Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιαφοραΜια διαφορετική Σχολική Εκδρομή

Μια διαφορετική Σχολική Εκδρομή

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα, το οποίο ξεκίνησε τον περασμένο Ιανουάριο, δίνει τη δυνατότητα σε μαθητές από διάφορες σχολικές τάξεις, να ανακαλύψουν τις διαδικασίες παραγωγής που εφαρμόζει η Nissan για την κατασκευή των οχημάτων της.

Οι μικροί επισκέπτες Nissan Barcelona (1)μαθαίνουν για την ιστορία της Nissan και πώς η εταιρεία ανταποκρίνεται στις παγκόσμιες προκλήσεις της αυτοκινητοβιομηχανίας και σε τομείς όπως  η αυτόνομη οδήγηση, η ψηφιακή συνδεσιμότητα και τα  οχήματα με μηδενικές εκπομπές ρύπων.

Οι επισκέπτες απολαμβάνουν την εμπειρία της περιήγησης στο εσωτερικό του εργοστασίου όπου κατασκευάζονται τα NAVARA, αλλά και το αμιγώς ηλεκτροκίνητο e-NV200, η παραγωγή του οποίου γίνεται αποκλειστικά στη Βαρκελώνη για όλο τον κόσμο.

Nissan Barcelona (2)Τέτοιου είδους επισκέψεις, δημιουργούν τον ενθουσιασμό στους μαθητές  για ενδεχόμενη σταδιοδρομία στη αυτοκινητοβιομηχανία, προσφέροντας μια μοναδική αντίληψη στον κόσμο της προηγμένης μηχανικής. Η Nissan έχει δώσει σε περισσότερους από 800 μαθητές την ευκαιρία να δουν, από πρώτο χέρι, τον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας, από τις αρχές του 2019.

Η Nissan θα συνεχίσει να θεσπίζει πρωτοβουλίες στην κατεύθυνση μια κοινωνίας με μηδενικές εκπομπές ρύπων, εμπνέοντας τις επόμενες γενιές σχεδιαστών και μηχανικών αυτοκινήτων.

Πηγή: Nissan

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο