ενός EV δεν έχει τον extreme χαρακτήρα της πτήσης με wingsuit, εντούτοις οι οδηγοί ενός EV και οι wingsuiters αντλούν την ίδια ευχαρίστηση, όταν βρεθούν  πίσω από το τιμόνι του αμιγώς ηλεκτροκίνητου οχήματος, με τις περισσότερες πωλήσεις στον κόσμο.

Η νέα  διαφημιστική καμπάνια με την ονομασία “Freedom to Move”, βγήκε στον αέρα το περασμένο Σαββατοκύριακο, με πρωταγωνίστρια την Roberta Mancino, κάτοχο παγκοσμίου ρεκόρ στην πτήση με wingsuit, με πάνω από 10.000 ελεύθερες πτώσεις (sky dives)και 450 άλματα βάσης (base jumps).

Τον Μάρτιο, το Nissan LEAF έγινε το πρώτο αμιγώς ηλεκτροκίνητο  αυτοκίνητο στην ιστορία που ξεπέρασε τις 400.000 πωλήσεις, εδραιώνοντας την θέση του ως το πρώτο παγκοσμίως σε πωλήσεις, στην κατηγορία του.

Το LEAF αποτελεί μια πρώτη δέσμευση της Nissan, στα EVs και την ηλεκτροκίνηση. Ως μέρος του εταιρικού οράματος M.O.V.E. 2022, η Nissan έχει ανακοινώσει ότι θα φέρει επτά νέα, αμιγώς ηλεκτροκίνητα μοντέλα στην παγκόσμια αγορά, έως το 2022.

Το νέο Nissan LEAF είναι διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά με τιμή που ξεκινά από τις 32.990€.

Πηγή: Nissan