Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιαφοραO Roberto Mancini «παίζει μπάλα» με το νέο 500Χ Sport

O Roberto Mancini «παίζει μπάλα» με το νέο 500Χ Sport

O προπονητής της Εθνικής Ιταλίας και ένα από τα θρυλικά 10αρα στο χώρο του ποδοσφαίρου, ο Roberto Mancini, συνάντησε το νέο Fiat 500Χ Sport. Παρουσιάζοντας το νέο της μοντέλο στo προπονητικό κέντρο της FIGC (Ιταλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία) στη Φλωρεντία, η Fiat κάνει σαφή σύνδεση του χαρακτήρα του 500Χ Sport με τις αξίες των κορυφαίων ποδοσφαιριστών, όπως είναι η δύναμη, η ακρίβεια και η ευελιξία.

Fiat_Napolitano-Cabrini-ChiesaΟ Roberto Mancini «έπαιξε μπάλα» εκτός έδρας με το Fiat 500Χ Sport συναντώντας το στο συγκρότημα του Mirafiori στο Τορίνο. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο επικεφαλής των Fiat και Abarth για την περιοχή EMEA, κ. Luca Napolitano.

Ο δημιουργικός τρόπος παιξίματος του Mancini και η ικανότητα του στην ντρίπλα ήρθαν αντιμέτωπα με την ακρίβεια και την υψηλή κατευθυντικότητα που προσφέρει η ανάρτηση, αλλά και τα σπορ ελαστικά των 19” του νέου Fiat 500Χ Sport.

Γεννημένος στις 27 Νοεμβρίου του 1964, ο προπονητής της Εθνικής Ιταλίας έχει πραγματοποιήσει μία αξιοζήλευτη καριέρα ως ποδοσφαιριστής κατακτώντας σειρά τροπαίων σε τοπικό, Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο.

Η ηγετική του φυσιογνωμία ως παίκτης αποτέλεσε χρήσιμο προσόν για την προπονητική του καριέρα που ξεκίνησε το 2001. Από το 2018 ο Roberto Mancini ανέλαβε την Εθνική ομάδα της Ιταλίας.

Το Fiat 500X Sport αποτελεί το νεότερο μοντέλο της σειράς 500. Οι αλλαγές στην εμφάνιση και κυρίως στην ανάρτηση και το σύστημα διεύθυνσης σε σχέση με το 500Χ, προσδίδουν στην έκδοση Sport μοναδικά χαρακτηριστικά οδηγικής απόλαυσης. Η έκδοση 500Χ Sport θα είναι διαθέσιμη στην Ελληνική αγορά τον προσεχή Νοέμβριο.

Πηγή: Fiat

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο