Στη Νέα Υόρκη, η Nissan e.dams ολοκληρώνει την πρώτη της σεζόν στην Formula E

Nissan Formula E - Swiss E-Prix -

Η Nissan, ο πρώτος Ιαπωνικός κατασκευαστής που συμμετέχει στη Formula E, πηγαίνει στους τελευταίους αγώνες έχοντας στο ενεργητικό της πέντε pole positions και τέσσερις νίκες επί του βάθρου. Αξίζει να σημειωθεί ότι με τις πρόσφατες νίκες στην Βέρνη, το Βερολίνο και το Μονακό, η  Nissan e.dams “ανέβηκε” στην τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα.

Ως ηγέτιδα δύναμη στην αγορά των αμιγώς ηλεκτροκίνητων  οχημάτων στην Ευρώπη, η Nissan συμμετέχει  στη Formula E για να αποδείξει την ισχύ και την απόδοση της τεχνολογίας των ηλεκτροκίνητων οχημάτων της, καθώς αποτελούν  βασικό πυλώνα του οράματος  Nissan Intelligent Mobility της εταιρείας.

Το Σαββατοκύριακο θα έχει δύο ξεχωριστές κούρσες, με τα προκριματικά και τις Super Pole να είναι προγραμματισμένα για τους γύρους του Σαββάτου και της Κυριακής.

Σε συνδυασμό με το E-Prix της Νέας Υόρκης, η Nissan θα παρουσιάσει το CONVERGE, ένα διάλογο – πρόκληση για το μέλλον της τεχνολογίας, που θα διεξαχθεί στις 12 Ιουλίου, στο Pioneer Works του Μπρούκλιν.

Ηγετικές φυσιογνωμίες της  βιομηχανίας θα βρίσκονται εκεί για να συζητήσουν πώς οι αυριανές προκλήσεις θα ενισχυθούν και θα “ηλεκτροδοτηθούν”,  μέσω της πρωτοποριακής τεχνολογίας και της ρηξικέλευθης σχεδίασης.

Για τους φίλους του σπορ, αξίζει να σημειωθεί ότι η  ομάδα της Nissan e.dams είναι αρκετά δημοφιλής στην ψηφοφορία Fanboost.

Οι οπαδοί της ομάδας μπορούν να βοηθήσουν τους οδηγούς της να αποκτήσουν πρόσθετη ώθηση  ενέργειας,  κατά τη διάρκεια κάθε αγώνα, κάνοντας tweet με τα hashtags #FANBOOST και #SebastienBuemi ή #OliverRowland, για τον κάθε οδηγό της ομάδας αντίστοιχα.

Μπορούν επίσης να ψηφίσουν για τον αγαπημένο τους οδηγό στις διευθύνσεις nismo.com/fanboost/seb ή nismo.com/fanboost/oliver, αντίστοιχα.

Πηγή: Nissan