Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑγωνεςΔιπλό βάθρο για τη Ducati στην Αραγκόν

Διπλό βάθρο για τη Ducati στην Αραγκόν

Πολύ καλή εμφάνιση για τη Ducati στο Grand Prix της Αραγονίας, 14ο γύρο του εφετινού MotoGP. DUCATI - ARAGON MOTOGP 2019 - ΑΝΤΡΕΑ ΝΤΟΒΙΤΣΙΟΖΟ_1Ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο τερμάτισε στη 2η θέση, ακολουθούμενος από το Τζακ Μίλλερ, αναβάτη της ομάδας Ducati Pramac. O Ντανίλο Πετρούτσι, δεύτερος αναβάτης της εργοστασιακής ομάδας της Ducati, τερμάτισε στη 12η θέση.

Ένα λάθος στα χρονομετρημένα δοκιμαστικά, όπως ο ίδιος παραδέχθηκε σε δηλώσεις του, υποχρέωσε το Ντόβι να ξεκινήσει από την 4η σειρά στο grid και τη 10η θέση.

Μέχρι τα μέσα του αγώνα ο Ιταλός είχε αναρριχηθεί σε απόσταση αναπνοής από την προπορευόμενη τριάδα. Σύντομα βρέθηκε στην 3η θέση για να κάνει μία ακόμα προσπέραση στον 21ο γύρο και να τερματίσει τελικά στη 2η θέση, ακολουθούμενος από το Μίλλερ.

DUCATI - ARAGON MOTOGP 2019 - ΝΤΑΝΙΛΟ ΠΕΤΡΟΥΤΣΙΟ Πετρούτσι ξεκίνησε από την 5η σειρά, ανέβηκε έως και 9ος μέσα σε μόλις οκτώ γύρους αλλά τελικά η επιλογή της σκληρής γόμμας για το πίσω ελαστικό, μάλλον του κόστισε. Προς το τέλος του αγώνα υποχώρησε αρκετά, για να τερματίσει τελικά στη 12η θέση.

Μετά και την Αραγονία, ο Ντοβιτσιόζο παραμένει στη 2η θέση του πρωταθλήματος αναβατών με 202 βαθμούς (προηγείται ο Μάρκεθ, νικητής χθες με 300), ενώ ο Πετρούτσι υποχώρησε πάλι στην 4η θέση με 155, συνεχίζοντας μια ιδιόρρυθμη μάχη με τον Άλεξ Ρινς (156 βαθμοί).

Η Ducati παραμένει στη 2η θέση στους κατασκευαστές ενώ η Mission Winnow Ducati είναι πρώτη στις ομάδες.

Το MotoGP μεταφέρεται για περίπου ένα μήνα στη ζώνη Ασίας-Ειρηνικού, όπου θα διεξαχθούν τέσσερις γύροι. Πρώτος από αυτούς το Grand Prix της Ταϊλάνδης, το τριήμερο 4-6 Οκτωβρίου.

Πηγή: Ducati

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο