Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑγωνεςH Alfa Romeo Racing στο Grand Prix των Η.Π.Α.

H Alfa Romeo Racing στο Grand Prix των Η.Π.Α.

Επιστροφή για τον Kimi Räikkönen, οδηγό της Alfa Romeo Racing, στην πίστα του Austin όπου πέρυσι κατέκτησε την πρώτη θέση μετά από μία εντυπωσιακή εκκίνηση. Η ομάδα της Alfa Romeo θα αγωνιστεί με στόχο την κατάκτηση θέσεων στη βαθμολογούμενη 10αδα, με τον Antonio Giovinazzi να αγωνίζεται για πρώτη φορά στο Τέξας.

Frédéric Vasseur – Επικεφαλής της ομάδας Alfa Romeo Racing και CEO της Sauber Motorsport AG

GR_001«Ο αγώνας στο Μεξικό δεν εξελίχτηκε όπως θα θέλαμε, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μας έφερε και κάποια θετικά δείγματα. Κάναμε βήματα εμπρός σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες και θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι ώστε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί στο Grand Prix των Η.Π.Α. Ο στόχος μας παραμένει ο ίδιος. Να τερματίσουμε στη βαθμολογούμενη 10αδα και ξέρουμε τι χρειάζεται για να το καταφέρουμε.»

Kimi Räikkönen (αριθμός μονοθεσίου 7 – “Stelvio“)

«Έχω καλές μνήμες από τον αγώνα του Austin και ιδιαίτερα εκείνον της περσινής χρονιάς. Αυτό όμως δεν παίζει κανένα ρόλο, αφού κάθε αγώνας είναι διαφορετικός και θα πρέπει να εστιάσουμε στο να κάνουμε καλά τη δουλειά μας αν θέλουμε να κερδίσουμε βαθμούς.»

Antonio Giovinazzi (αριθμό μονοθεσίου 99 – “Giulia”)

«Έχουμε την ευκαιρία να συνεχίσουμε την βελτίωση μας και να έχουμε έναν καλό αγώνα. Για να είμαστε ανταγωνιστικοί θα πρέπει να έχουμε ένα τέλειο αγωνιστικό τριήμερο, κάτι που δεν καταφέραμε στο Μεξικό. Αυτός όμως είναι ένας άλλος αγώνας και θα προσπαθήσουμε όσο περισσότερο γίνεται.»

 

Το Grand Prix του Austin (Τέξας – Η.Π.Α.) με τη γλώσσα των αριθμών:

Χρονιά που πραγματοποιήθηκε το 1ο Grand Prix στην πίστα του Austin: 2012

Αριθμός γύρων: 56

Μήκος γύρου: 5,513χλμ.

Συνολική απόσταση αγώνα: 308,405χλμ.

Ταχύτερος γύρος: 1:37.392 Lewis Hamilton (2018)

Πηγή: Alfa Romeo

Please follow and like us:
RELATED ARTICLES
0
    0
    Το Καλάθι
    Το καλάθι σας είναι άδειο